Йордан Тодоров
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Йордан Тодоров
Как е без Данчо многознайковци? Май без него е доста по-зле отколкото с него. Можеше да изтърва положения, но поне създаваше такива и може да бягаше като муха без глава, но го правеше със сърце. В момента доста липсва на ЦСКА. Какво ще кажете?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Йордан Тодоров
pomiqrat написа:Как е без Данчо многознайковци? Май без него е доста по-зле отколкото с него. Можеше да изтърва положения, но поне създаваше такива и може да бягаше като муха без глава, но го правеше със сърце. В момента доста липсва на ЦСКА. Какво ще кажете?
Нека тези, които го плюха да кажат... Аз се радвам за него, защото това което не намири в ЦСКА - признанието, ще го намери в Локо. Успех Данчо!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Изпята песен или мислиш че с Тъча щеше да бъде различно? Създавал-ама изпускал, Бягал-ама като муха без глава. Ти сам си отговаряш Помияр
soilwork написа:Изпята песен или мислиш че с Тъча щеше да бъде различно? Създавал-ама изпускал, Бягал-ама като муха без глава. Ти сам си отговаряш Помияр
[offtopic]Като не можеш да измислиш нещо умно не пиши[/offtopic]
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- edmon_dantes
- Контакти:
pomiqrat написа:... може да бягаше като муха без глава, но го правеше със сърце...

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

[offtopic]Нали питаш бе умнико[/offtopic] 

soilwork написа:[offtopic]Нали питаш бе умнико[/offtopic]
Погледни какво прави в Локото и какво правеше в ЦСКА и колко липсват набезите му по дясното крило. Нищо не отговори, реши да коментираш ника ми [offtopic]черни чуждопоклоннико[/offtopic]
[offtopic]Човече,сложил си си ник "pomiqrat" и сега се цупиш нещо,кажи как да те наричам?[/offtopic]pomiqrat написа:soilwork написа:[offtopic]Нали питаш бе умнико[/offtopic]
Погледни какво прави в Локото и какво правеше в ЦСКА и колко липсват набезите му по дясното крило. Нищо не отговори, реши да коментираш ника ми [offtopic]черни чуждопоклоннико[/offtopic]
-
- Контакти:
собака , кучка , мастия , пес
както сам си написал няколко коментара по надолу : Като не можеш да измислиш нещо умно не пиши . Не стига , че в темата ти няма никакъв смисъл ( хората в момента имат по-големи проблеми от това да плачат за миналото )ама и е в раздела за цска-ри . Като искаш да се заяждаш купи си рибки и им говори
за протокола не съм от цска .
pomiqrat написа:Как е без Данчо многознайковци? Май без него е доста по-зле отколкото с него. Можеше да изтърва положения, но поне създаваше такива и може да бягаше като муха без глава, но го правеше със сърце. В момента доста липсва на ЦСКА. Какво ще кажете?
както сам си написал няколко коментара по надолу : Като не можеш да измислиш нещо умно не пиши . Не стига , че в темата ти няма никакъв смисъл ( хората в момента имат по-големи проблеми от това да плачат за миналото )ама и е в раздела за цска-ри . Като искаш да се заяждаш купи си рибки и им говори

за протокола не съм от цска .
ROLLING HEAD
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
Много знаете,ама не сте прави!Пак не сте обективни,това не им харесвам на "модерните фенове",на каквито мнго напоследък се правят-а именно отричане на даден футболист в момента,в който напусне отбора и натам.Аз на Данчо му желая успехи,дали е нежун се вижда на терена,но нали Андоне е специалист,той си определя групата и селекцията,нека,после ще си носи позитивите или последстивята!