Батков продава Левски на грък?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Батков продава Левски на грък?
Абсурд да е истина това....Но все пак,тайничко се надявам

Батков ще изчака да види дали Левски ще се класира за място в Европа и ако се класира,ще изчака да види дали Левски ще влезе в групите на Лига Европа.Оттам са основните пари,които влизат в клуба.С тази игра няма как да попаднат в групите,а ако не влязат Батков няма да има пари и ще реши да продава отбора или поне ще се замисли сериозно дали да не го продаде.
-
danchobara
- Контакти:
До кога ще вярвате на измислици не бъдете толкова наивни,да сте чули или видели някой да си ритне хляба,а в случая бял,мек и топъл хляб.Така че бъдете реалисти това кое най-много ни се иска няма нищо общо с реалността.Само ЛЕВСКИ!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
danchobara написа:До кога ще вярвате на измислици не бъдете толкова наивни,да сте чули или видели някой да си ритне хляба,а в случая бял,мек и топъл хляб.Така че бъдете реалисти това кое най-много ни се иска няма нищо общо с реалността.Само ЛЕВСКИ!!!
Само ще ти кажа, че ако не се класираме за Европа мустака ще бъде принуден да дава пари за издръжката, което както вече остановихме не му е по силите. Така както е тръгнало не виждам как ще играем в Европа. Затова може и да е реална новина... Обаче ако Батков изчака и види дали Левски ще се класира (и ако не се класира), то цената на клуба ще падне значително... Така, че няма за къде да чака... Да продава и да празнуваме
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Информацията е точна ... гръка се казвал Цървулис и бил в бизнеса със козе мляко
В Гърция е известен на феновете с това, че при равен давал премия-яре, а при победа премия-пръч 
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Независимо кога Батков ще продаде клуба, трябва спешно да си вземем треньор който да ръководи отбора поне по стандартите на А група .... някой от чергата на Грозданов , Гочето, Херо ... с тях няма да пробиеш в ЕКТ, но поне отбора няма да играе като средняк от Б група ....... Гонзо е голям мъжкар и още по-голям левскар, но просто не е готов за треньор .... Омръзна ми в този клуб да се пробват начинаещи треньори . Опита се трупа с години и след много загуби ... е нека да трупат опит и загуби в друг клуб !!!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Не знам дали ще е грък, но днес ми казаха, че имало слух Батков да продаде отборът на жената на Митко Събев, която държи Инвест Банк.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Бижутера
- Контакти:
ehh написа:Не знам дали ще е грък, но днес ми казаха, че имало слух Батков да продаде отборът на жената на Митко Събев, която държи Инвест Банк.
Който пък Инвест Банк вече е спонсор на А група
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Аз имам излишни пари,ноже и да купя клуба.
Първото нещо което ще направя е да върна оригиналното му име 'Шести клуб",второто е да си назнача нов главен фен
със прякор "Корморана".
Ще възтановя фашистките символи,както и ще сложа една статуя на Сталин,все пак национал-социалистите + комунистите са основния двигател на този клуб.
Искате ли?
Първото нещо което ще направя е да върна оригиналното му име 'Шести клуб",второто е да си назнача нов главен фен
Ще възтановя фашистките символи,както и ще сложа една статуя на Сталин,все пак национал-социалистите + комунистите са основния двигател на този клуб.
Искате ли?
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
И, ако накрая се гръмнеш с това на аватара ти, ще стане още по-добре.
Искаш ли?
Искаш ли?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!