ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖИ ЛИ ЛЮБИМОТО ЛОКО?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖИ ЛИ ЛЮБИМОТО ЛОКО?

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 апр 2010 20:30

Има едно неписано правило: "С вълците трябва да си вълк"!
Това важи с пълна сила, когато преследваш дадена цел, а насреща си имаш противници, които не се борят срещу теб честно, а използват непозволени средстваза да ти се противопоставят!
Ако конкурентите ни за оставане в "А" гр. влизат в договорки, купуват мачове, съдии и т.н., това означава, че и ние трябва да подходим по същия начин, ако искаме разбирасе наистина да останем в групата на майсторите!

Локомотив Пловдив не може да остане в елита по честен начин!
Или взимаме мерки срещу опонентите ни, или изпадаме!
Изображение

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 25 апр 2010 20:47

...
Последна промяна от Arto на 29 ное 2014 23:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 апр 2010 20:57

Доста "интересни " резултати се получават напоследък,така че,трябва да сме подготвени за всичко.В някои медии се въртят различни версии за "триъгълника" Сливен,Монтана,Мездра... :roll: Не ме гони параноята,но е факт,че сме неудобни на много хора.Въпреки това,ако бием утре,имаме шансове.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 25 апр 2010 21:07

...
Последна промяна от Arto на 29 ное 2014 23:45, променено общо 1 път.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 апр 2010 21:23

Утре е мача на истината,ако го вземем 99% оставаме,ако загубим просто не заслужаваме да играем в ''а'' група(но съм съгласен да подредим някой мач за да останем в групата)
Славия не играе за нищо,а и Венци се ''обича''с Лечков.
Латекса на Лаута играят трудно,като напълним стадиона и мощно песни, Латекса ще помислят,че играят на Маракана :mrgreen: ще им се подкосят на горките краката.Пък и са си осигорили вече титлата-ще покажат неква лежерна игра.
Локо сф :lol: от тях ако се притесняваме :lol:
100000% оставаме

Афд-то сливен в ''б''при другото си ''дете'' :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 апр 2010 22:34

Нашите показаха, че не могат да печелят решаващи мачове - Мездра, Монтана и Сливен!
Ако бяхме били поне един от конкурентите ни за оставане, сега щяхме да дишаме по-спокойно, ама ние имаме лошия навик сами да си усложняваме положението.
За жалост нещата опряха до там, че сега трябва да утрояваме силите си за да останем.Всички виждаме "чистата съвест" на "Сливен" и "Мездра".Аз мисля, че трябва да реагираме като метнем тяхните камъни по тяхните глави!

Имаме добър отбор съставен от опитни и качествени футболисти, но ни пари под краката и този стрес, че трябва да биеш във всеки мач е най-големият ни враг, който пречи на момчетата да разгърнат потенциала си!

Моля, който може да дойде в Перник, щото отбора има нужда от подкрепата ни!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 апр 2010 22:54

Еврофутбол БЪЛ 17:00 А508 5 МИНЬОР ПК - ЛОКОМОТИВ ПД 3.80 4.00 1.40 Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 апр 2010 23:02

kubik написа:Еврофутбол БЪЛ 17:00 А508 5 МИНЬОР ПК - ЛОКОМОТИВ ПД 3.80 4.00 1.40 Изображение

Дано, че инак не ми се мисли!
То и мача с "Монтана" всеки очакваше да го вземем даже с лекота, ама нали видя какво стана!
Аз не знам, как ще спя тази нощ, и как ще устискам до мача.Срещу "Монтана" не знам как не получих инфаркт.

Уффф да идва утре и мача да започва, че не ме свърта на едно място! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 апр 2010 09:07

Все още нещата са много заплетени и най-верятно до края ще е така. Ако слуховете, че Монтана ще играят приятелски мач срещу Мездра са ведни, както и, че Мездра ще дават на Сливен за да потопят Локомотив нещата стават много лоши. Все пак все още имаме някакво предимство и нещата за сега зависят от нас. При добри резултати срещу Миньор и Литекс не виждам как може да изпаднем. Също много интересно е положението със Славия. Всички знаят, че те са много мръсен отбор и биха скочили много по-здраво отколкото скочиха на Левски и на ЦСКА само от злоба и завист, но от друга страна Венци Стефанов, не е голям фен на Лечков - значи този мач остава загадка. Последния мач, със съименниците или по-скоро с Локомотив Пд 2 може да се окаже много кървав, като и двата отбора да търсят задължителна победа.
Както винаги нещата ще станат по Локомотивски. Това е нашата съдба. Ние няма да сме фенове на този отбор ако не минем през ада.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 26 апр 2010 15:46

Пичове всичко ще е наред,стига сме мислили какво ще направят другите!Имаме добър отбор и всичко зависи от нас,бием два мача,правим един хикс и сме готови!Гледайте по смело на нещата ,няма да изпаднем.
Локо завинаги!!!

Върни се в “Локо Пловдив”