Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Вас сега не мога да ви разбера..искате тея наркомани които нахлуха на терена да накажат или отбора ЦСКА, защото ви е много неудобен ?
POPCORN написа:ХУБАВО ЩЕ НИ ИЗВАДЯТ СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ЕНДО И СЪЩО БЕ.МНОГО СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ПОВЕЧЕТО.ЕДНО ИС СЪЩО ДУДНЕТЕ 2 ЧАСА ВЕЧЕ!
Пуканка, лъжеш. Шефът на охраната първо каза, че феновете на цска са били провокирани първо от собствените си играчи, а след това от Коприваров. Стига оправдания - Коприваров, Иса, охраната, стадиона. Смешно е.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- barabata.cska
- Контакти:
.Единствено затова ги оправдавам феновете да ошамарят всички п...и които разхождаха червената фанелка ане при всяко закъснение на заплатата да си вадят джобовете
- POPCORN
- Контакти:
slavia_forever написа:POPCORN написа:ХУБАВО ЩЕ НИ ИЗВАДЯТ СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ЕНДО И СЪЩО БЕ.МНОГО СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ПОВЕЧЕТО.ЕДНО ИС СЪЩО ДУДНЕТЕ 2 ЧАСА ВЕЧЕ!
Смятам, че нещата ще се успокоят, когато се окаже РЕАЛНО, че санкциите важат за всички.
еми съгласен съм.ама нали знаеш че преди това да стане, много пъти са се потъпквали законите и не само в полза на ЦСКА, а на абсолютно всички клубове в А група!ЦСКА направиха днеска глупост да, ами перник като стреляха с пушка?ами за купата левски и литекс?винаги са се потъквали правилата в България и винаги ще е така.От 94 ли коя беше за къупата от Славия - Левски до сега!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:ХУБАВО ЩЕ НИ ИЗВАДЯТ СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ЕНДО И СЪЩО БЕ.МНОГО СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ПОВЕЧЕТО.ЕДНО ИС СЪЩО ДУДНЕТЕ 2 ЧАСА ВЕЧЕ!
А на бас , че въпреки , че това ви е рецидив и в рамките на един сезон нахлувате 3 пъти НЯМА ДА ВИ ИЗКАРАТ от А група, щото БФС ви обслужва интересите анално.
Още преди 2 години на цяла Европа и беше ясно ,че трябва да ви се отнеме професионалния лиценз заради неплатени данъци и трансфери ама "синьото" БФС пак ви обслужи анално и ви остави в А ПФГ.
На мен ми е все тая кой ще накажат , важното е да има адекватна реакция на случилото се ! Не ми е весело от случката , весело - не , а смешно ми ства като гледам как се опитваш да защитаваш срамните " стечения на обстоятелства " от днес . 

по добре истинска загуба,отколкото нагласена победа.играха мн. слабо и няма оправдание.андоне да си ходи на момента с двамата румънци..с тоя отбор по добре да не правим подуенски работи и да забравим за европа.. 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
- POPCORN
- Контакти:
dodo7271 написа:POPCORN написа:ХУБАВО ЩЕ НИ ИЗВАДЯТ СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ЕНДО И СЪЩО БЕ.МНОГО СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ПОВЕЧЕТО.ЕДНО ИС СЪЩО ДУДНЕТЕ 2 ЧАСА ВЕЧЕ!
Пуканка, лъжеш. Шефът на охраната първо каза, че феновете на цска са били провокирани първо от собствените си играчи, а след това от Коприваров. Стига оправдания - Коприваров, Иса, охраната, стадиона. Смешно е.
ми хубаво не съм го чул.ама не може ония да показва жествое пък другия д рита топката в агитката нали?Защо го правят това?Защото са левскари нали?Ако беше някой друг вкарал гола, щеше ли да се заяде с агитката?Не мисля!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕВЕРОЯТНО ГОЛЕМИ НАКАЗАНИЯ, ДОРИ КРАЙНИ ЗА НАЗИДАНИЕ. ВСИЧКО МОГА ДА РАЗБЕРА,МАКАР ЧЕ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ И ПРОСТОТИЯ ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА, НО ДА БИЯТ ДЕЦАТА КОИТО ГОНЯТ ТОПКИТЕ И ДА ИМ ОТКРАДНАТ АНЦУЗИТЕ И ТЕЛЕФОНИТЕ, ЕЕЕЕЕ ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЛИГОФРЕНИЯ И РЕЦИДИВ, ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ
НЕЗАБАВНО ВЪН ОТ ,,А" ГРУПА

Последна промяна от joro bad на 21 мар 2010 17:59, променено общо 1 път.
Aбе аз не виждам па защо да наказват ЦСКА. Е тия същите боклуци които изпотрошиха и се биха трябваше от стадиона в ареста. От там да си платят щетите със собствени пари и то в троен размер, та да видят как се строй а не как се руши. И от там по 2 седмици обществено полезен труд!!! А не да карат ЦСКА да им плаща бакиите. То така е лесно ти трошиш па друг да го отнася. Те утре ще направят същото защото знаят че ще плаща ЦСКА и Димитър Борисов!!