Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
аз предлагам всички да сме в сектор А обърнати с гръб към терена, гледайки право към официалната ложа през целия мач и да кажем на Тара какво мислим за него.
groti написа:nikolaeca написа:Нека в знак на протест ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ СТАРИТЕ ЦВЕТОВЕ НА КЛУБА - МАЛИНЕНО ЧЕРВЕНО И ЖЪЛТО!!! Да носим шалове и артикули с тези цветове, да правим знамена и транспаранти в тези цетове..... Но нека да продължаваме да подкрепяме безрезервно на клуба, защото той тепърва ще има голяма нужда от тази подкрепа.
Принципно и аз смятам,че поне резервните ни екипи трябва да са в оригиналните цветове.
[offtopic]Между другото защо не повдигнем този вЪпрос.Според мен поне резервните екипи трябва да са с оригиналните цветове на клуба-жЪлто-червени!А това,че комунягите са закитили рожбата си с червено нас изобщо не трябва да ни бърка

- UltraBlue.
- Контакти:
Re: Протест срещу БаткOFF !
bigbonusprize написа:ilsengard написа:Оооо я стига с това: Батков - вън ! Кой да дойде? Извади ти 15 млн. евро, откупи акциите и провеждай добра трансферна политика и вземай мъдри управленски решения. На мен Батков си ми харесва за президент и изобщо нямам намерение да протестирам, както и верните фенове от НФК и София Запад
Ти да не си любовник на Ганьо?
Ако не смали малко от цената на отбора трудно ще се намери собственик.. в момента сме доста умрели и 15 млн за такъв отбор трудно ще се намери купувач
- UltraBlue.
- Контакти:
bigbonusprize написа:plamenst7 написа:Всичко казват Батков-вън, а никой на казва кой ще дойде след него. Дайте вариантите и ако са по-добри и аз ще ви подкрепя, но ако е просто Батков да си тръгне и клуба да се разпадне без мен.Не разбрахте ли, че няма такъв човек, който ще вади всяка година по 20 млн. и ще ги дава просто ей така, без да има и на половина възвръщаемост. Левски за да може да се самоиздържа трябва да стане постоянен участник в ШЛ и при това и да печели точки в нея.За да се случи това трябва някой да инвестира в треньор,селекция,база и детско-юношеска школа поне 20-30 млн. евро.
А който няма 15 млн. за да купи Левски, значи не става за собственик на този отбор и положението няма да се промени кой знае колко.
Добре бе. вие луди ли сте бе ?! Какви 20 млн кви 5 лева бе не ставайте смешни как може да слушате какво говори и да му вярвате ще ме побъркате.. от колко време ни лъже не можете ли да разберете че си прави гавра и вие му вярвате.. утре ше каже че е дал 30 млн за издръжката и кво.. пак ли ще му вярвате само минава с някви прости номера с данъци и такива глупости..
- ULPIA SERDIKA 1914
- Контакти:
всички на стадиона....стига сме писали!
САМО ЛЕВСКИ,ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
САМО ЛЕВСКИ,ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
Идеи много, действие никакво
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
eMs1 написа:Със сигурност обича "Левски" повече, все за ШЛ говорите, но май забравяте как стигнахте до нея.
Говорил съм си с футболисти на ЦСКА, играли по това време и всички казваха едно и също: "Незнам как стана, просто така се случи..." и гледат в земята......Божков си ви направи шампиони тогава.
Много ясно... Ти като някакъв началник пред тях и те гледат в земята, какво да ти кажат...

Батков свързва двата края заради парите от ЕКТ.Ако спрат да идват пари оттам ще му е много трудно и ще се замисли сериозно дали да не продаде отбора.
los77 написа:Идеи много, действие никакво
Е нали знаеш каво е идиот-човек пълен с идеи като гледам колко поста има тука и в другите теми мале много са бе и са на всякъде.
Каквото и да правим,ще постигнем същото каквото и феновете на МЮ.Ние си протестираме,но собствениците съвсем не им пука,а напротив.....
Но нищо не пречим да пробваме,аз предлагам да се направят тениски АнтиБатков