НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pavkata77
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот pavkata77 » 09 дек 2008 20:59

Айде пак Наздраве,аз вече минах на червено винце!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 09 дек 2008 21:06

Здравейте момчета и наздраве.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 09 дек 2008 21:11

pavkata77 написа:Искам да попитам всички съфорумци:"Как реагирахте,като чухте новината за пребитото(убито) момче в Студ.град?"

Нека почива в Мир!

Брат ми преди около две години в столична дискотека беше така жестоко пребит, че трябваше около месец и половина да лежи в болница. Като чух за момчето в стдентски град и си помислих, че това можеше да е брат ми, първата ми мисъл. колкото и нечовешко да звучи, беше смъртно наказание.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 дек 2008 21:18

това за смъртното наказани е ми хареса,ама да е по арабският начин :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 дек 2008 21:28

Видяхме, както става в Гърция, при подобен случай. В България се чу, после "минало-заминало".
Всеки си казва "нали не се случва с мен", а не разбираме, че следващите сме ние! Жалки сме, защото сме спящи и това няма да спра да го повтарям!

Бог да просто момчето!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 дек 2008 21:37

Така е... Днес обаче много тъжно го карате-аз имам 2 по немски на класната,ама като чух новината за Минев съм готов и 2 по английски да имам :lol: .Един поздрав за почитателите на малко по-хард музиката http://www.vbox7.com/play:28d0ca31
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 09 дек 2008 21:37

емо73канар написа:това за смъртното наказани е ми хареса,ама да е по арабският начин :oops: :oops: :oops:

Може и като инквизицията едно време :oops:

slavia_forever написа:Видяхме, както става в Гърция, при подобен случай. В България се чу, после "минало-заминало".
Всеки си казва "нали не се случва с мен", а не разбираме, че следващите сме ние! Жалки сме, защото сме спящи и това няма да спра да го повтарям!

Бог да просто момчето!

То не е само в Гърция. Виж кво беше в Италия миналата година, когато фен на Лацио беше убит.
Има една теория, че ние сме на това положение, защото от едно време сме свикнали да търпим по много. Търпели сме гърци турци, комунисти и какво ли още не. А всички знаем, че когато българите сме зедно няма какво да ни попречи да изпълним целите си. Въпроса е, че винаги трябва да чакаме чашата да прелее.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 дек 2008 21:54

Видя ли. От много време говоря, че държавният апарат, от едно време ни дели на групи: БКП-СДС; ЛЕВСКИ-ЦСКА; ЦИГАНИ-БЪЛГАРИ; СЕЛЯНИ-СОФИЯНЦИ И МНОГО, МНОГО ДРУГИ ПОДОБНИ! ЗА ДА НЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ И ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И МАНИПУЛИРАТ, КАКТО СИ ИСКАТ. И СЕГА ЗНАЯТ, ЧЕ ТАКИВА МИШКИ КАТО НАС - ЩЕ СЕ ИЗЯДЕМ ПО МЕЖДУ СИ, НО СРЕЩУ СИСТЕМАТА НЯМА ДА ТРЪГНЕМ И ДА СТАНЕ КАТО В ГЪРЦИЯ, ИЛИ ИТАЛИЯ!
ЖАЛКО Е!

ВСЕ ПАК, ДА УВАЖИМ ТЕМАТА: НАЗДРАВЕ! :|
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 дек 2008 18:07

АЙДЕ ПИЧОВЕ - НАЗДРАВЕ ! Върнах се ! Как сте ? Кво става ? Някъде по-нагоре четох едно неподготвено изказване на Форевъра,че щял да ни бие на Футбол,ядение и пиене :D :D :D :D Убеден съм,че с Лаутата ще ви разпилеем :D :D :D :D Отностно момчето,загинало в Студ. Град - еми липсата на органи,следящи за спазването на закона води до манталитетът ни в момента т.е. тотална свободия ! Просто корупцията и прехвърлянето на отговорност поради нежеланието за поемането на такава води до такива случай ! А иначе,ясно е,че ще е минало-заминало...на хората не им пука,страх ги е,само ще кажат "О,Боже - дано не ми се случи !!!" Абе...много овчи народ сме в някой отношения !!!
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 10 дек 2008 18:10

Наздраве и от мен.

Блу как изкара на Велинград?

Върни се в “Игри и забавления”