Домовчийски-пример за подръжание!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Домовчийски-пример за подръжание!!!
Снощи в една пловдивска дискотека на масата ни се появи валери с негови приятели от родния раковски които са и наши познати. .аз го познавам откакто играеше в марица и сме се засичали персонално в мачове между отборите ни в юношеските първенства на пловдив.после всички знаем как се развиха нещата с него-левски, националните гарнитури, херта.това което трябва да се отбележи е ,че въпреки успехите си,си изчака ред на входа поздрави ни, поговорихме,но нямаше и нотка звездомания.дори не помисли за алкохол,държеше се нормално дори ми се стори че е леко притеснен от суматохата.изчака около полувин час докато се освободи маса и чак след около час заваляха поздравите за него от тези които го разпознаха.нямаше излишно позиране тежкарски изцепки или лиготии присъщи за другите от школата на левски за които знаем на какво са способни.всичко си е до човека и възпитанието.не си представям как николай михайлов влиза в син сити да речем и виси 30 мин докато намери къде да седне.а валери дори не разбрахме с какво е пристигнал.точно за това според мен от него ще стане голям футболист от когото 10-12-годишните хлапета трябва да взимат пример.мога смо да го поздравя че е здраво стъпил на земята и да му пожелая да стигне до там че тези които го познаваме с гордост да разказваме че сме играли срещу него преди години.УСПЕХ ВАЛЬО!
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Домовчийски-пример за подръжание!!!
Според мен Валери е един от най-талантливите ни млади футболисти.. 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- rostheboss
- Контакти:
Домовчийски е един от малкото футболисти на ПФК Подуене за които мога да кажа , че са точни като хора . Не заради това което е написал автора на темата , а просто от лични наблюдения.

Пристигнал е с БМВ единичка но това няма значение де прав си един от малкото скромни футболисти като цяло в България 

- headhunter
- Контакти:
Браво на момчето. Колкото повече такива хора има, като него, толкова по-добре за България. Не говоря само за футбола, разбира се. РЕСПЕКТ 

евала на домо просто си личи че е интелегетно момче и не хвърчи в облаците успех валери и само левски
Успехи се постигат с трудолюбие, а не с дискотечни прояви! Стискаме палци Домо да направи нужното израстване!

-
- Контакти:
Не става въпрос от кой отбор е-до човека си е!Аз лично много ценя Валери-първо заради таланта му,заради скромността му,заради това,че е земен!Браво на момчето,желая му само здраве и успехи,дерзай, Валери,ние те обичаме 

Върни се в “Футбол - България”