Скандално: Агитката отказа да подкрепя отбора!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
4eRn0m0r4y
Контакти:

Скандално: Агитката отказа да подкрепя отбора!

Мнениеот 4eRn0m0r4y » 12 апр 2010 19:13

АГИТКАТА ОТКАЗА да подкрепя отбора!

Агитката на "Черно море" отказ да подкрепя отбора при гостуванията. Причината е трагичната игра в Ловеч. Следващите 3 мача навън никой няма да вика за "Черно море". Мярката е
само за гостуванията засега. В сряда на мача с Мездра на "Тича" ще има фенове, но някои от транспарантите няма да бъдат разпънати.

В центъра на агитката стои Иван Михайлов, който обяви днес, че навън отборът няма да бъде подкрепен докато не докаже с игра и резултати, че си заслужава да се пътува 1000 км в двете посоки.
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ

Sole
Контакти:

Re: СКАНДАЛНО:АГИТКАТА ОТКАЗА да подкрепя отбора!

Мнениеот Sole » 12 апр 2010 19:28

Нормална реакция на агитката. След като отборът бойкотира мача с Литекс и падна умишлено със срамното 0:4. Причина може би е,че след резила в Каварна,собствениците орязаха премиите за победи в първенството. Но, след такава срамна игра трябва да им режат и половината от заплатите.Който не иска да играе за Ч.Море - OUT : :!:
Последна промяна от Sole на 12 апр 2010 19:36, променено общо 2 пъти.

ultras_
Контакти:

Мнениеот ultras_ » 12 апр 2010 19:30

Много нещо си вдигнахте изискванията изведнъж :)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 апр 2010 19:32

4eRn0m0r4y написа:АГИТКАТА ОТКАЗА да подкрепя отбора!
Агитката на "Черно море" отказ да подкрепя отбора при гостуванията. Причината е трагичната игра в Ловеч. Следващите 3 мача навън никой няма да вика за "Черно море". Мярката е
само за гостуванията засега. В сряда на мача с Мездра на "Тича" ще има фенове, но някои от транспарантите няма да бъдат разпънати.
В центъра на агитката стои Иван Михайлов, който обяви днес, че навън отборът няма да бъде подкрепен докато не докаже с игра и резултати, че си заслужава да се пътува 1000 км в двете посоки.

Че какво му е скандалното? Взимат маса пари, а играят като у наше село. Така се постъпва. Разбирам играчи, които са слаби и губят, но играят със сърце, но това което става в Черно море е това, което става почти във всички отбори. 11 разглезени момиченца страхуващи се да влязат по-сериозно в единоборство. Аман от пишман звезди.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 апр 2010 19:35

Винаги съм смятал, а сега вече съм и напълно сигурен, че българските фенове на футбола са най-простите, най-тъпите, най-злобните, най-завистливите и в крайна сметка най-смешните в целия свят. ГОВОРЯ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ОТБОРИ. Защо феновете на Юнайтед не си кажат - дайте да бойкотираме мачовете. А те има за какво да го направят. Мразят клубните шефове, отборът им падна в Шампионската лига, няма да стане шампион. КАК ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ КАЗА - БОЙКОТ?????????? Защо феновете на ЛИвърпул не кажат такова нещо, след като отборът им катастрофира този сезон. ТЕ С КАКВО СА ПО-УМНИ ОТ НАС? Не са по-умни. Просто, за разлика от нас, си обичат истински отборите. А ние ги мразим.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 апр 2010 19:38

dodo7271 написа:Винаги съм смятал, а сега вече съм и напълно сигурен, че българските фенове на футбола са най-простите, най-тъпите, най-злобните, най-завистливите и в крайна сметка най-смешните в целия свят. ГОВОРЯ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ОТБОРИ. Защо феновете на Юнайтед не си кажат - дайте да бойкотираме мачовете. А те има за какво да го направят. Мразят клубните шефове, отборът им падна в Шампионската лига, няма да стане шампион. КАК ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ КАЗА - БОЙКОТ?????????? Защо феновете на ЛИвърпул не кажат такова нещо, след като отборът им катастрофира този сезон. ТЕ С КАКВО СА ПО-УМНИ ОТ НАС? Не са по-умни. Просто, за разлика от нас, си обичат истински отборите. А ние ги мразим.

Защото е едно е да загубиш,защото си по-слаб от противника или толкова си можеш,а съвсем друго е да не играеш умишлено!

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 12 апр 2010 19:45

По скандално нещо не бях чел НИКОГА..... :|
Изображение Изображение

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 12 апр 2010 19:46

Яд ме е, че нямам финансовата възможност в момента да ходя навън по мачовете... да видим дали някой ще ме спре..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 12 апр 2010 19:55

iskrichka написа:Яд ме е, че нямам финансовата възможност в момента да ходя навън по мачовете... да видим дали някой ще ме спре..

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЗВА ДАЛИ ЩЕ СЕ ХОДИ ИЛИ НЕ!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 12 апр 2010 19:55

iskrichka написа:Яд ме е, че нямам финансовата възможност в момента да ходя навън по мачовете... да видим дали някой ще ме спре..

Няма смисъл вчера много добре се видя че от много години на сам играят без хъс и сърце.На всички е ясно че от много време на сам не са получавали заплати и премии нормално е да започнат и да продават.

Върни се в “Черно море”