Илиян Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: Илиян Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!

Мнениеот bigfish » 03 апр 2010 20:38

Илиан Илиев преди известно време бе канен от Батков. Условията бяха простички и лесни - грантирано спокойствие без търсене на резултати поне година, щаб назначен от него, в който влизаха Петър Хубчев и Гошо Гинчев, и в който не влизаха хора като Гонзо. Тогава шансът да отиде в Левски бе много по-голям отколкото сега, защото в Берое имаше проблеми с ръководството. Сега нещата са съвсем различни. Познавам Илиан лично и мога да ви кажа, че мокрите сънища на някои псевдожурналисти няма да се сбъднат докато Батков е начело на отбора ви. А Сираков е човек, с който Илиев не би работил.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 22:14

Не го казва за първи път това...Преди година спомена,че и дори Батков да е там,пак не би се върнал.Просто човекът си има принципи,за разлика от други :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2010 23:21

Трябва да си невероятно тъп и залупен човек за да отидеш на работа при Батков, който се подиграва с хората...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Мнениеот Biyota » 04 апр 2010 01:10

forzajuve написа:Аз заставам зад Илиян.Егото на Гонзо е прекалено голямо и той няма опита и спокойствието на Илиев.На всички ни се иска да има комбина между него и Илиян,но той не веднъж е казал,че ще работи само със играчи от неговото време.За мен,колкото и тъжно да звучи е най-добре да се покаже вратата на Гонзо и да се завърне "големият" Сираков и да застане зад Илиян Илиев и скоро пак ще се върне стария Левски който мачкаше.Илиан е новия Мъри,но само ако застане зад него Сираков.Гонзо остава в нашите сърца,но като играч.Сираков и Илиян са бъдещия кошмар на отборите от А група.Батков има само един изход от цялата пародия която се разиграва последната година.Или продава Левски или прави тандем Сираков-Илияв.Аз обичам Левски и ми писна да се подиграват с него.Само Левски

Съгласен съм,но с една забележка, че на Гонзо трябва да му се забрани да се занимава с футбол като треньор или като ръководител.
Защото едно е да си изпълнител дуго е да си ръководител.Като изпълнител горе доло се справяше, но като ръководител се провали тотално.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 04 апр 2010 09:40

Моите уважения за Гонзо,но той няма как да бъде оставен да се учи безкрайно дълго време на наш гръб,на гърба на ЛЕВСКИ!Прав е Илиян,той по нищо не отстъпва на Гонзо като наша легенда,как да му стане подчинен!?Та Гонзо е сред отговорните за най-проваления сезон на ЛЕВСКИ от десетилетия насам!!!...

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 04 апр 2010 19:00

Някой може ли да ми каже какви са успехите на Илиян Илиев? 10-то място в А група и полуфинал за купата срещу безобразно слабия ЦСКА.
От друга страна, аз дълбоко се съмнявам, че той е казал тези думи. Убеден съм, че е поредната журналистическа спекулация.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 04 апр 2010 19:54

току що по Гонг:
"Гонзо много добре знае защо няма да отида да работя с тях. Ако си мъжкар трябва да си държиш на думата."

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 апр 2010 20:47

И защо не иска?
И с кой иска?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 04 апр 2010 21:51

щото "мъжкарчето" е с двоен език? Или чака апахите да му вземат скалпа?

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 04 апр 2010 22:58

Защото Гонзо обича любениците на Галена.Простичко е:Илиян не е кукла на конци.Кой е Гонзо да се прави на по-голям от другите легенди.Първо се гаври с Наско,че е по голям,сега невдига телефона на Илиян.Ако Гонзо ни докара да сме извън Европа,ще скъсам гъза на Цеци Красимирова,за да сме квит
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Левски”