Илиян Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Re: Илиан Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!

Мнениеот зелена_ракия » 03 апр 2010 14:20

Поредните глупости на търкалета. Илиан има започната работа, на възраст вече 3 години. Дал е труд, жертви, оставал е в най-черните моменти, отказвал е хиляди оферти-коя от коя по-сочна...
И сега, когато има такива възможности пред него, как мислите-ще се върже ли? Той дето 1000 пъти повтаря едно и също-"Силите в А група са изравнени и разликата основно е в самочувствието"

Единствено оферта от чужбина би го накарала сериозно да се замисли. Илиан живее от 2004-та в Стара Загора и определено е щастлив и уважаван, за да си цапа ръцете с нещастните ви животински отбори.
П.С. А за тези "журналистически" издания-пишат се от по максимум 5 човека, които по цял ден мислят какво да напишат. Често пъти лъжат и за дадата.Толкоз.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Parmalat

Re: Илиян Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!

Мнениеот Parmalat » 03 апр 2010 14:21

Старши треньорът на Берое Илиан Илиев категорично опроверга появилите се в медиите информации, свързващи името му с Левски.

"Продължавам работа си в Берое и не мисля за никой друг отбор", подчерта специалистът.

"Писаниците днес са поредните абсолютни и абсурдни спекулации, които явно целят да развалят обстановката в нашия тим преди важните ни предстоящи мачове. Всеки, който ме познава обаче,знае, че никога не бих се включил в подобни задкулисни действия", заяви наставникът на старозагорци.

В неделя Берое приема борещия се за спасение тим на Локо Мездра.

http://beroe.gong.bg/view_article.php?article_id=128047

Ади стига сте си измисляли "новини."Човекът си остава в Берое и толкова.Друг отбор не го интересува!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 03 апр 2010 14:55

Е вие ако си мислите,че ще каже какви са му плановете.Нормално е сега така да говори.Нали имаме и мач скоро.Ако сега започне да говори,какво ще каже когато играем с вас.Илиян му е мястото на герена,ако иска да остави следа в бг футбола и европа.Заедно със Сираков биха били апокалипсиса на Левски.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Илиан Илиев:Докато Гонзо е в Левски, няма да дойда в Левски!

Мнениеот kokic1986 » 03 апр 2010 15:01

Love_ написа:
groti написа:Уф..стига с тоя наско,бе. Левски го е имало далеч преди наско. Илиян искал Гонзо да се махне за да дойде той. Ами да си седи в Берое...То щото той е Ван Гаал :roll:

Наско Сираков, Боби Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов трябва да се изринат от българския футбол.

Ти Наско Сираков няма да пипаш - той си е синя икона - голмайстор за ВСИЧКИ времена на Левски .
И пак ще го кажа вече не знам за кой път - когато Наско Сираков стъпи обратно на "Герена" тогава отново ще има успехи !

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 03 апр 2010 15:01

Абсолютно нормално е Илиян така да говори...какво да каже "от лятото идвам в Левски" и да го изядат с парцалите ли ?!? А и аз докато не го чуя с ушите си, че го е казал това, нещо не го приемам за чиста монета...

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 03 апр 2010 15:22

ИлиАн Илиев е треньор на БЕРОЕ и не виждам логика да иска да напусне точно сега,когато труда му започна да дава плодове,та той остана в най-трудните моменти,когато не се знаеше дали ще има отбор и дори ако го има с какви футболисти ще разполага.Ако иска да го плюят феновете след първия равен мач,или пък човек като Гонзо да му е "директор",ще отиде в Левски,но аз не мисля че той е такъв човек.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 апр 2010 15:30

kokic1986 написа:
Love_ написа:
groti написа:Уф..стига с тоя наско,бе. Левски го е имало далеч преди наско. Илиян искал Гонзо да се махне за да дойде той. Ами да си седи в Берое...То щото той е Ван Гаал :roll:

Наско Сираков, Боби Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов трябва да се изринат от българския футбол.

Ти Наско Сираков няма да пипаш - той си е синя икона - голмайстор за ВСИЧКИ времена на Левски .
И пак ще го кажа вече не знам за кой път - когато Наско Сираков стъпи обратно на "Герена" тогава отново ще има успехи !

На мен ми омръзна адски много относно този спор про или анти наско. Казвал съм го много пъти. Писнало ми е от интригите му. Писнало ми е как играчите ни спираха да играят няколко мача,когато се шушукаше,че наско иска да се върне на Герена. Естествено в момента,в който той стъпеше на власт всичко се оправяше. Писна ми от манипулации. Като футболист беше легенда...докато си показа задника. Ти вероятно не го помниш този момент,но всички ние,които бяхме на стадиона на онези мачове срещу Славия помним с какво удоволствие наско се гавреше с ЛЕВСКИ,само за да си отмъсти на Лафчис. Ако ще и легенда на Марс да е не мога да приема някакво леке да се гаври с отбора,който му е дал най-много и на който трябва да е благодарен за всичко за да си отмъсти. А,най-лошото е,че не виждам никакъв симптом той да се е променил.Толкова относно наско.
Относно Илиан..ако иска да идва. Както каза съфорумец и той и Гонзо са дали много на Левски и е грозно да ги противопоставяме
110 години любов!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 апр 2010 15:42

Едва ли Ил.Илиев е казал нещо подобно, но и да го е направил, то би било доста глупаво от негова страна. Не виждам с какво Гонзо може да му попречи - ако му се бърка, става и си заминава, никой няма да го обвинява. По-вероятно е Илиев да каже, че няма да дойде, докато Батков е в Левски :lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 03 апр 2010 17:06

Ало, модераторите, спите ли? За всяко изречение, казано от Илиян Илиев, ли ще има тема? Хайде малко работа да се свърши по почистването! :roll:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 03 апр 2010 17:24

като не ти изнаса се изнасяй от тука брато.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Левски”