Blacksea13 написа:Охооооо и Мърчо е там с Цанито.Кого ли си избраха сега от Левски-то???Аз съм за Хичо,М.Антонов,Топузаков и Йовов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blacksea13 написа:Охооооо и Мърчо е там с Цанито.Кого ли си избраха сега от Левски-то???Аз съм за Хичо,М.Антонов,Топузаков и Йовов
garfild8 написа:Blacksea13 написа:Охооооо и Мърчо е там с Цанито.Кого ли си избраха сега от Левски-то???Аз съм за Хичо,М.Антонов,Топузаков и Йовов
Тези ли си избра?Ами най-голямото дърво Сърмов,къде го забрави?
Blacksea13 написа:garfild8 написа:Blacksea13 написа:Охооооо и Мърчо е там с Цанито.Кого ли си избраха сега от Левски-то???Аз съм за Хичо,М.Антонов,Топузаков и Йовов
Тези ли си избра?Ами най-голямото дърво Сърмов,къде го забрави?
Ами за малко да ги изброя целия отбор,ама ...
MTK написа:Феновете сигурни, че срамът в "Надежда" е режисиран
Феновете на Левски полудяха след унижението в "Надежда" и нападнаха с възгласи: "Кой продаде мача", тръгналите да ги поздравяват футболисти. Подобен въпрос те искаха да зададат и на собственика Тодор Батков. Запалянковците решиха, че отсъствието на наместника на Майкъл чорни от трибуните е сигурен знак, че има нещо гнило в мача. Очаква се на следващия мач те да опънат транспарант с питане за редовността на срещата в "Надежда".
Припомняме, че Николай Гигов и Тодор Батков са партньори по мегасделката за вертолетите "Кугър", с които се въоражи родната армия. Печалбата за двамата е за над 10 милиона долара.
***.eu
ЛЕВСКАРКА написа:Този мач свърши за Левски при 2:0.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта