СТИГА СМЕ СПАЛИ ! ! !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: СТИГА СМЕ СПАЛИ ! ! !

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 15:21

сигурен ли си, че никой не е стрелял? Сградата на художествената академия беше цялата в дупки- Гумени, гумени, ама бая силничко удрят. Имаше полицейски кордон на съществуващата тогава трамвайна линия - наредени автобуси, между тях полицаи със щитове и жандармерийци с калашници. И си стреляха. Един такъв образ веднъж ми каза, че милионен митинг на демократите не е имало, и са били не повече от 30 000 човека. Заеби.

В Гърция убийството беше използвано от опозицията, за да си докара власта. Не че тяхната власт не е за махане де.

Още никой не ми отговаря - срещу кого ще се протестира и с какви искания.

Иначе аз в петък ще дойда. Не, защото съм съгласен с първосигналното недоволство, а защото пак имам идея, която е твърде различна от идеята на власта. Само чакам да чуя и идеята на студентите от 21ви век.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 17 дек 2008 15:21

Време е за обединение, а не деление на сини, червени и всякакви други цветове! Народът е суверена и трябва да го покажем на пухльовците!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

ЕВРОБОЕЦ

Мнениеот ЕВРОБОЕЦ » 17 дек 2008 15:31

tprodanov написа:сигурен ли си, че никой не е стрелял? Сградата на художествената академия беше цялата в дупки- Гумени, гумени, ама бая силничко удрят. Имаше полицейски кордон на съществуващата тогава трамвайна линия - наредени автобуси, между тях полицаи със щитове и жандармерийци с калашници. И си стреляха. Един такъв образ веднъж ми каза, че милионен митинг на демократите не е имало, и са били не повече от 30 000 човека. Заеби.

В Гърция убийството беше използвано от опозицията, за да си докара власта. Не че тяхната власт не е за махане де.

Още никой не ми отговаря - срещу кого ще се протестира и с какви искания.

Иначе аз в петък ще дойда. Не, защото съм съгласен с първосигналното недоволство, а защото пак имам идея, която е твърде различна от идеята на власта. Само чакам да чуя и идеята на студентите от 21ви век.

НЕ говори глупости и не се прави на герой.През 97 нямаше нито един изтрел.Единствения ранен беше Ф. ДИМИТРОВ от палка по главата.В Гърция убииството използвано от опозицията.В България сме доволни от ламята затова няма да подпомогнем опозицията нали?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 15:53

1. Рече и отсече. Как разбра, че не е стреляно? Аз бях там. 2 часа посреднощ.
2. Заедно с единствения пострадал имаше по официални данни още 300, а по неофициални 1 000 човека в кръв, с пукнати глави и какво ли не.
3. Точно аз да съм доволен от ламята - трудна работа. Точно това ми е проблема - не виждам достатъчно класа в сеганшия студент, не виждам доводите и исканията, които той ще има, за да постигне целта си. А тръгвайки по тоя начин единствения печеливш ще са комунистите. Както винаги.

ПП Ти дотогава вярвай на медиите - един ден ще прочетеш, че на 10.01.1997 е имало литературно четене всъщност.

silver
Контакти:

Мнениеот silver » 17 дек 2008 16:08

Лошото е че не се вижда кой може да управлява и кой може да носи отговорноста за управлението си,отдавна стана ясно че няма сини ,червени,зелени...оранжеви и т.н. всичко е подялба на едни пари взимани от народа и от еврофондове...комисионни ...подкупи ... 45 години ни стигаха... сега сме 20 години в Цирка .То не бяха поръчкови убийства показни,то не бяха показни отвличания...сестрите Белнейски...сега студентски град.. колко престъпления покриха...кой ги покри ...кой ще носи отговорност ... кой е лидер не на партийката си а на народа ??????
Трябва да стане някой от гроба ли скапани политици мижитурки
Естонците искат да са Шведи ...ние какви трябва да пойскаме да сме ????

