Няма смисъл да пиша каквото и да е превю за този мач,всички знаете за какво става на въпрос.Смятам,че няма нужда да давам и прогноза-тя е ясна

Мачът е във вторник от 21:45 на "Алианц Арена" в Мюнхен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Бати тъпите мачове бЕха.
Чисто футболно бяха мили зад 99та.
Ще поиграем 3 минути, ще ви бием, типичното.
Btovfan80 написа:Лелееее, не мога да повярвам! Двамата фенове с най-изкривена преценка си спорят помежду си! Гледайте реалността! Не че съм фен на Юнайтед, ама Байер загуби срещу Щутгарт и то като домакин! Ей Ники, гледай малко реално на нещата!
niki87 написа: Иначе за вторник определено имате предимство заради проблемите ни с контузии и наказания.
niki87 написа:Иначе за вторник определено имате предимство заради проблемите ни с контузии и наказания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта