Бижутера написа:radiinter написа:Каква прекрасна вечер![]()
интер бие, милан пада
Ти не беше ли за Милан от италианските
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:radiinter написа:Каква прекрасна вечер![]()
интер бие, милан пада
maldin1 написа:Не искам да омаловажам гола,но той беше само на точното място в точното време,нито го изработи нито направи нещо съществено,все пак браво........
durex написа:Божинов: Посвещавам гола на Моуриньо
acmilan написа:Ти не беше ли за Милан от италианскитеКолкото до Божинов,изпитвам негативни чувства към него заради този гол
Бижутера написа:acmilan написа:Ти не беше ли за Милан от италианскитеКолкото до Божинов,изпитвам негативни чувства към него заради този гол
италиански футбол не гледам и нямам симпатии, но казах, че ще викам за милан срещу юнайтед в шампионска лига
garfild8 написа:Браво на Божинката.Вкара на Интер,сега съсипа Милан,браво на момчето.Много се радвам за него,защото винаги ми е харесвал.
acmilan написа:garfild8 написа:Браво на Божинката.Вкара на Интер,сега съсипа Милан,браво на момчето.Много се радвам за него,защото винаги ми е харесвал.
Е,добре де,можеше и да пропусне Милан![]()
Нещо ми намирисва на трансфер или бартер с Балотелиdurex написа:Божинов: Посвещавам гола на Моуриньо
_RoKi_ написа:Нещо ми намирисва на трансфер или бартер с Балотелиdurex написа:Божинов: Посвещавам гола на Моуриньо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта