Берое-Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Берое-Локо Пд

Мнениеот RedeviL » 19 мар 2010 16:24

Е кво става е по дяволите?Берое нямат положение още...

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 19 мар 2010 16:26

kartago написа:Porto,
[offtopic]Ами защото и аз си имам право на мнение, називисимо от ранга ми, и аз съм фен като тебе! Нищо кой знае какво не съм казал! Това, че "завинаги остава в нашите сърца", го чувам под път и над път, ама терена не е кардиологична клиника, там или можеш или не! Затова и написах, че му броя точните центрирания, защото аз почти не съм видял такова в цялата му кариера! Колкото до правописните грешки! Ок, всеки допуска, обаче, в две изречения, два пъти да му напише името с малка буква, май не е само до случайност! Освен това с Пуканката си имам приказка по този въпрос! Не се меси![/offtopic]

Кой даде преднината за Локомотив?Кой?А относно центриранията,като казваш,че ги броиш и не си видял нито едно точно,значи не можеш да броиш.В ЦСКА колко важни центрирания е направил,знаеш ли?
Изображение

Потребителски аватар
hazard_x
Контакти:

Мнениеот hazard_x » 19 мар 2010 16:29

Защо всички футболисти на Берое се казват Булсатком? :lol: :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 мар 2010 16:33

Локомотив ще вземе мача. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 мар 2010 16:35

Porto написа:
kartago написа:Porto,
[offtopic]Ами защото и аз си имам право на мнение, називисимо от ранга ми, и аз съм фен като тебе! Нищо кой знае какво не съм казал! Това, че "завинаги остава в нашите сърца", го чувам под път и над път, ама терена не е кардиологична клиника, там или можеш или не! Затова и написах, че му броя точните центрирания, защото аз почти не съм видял такова в цялата му кариера! Колкото до правописните грешки! Ок, всеки допуска, обаче, в две изречения, два пъти да му напише името с малка буква, май не е само до случайност! Освен това с Пуканката си имам приказка по този въпрос! Не се меси![/offtopic]

Кой даде преднината за Локомотив?Кой?А относно центриранията,като казваш,че ги броиш и не си видял нито едно точно,значи не можеш да броиш.В ЦСКА колко важни центрирания е направил,знаеш ли?

Чакай сега, ти ми оспорваш правото да имам собствено мнение ли? На мен не ми харесва! Ако беше толкова добър нямаше да го освобождават нали? Я ми кажи колко важни центрирания е направил? След като толкова много можеш да броиш!..........За тъчовете няма да те питам, че то там и един пример само стига........

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 19 мар 2010 16:35

Берое всиячески се старае да не вкара гол ;)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 19 мар 2010 16:39

STENLI написа:Берое всиячески се старае да не вкара гол ;)

Гроздето е кисело
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 19 мар 2010 16:40

STENLI написа:Берое всиячески се старае да не вкара гол ;)

Ти пак ли си тука бре,айде на паметника да чакаш синдика,каква работа имаш тук? :lol:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 19 мар 2010 16:50

А ти що не си на ма4а?

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 19 мар 2010 16:56

STENLI написа:А ти що не си на ма4а?

Щото съм на работа,и то в Сф

Върни се в “Берое”