Лион-Бордо ,21:45,30/03/2010!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Лион-Бордо ,21:45,30/03/2010!

Мнениеот boys85 » 30 мар 2010 00:39

Rodn1 написа:Нещо не разбирам обясни ми.....

Е какво да ти обяснявам, преди 2001 Лион ги нямаше на футболната карта на Франция, а камо ли тази на Европа. Каквото и да спечелиш за 7 години не можеш да станеш гранд. Много далеч са от големите във Франция - ПСЖ, ОМ, Сент Етиен, Монако, Бордо и т.н.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 мар 2010 00:43

_RoKi_ написа:А ти...Типичен злобар,кой ти е виновен,че си си избрал слабо отборче,което не може да има успехите на МЮ :evil: Вие пък като играете в едно френско първенство,дето такава е конкуренцията,че 8 пъти подред печели един и същ...И кое те кара да слагаш всички фенове на МЮ под общ знаменател :?:

Приятел, човек не избира любимият си отбор, а той избира него. Разбрахме защо си си избрал Юнайтед, ако пък престане да печели ще избереш друг който бие наред, няма какво да се притесняваме за теб. 8-)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 30 мар 2010 00:50

boys85 написа:
Rodn1 написа:Нещо не разбирам обясни ми.....

Е какво да ти обяснявам, преди 2001 Лион ги нямаше на футболната карта на Франция, а камо ли тази на Европа. Каквото и да спечелиш за 7 години не можеш да станеш гранд. Много далеч са от големите във Франция - ПСЖ, ОМ, Сент Етиен, Монако, Бордо и т.н.

ПСЖ има 2 титли на Франция и това ли го прави гранд, а останалите които ги изброи имат почти толкова титли колкото Лион, няма значение кога са спечелени, Лион вече си е гранд и като нищо след 10-20 години ще е най-титулувания френски отбор, относно 1/4 финала им, мисля че са си по-класния отбор от Бордо и ще продължат напред , но всичко е възможно във футбол, дори ЦСКА Москва може да изненада Интер например, няма фаворити на този етап от турнира, всичко е до шанс, концентрация, вяра и себераздаване на 100%, така че който си прави сметки как едва ли Байерн е отсранен и мисли за финала, защото ще играе с Лион и Бордо говори само, че не е гледал достатъчно футбол ;)
Последна промяна от San-Jose на 30 мар 2010 01:07, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 мар 2010 00:55

Истината е,че вЪв франция има един истински еврогранд и това е Олимпик Марсилия ;)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 30 мар 2010 01:03

niki87 написа:Истината е,че вЪв франция има един истински еврогранд и това е Олимпик Марсилия ;)

Еврогранд да, но в миналото, последните години максимума му е участие в групите на ШЛ и до там, нещо като Аякс са те, славно минало, но в настоящето нищо общо, макар че Аякс са по-велик клуб от отбори като Ювентус, Барселона, Арсенал, Манчестър Ю, да не говорим за Челси, но къде са сега?
Последна промяна от San-Jose на 30 мар 2010 01:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 мар 2010 01:04

boys85 написа:
_RoKi_ написа:А ти...Типичен злобар,кой ти е виновен,че си си избрал слабо отборче,което не може да има успехите на МЮ :evil: Вие пък като играете в едно френско първенство,дето такава е конкуренцията,че 8 пъти подред печели един и същ...И кое те кара да слагаш всички фенове на МЮ под общ знаменател :?:

Приятел, човек не избира любимият си отбор, а той избира него. Разбрахме защо си си избрал Юнайтед, ако пък престане да печели ще избереш друг който бие наред, няма какво да се притесняваме за теб. 8-)

И ти си същия заблуден...За твое сведение избрах МЮ в период,когато бяха на 5-6 място в Англия,отпаднали от ШЛ и борещи се за КК...Така че,не ми говори защо съм го избрал,като не знаеш...Винаги ще съм за МЮ,ако ще и в 3 Лига да са...!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 мар 2010 01:05

San-Jose написа:
niki87 написа:Истината е,че вЪв франция има един истински еврогранд и това е Олимпик Марсилия ;)

Еврогранд да, но в миналото, последните години максимума му е участие в групите на ШЛ и до там, нещо като Аякс са те, славно минало, но в настоящето нищо общо

Преди 5 години играха финал за Купата на Уефа,не си спомням Лион или Бордо скоро да са играли финал в Европа,всЪщност Лион никога не го е правил,а Бордо имат една загуба от Байерн за Уефа-96-та година :)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 30 мар 2010 01:08

niki87 написа:
San-Jose написа:

