ЕТО ТАКЪВ ШАМПИОНАТ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

1912BOTEV
Контакти:

Re: ЕТО ТАКЪВ ШАМПИОНАТ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ!!!

Мнениеот 1912BOTEV » 25 мар 2010 13:01

То че е заплетен шампионата си е така, ама за интересен не съм съгласен. Ако беше много интересно, щяха да се напълнят стадионите. А те са празни, защото качеството на играта е на нулева кота. По-слабо първенство, аз лично, не съм гледал!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 25 мар 2010 13:11

1912BOTEV написа:То че е заплетен шампионата си е така, ама за интересен не съм съгласен. Ако беше много интересно, щяха да се напълнят стадионите. А те са празни, защото качеството на играта е на нулева кота. По-слабо първенство, аз лично, не съм гледал!

Мисля, че го казваш защото вас ви няма. Ако съществувахте още и играехте надали би мислил така. А иначе стадионите не са празни от сега а от много време.Публиката ще се върне постепенно с увеличение на интригата в първенството и разбира се качественни мачове. Това, че Левски и ЦСКА губят не значи че пъвенството е слабо....или може би на някои хора така им е по удобно да говорят.
Изображение

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 25 мар 2010 13:13

Justice 1912 написа:
fena написа:ЦСКА първо феновете не издържаха, сега и ръководството-иска ли спиране на първенството.ЗАЩО???Защото не могат да приживеят загуби. Това не е правилно.Левски се държат по-мъжки в момента и приемат нещта по-спокойно.Сега точно гледам и статията на "Гонг"

Не е така ,брато.
Цесекарите за тези 4 кръга са им отсъдили :
3 несъществуващи дузпи на Армията
един отменен техен редовен гол
една служебна загуба с 0:4
и един зачетен гол ,който влияе на крайния резултат.

А вие за един ,повтарям за един отменен гол направихте революция,
сменихте съдийската комисия на БФС,заплашихте Боби Михайлов?!?

:) голям смях

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 мар 2010 13:27

Oskron написа:
fena написа:Колкото повече загуби за лидерите толкова по интересно. Не виждам защо Грандовете трябва да се сърдят като допуснат някоя загуба. Нали искаме първенството да е честно и интересно и точно тези резултати го доказват.
ЦСКА-Миньор-0:3
Левски-Берое-0:1
Локо Мездра-ЦСКА-1:0
Локо сф. -Левски-2:0
Берое-Литекс-3:0
Пирин- Литекс -4:1
Литекс- Пирин-0-1 имаше и други подобни резултати
ЦСКА първо феновете не издържаха, сега и ръководството-иска ли спиране на първенството.ЗАЩО???Защото не могат да приживеят загуби. Това не е правилно.Левски се държат по-мъжки в момента и приемат нещта по-спокойно.Сега точно гледам и статията на "Гонг":
А възможно ли е ЦСКА и Левски да изхвърчат от тройката?
Kакво по хубаво от това, и за тях , а и за другите отбори. Само с лесни победи в нашия шампионат никога няма да пробият в Европа!
Първенството е супер и ще става още по-инересно!

Прав си в едно наистина е интерестно когато всеки може да падне от всеки (и обратното разбира се), ама не искай да се радвам когато Левски пада - би било много ненормално. Факт е че първенството ни тази година е доста по интерестно и завързано и интрига ще има до последните кръгове.

Левски и ЦСКА игрят дерби за ОСТАВАНЕ в Европа!!! Какво повече искате???
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 мар 2010 13:32

левски играе за оставане, ЦСКА си е добре и има шанс за титлата!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 мар 2010 13:34

Justice 1912 написа:
fena написа:ЦСКА първо феновете не издържаха, сега и ръководството-иска ли спиране на първенството.ЗАЩО???Защото не могат да приживеят загуби. Това не е правилно.Левски се държат по-мъжки в момента и приемат нещта по-спокойно.Сега точно гледам и статията на "Гонг"

Не е така ,брато.
Цесекарите за тези 4 кръга са им отсъдили :
3 несъществуващи дузпи на Армията
един отменен техен редовен гол
една служебна загуба с 0:4
и един зачетен гол ,който влияе на крайния резултат.

А вие за един ,повтарям за един отменен гол направихте революция,
сменихте съдийската комисия на БФС,заплашихте Боби Михайлов?!?

Ние бомбардирахме и Белия дом, но явно твоят "източник" е пропуснал да отрази събитието ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 мар 2010 13:51

Аз не желая да гледам шампионат в който отборите доказват едни на други кой от кой е ПО-СЛАБ, а не кой от кой е ПО-СИЛЕН. Ако наистина загубите са плод на добра игра на противника срещу добра игра на ЦСКА и Левски разбирам, но когато едните не могат да си подадат в 4 поредни паса, а другите бъркат след 3 това вече е жалко
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 25 мар 2010 14:10

Имаме нужда от конкуренция, а именно - Левски Цска като са слаби да падат, а не да ги будатя яко съдии и БФС. Само така ще имаме истински мачове, ще сме подготвени за Европа и ще имаме и Национален отбор. Там е необходимо да не се намесват и разни мениджърчета които си правят кинти на гърба на Нацията. Като прибавиш тук подобряване на базите и инструктиране на съдиите да пускат по - свободна игра, за да се спрът симулациите и накъсванията - в крайна сметка ще имаме едно прекрасно първенство.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 25 мар 2010 14:14

Феновете на измислените провинциални отборчета могат да се порадват като се заблуждават,че са по-добри от ЦСКА или Левски.На светлинни години сте от двата гранда плюс Литекс,които също работят добре,въпреки че са изкуствено творение.Причината е,че тази година в резултат на слабата и бездушна игра на двата гранда другите отбори,които поддържат нивото си са по-напред и доста по-конкурентни.Но скоро нещата пак ще си се върнат към нормалното,бъдете спокойни.ЦСКА и Левски няма да са вечно слаби,ще са слаби година,две и толкова.
Изображение

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 25 мар 2010 14:15

fuckside написа:Имаме нужда от конкуренция, а именно - Левски Цска като са слаби да падат, а не да ги будатя яко съдии и БФС. Само така ще имаме истински мачове, ще сме подготвени за Европа и ще имаме и Национален отбор. Там е необходимо да не се намесват и разни мениджърчета които си правят кинти на гърба на Нацията. Като прибавиш тук подобряване на базите и инструктиране на съдиите да пускат по - свободна игра, за да се спрът симулациите и накъсванията - в крайна сметка ще имаме едно прекрасно първенство.

ЦСКА особено ни бутат съдиите-три несъществуващи дузпи отсъдени за два мача,чист гол на Петре отменен и...най-великото-вчера!Изкуствения гол по поръчка, за Пирин!Но пирин не са виновни те си играят футбол и това в никакъв случай не идва от тях.Това нареждане идва от друго място.Съдията вчера беше с поръчка,със задача или с мисия,както искате кажете и си я изпълни добре.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”