ЕВРОБОЕЦ

Мнениеот ЕВРОБОЕЦ » 17 дек 2008 16:09

tprodanov написа:1. Рече и отсече. Как разбра, че не е стреляно? Аз бях там. 2 часа посреднощ.
2. Заедно с единствения пострадал имаше по официални данни още 300, а по неофициални 1 000 човека в кръв, с пукнати глави и какво ли не.
3. Точно аз да съм доволен от ламята - трудна работа. Точно това ми е проблема - не виждам достатъчно класа в сеганшия студент, не виждам доводите и исканията, които той ще има, за да постигне целта си. А тръгвайки по тоя начин единствения печеливш ще са комунистите. Както винаги.

ПП Ти дотогава вярвай на медиите - един ден ще прочетеш, че на 10.01.1997 е имало литературно четене всъщност.

Извинявай бате аз съм роден 2002г. и не ги зная тези страхотии..Да не говорим за палежа на партииния дом. малък съм

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 16:18

Ае стига - стана като личен чат, заеби. Аз имам мнение и лични спомени. От палежа също- ти пич, като не си виждал да стрелят по тебе озверели полицаи, не значи, че аз не съм виждал. Няма как да докажем спора, щото от тогава няма да намериш нито една статия или снимка, странна работа. Само не разбрах - защитаваш комунистите в онзи случай или не те разбирам напълно?

Дай да минем на въпроса - какво всъщност искат студентите и наистина ли го искат? Готови ли са да се лишат от дискотеките, дрогата, ефтините курви в джим бим и тн? Щото не виждам никой да ги пъха насила там. И също не разбрах - как може пред работеща пълна дискотека да убият човек и никой да не се намеси?

pecolt
Контакти:

Мнениеот pecolt » 17 дек 2008 16:20

Аз предлагам да обградим и да запалим парламента и които успее да излезе да се утрепе с камани. Те тез там вътре само това заслужават за подигравките с хората. Надявам се на подкрепа от всички за да не допуснем никои от парламента да оцелее. Помислете за децата си и дали искате да я има България. С мирни преговори,стачки и протести нищо не става зашото тези вътре са дебили и тъпаци. Трябва да се избият и изгорят за да не остане нищо което да напомня за тази измет.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 17 дек 2008 16:22

:o Настана време за промени! Да последваме гръцкия пример! :!: :!: :o

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Мнениеот killacali » 17 дек 2008 16:23

silver написа:Лошото е че не се вижда кой може да управлява и кой може да носи отговорноста за управлението си,отдавна стана ясно че няма сини ,червени,зелени...оранжеви и т.н. всичко е подялба на едни пари взимани от народа и от еврофондове...комисионни ...подкупи ... 45 години ни стигаха... сега сме 20 години в Цирка .То не бяха поръчкови убийства показни,то не бяха показни отвличания...сестрите Белнейски...сега студентски град.. колко престъпления покриха...кой ги покри ...кой ще носи отговорност ... кой е лидер не на партийката си а на народа ??????
Трябва да стане някой от гроба ли скапани политици мижитурки
Естонците искат да са Шведи ...ние какви трябва да пойскаме да сме ????

ти си пример за това какво става в държавата защото всичко това което си изброил се случва пред очите ти и ти (смятаи всички)седиш и нищо неправиш в гърция убиха едно момче и всички са на улицата тук колко хора убиха полицаите помните ли момичето дето пиян полицаи на излизане от бара го беше гръмнал преди години или човека които си бериал гъби и рикуширал куршум го уби защото на полицаите им било тъпо и решили да си пострелят малко и при двата случая наказанието е дисциплинарно уволнение после се сетете за случая в които искаха да съдят граничаря които при защита на границата уби турски рибар които навсичкото отгоре се е опитвал чрез борба да вземе автомата му и всичко трябва вече да ви е пределно ясно за какво става въпрос и къде живеем САМО ОПСАДА НА ПАРЛАМЕНТА В ПЕТЪК НА ОБЯД Е РЕШЕНИЕТО :roll:

Върни се в “Футбол - България”