Еврогранд да, но в миналото, последните години максимума му е участие в групите на ШЛ и до там, нещо като Аякс са те, славно минало, но в настоящето нищо общо

Преди 5 години играха финал за Купата на Уефа,не си спомням Лион или Бордо скоро да са играли финал в Европа,всЪщност Лион никога не го е правил,а Бордо имат една загуба от Байерн за Уефа-96-та година :)

Финал, но загубен, ако Лион играеше в Уефа в най-силните му години, щеше да я спечели поне 3-4 пъти досега, но те играха в далеч по-силния турнир и дори бяха сочени като един от фаворитите преди няколко години, помним как мачкаха отбори като Барса и Милан и само късмета спасяваше тези отбори

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 мар 2010 01:16

San-Jose написа:ПСЖ има 2 титли на Франция и това ли го прави гранд, а останалите които ги изброи имат почти толкова титли колкото Лион, няма значение кога са спечелен, Лион вече си е гранд и като нищо след 10-20 години ще е най-титулувания френски отбор, относно 1/4 финала им, мисля че са си по-класния отбор от Бордо и ще продължат напред , но всичко е възможно във футбол, дори ЦСКА Москва може да изненада Интер например, няма фаворити на този етап от турнира, всичко е до шанс, концентрация, вяра и себераздаване на 100%, така че който си прави сметки как едва ли Байерн е отсранен и мисли за финала, защото ще играе с Лион и Бордо говори само, че не е гледал достатъчно футбол ;)

Във Франция всички отбори имат едноцифрен брой титли, с изключение на Сент Етиен - 10, така че това не е кой знае какъв критерий. Въпросът е в Европа кой какво е направил. ПСЖ е единственият френски клуб с ОМ донесъл европейски трофей - КНК 1996, имат и загубен финал следващата година от Барселона. Имат полуфинал за ШЛ и два за УЕФА. ПСЖ е единственият френски тим, който е бил на 1во място в ранклистата на УЕФА по коефициент, през 1998. Не ми се изброяват играчите минали през ПСЖ, кажи ми един голям играл в Лион, освен може би Жуниньо? :roll:
А и другите отбори, които съм изброил имат успехи в Европа за разлика от Лион, които са меко казано неизвестни на европейската сцена, това не пречи тази година да постигнат нещо. ;)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 30 мар 2010 01:42

boys85 написа:
San-Jose написа:ПСЖ има 2 титли на Франция и това ли го прави гранд, а останалите които ги изброи имат почти толкова титли колкото Лион, няма значение кога са спечелен, Лион вече си е гранд и като нищо след 10-20 години ще е най-титулувания френски отбор, относно 1/4 финала им, мисля че са си по-класния отбор от Бордо и ще продължат напред , но всичко е възможно във футбол, дори ЦСКА Москва може да изненада Интер например, няма фаворити на този етап от турнира, всичко е до шанс, концентрация, вяра и себераздаване на 100%, така че който си прави сметки как едва ли Байерн е отсранен и мисли за финала, защото ще играе с Лион и Бордо говори само, че не е гледал достатъчно футбол ;)

Във Франция всички отбори имат едноцифрен брой титли, с изключение на Сент Етиен - 10, така че това не е кой знае какъв критерий. Въпросът е в Европа кой какво е направил. ПСЖ е единственият френски клуб с ОМ донесъл европейски трофей - КНК 1996, имат и загубен финал следващата година от Барселона. Имат полуфинал за ШЛ и два за УЕФА. ПСЖ е единственият френски тим, който е бил на 1во място в ранклистата на УЕФА по коефициент, през 1998. Не ми се изброяват играчите минали през ПСЖ, кажи ми един голям играл в Лион, освен може би Жуниньо? :roll:
А и другите отбори, които съм изброил имат успехи в Европа за разлика от Лион, които са меко казано неизвестни на европейската сцена, това не пречи тази година да постигнат нещо. ;)

Неизвестни са явно само за теб, всяка година играят на 1/8 финал и 1/4 финал в най-силния клубен турнир, докато тези бивши еврограндове, които изброяваш със загубени финали преди десетки години и 1 спечелен, някой от тях през последните 20 години не са помирисвали до евротурнири, както казах Лион се бори в ШЛ, ако играеше в УЕФА в най-силните му години, кой знае колко пъти щеше да я спечели, но Лион е доказал, че мястото му през последните 10 години е сред 15-те топ отбора на Европа, докато ПСЖ сигурно не могат да влязат и в топ 500, те и изобщо кога за последно са играли в Европа?

Върни се в “Футбол - Свят”