Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Мнениеот charlitobg » 16 мар 2010 12:46

Искам да се обърна към всички МОРЯЦИ с един единствен въпрос..
Става ли ПОПА за треньор на Черно море. Благодаря предварително.
Последна промяна от charlitobg на 17 мар 2010 08:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Re: Става ли Велизар Попов за тренюр

Мнениеот GrEeN-FaN » 16 мар 2010 12:53

Мисля че Велизар е един добър тренер с добра грамотност зн доста но и незнай доста.Използва интересни тактики които досега не се издънил ще видим по нататак.Бълъков като е голям трениор то са вижда резолтатите му ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 мар 2010 12:53

charlitobg написа:Искам да се обърна към всички МОРЯЦИ с един единствен въпрос..
Става ли ПОПА за тренюр на Черно море. Благодаря предварително.

Незнам как са справя ма, доколкото съм чел са доволни хората от него, няма загуба на "Тича" от доста време май
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 мар 2010 12:55

GrEeN-FaN написа:Мисля че Велизар е един добър тренер с добра грамотност зн доста но и незнай доста.Използва интересни тактики които досега не се издънил ще видим по нататак.Бълъков като е голям трениор то са вижда резолтатите му ;)

Балъков с нищо не е доказал, че е голям треньор, иначе за Попов, човек се учи докато е жив
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 16 мар 2010 12:59

...с ТИМ начело и магаре да сложиш Черно Море никога няма да се клсира по назад и по напред от 4 място и най-много финал за купата......с тези собственици без значение кой е треньор.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 мар 2010 13:01

Става за треньор,най-малко поради една причина.От 7 години е в школата,запознат е с играчите,с обстановката там,беше помощник на Кольо Спасов,познава играчите и начина на работа в клуба.Има пълна приемственост.А резултатите му го доказват.След слабото начало,отбора придоби увереност и Велизар намира себе си.7 мача без загуба.5 в А група и две победи за купата над Чц там и тук над Левски.А разгрома над Локо Сф,преди това.Велизар има шанса,да надмине Кольо.Желая му успех.
Само Черно море.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 16 мар 2010 13:04

хилда пъти да ме питаш,хиляда пъти ще кажа ,ДА,морето откакто е водено от тандема Попов/Боянов подхожда към всеки мач с различен стил а по бърз и нападателен футбол скоро не се е играло на Тича.Тези треньори са млади с много желание за доказване и най-важното не робуват на тоз и ония,имат стил а и са създали колектив и нещо което не е за изпускане отбора се подмладии с 3-4 години а борбеноста и хъса и рутината си останаха,като привавим и все по честото включване на юноши.от това повече какво да искаме....я се огледайте и ми кажете имали слабо звено в обора......няма,затова си мисля че на този етап с млад отбор,треньри и собственици сме един от най-перспективния отбор в БГ и не забравяйте че единственото което е споменавано като дългосрочни цели е за 2013г. всички Моряци знаят защо ...
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 16 мар 2010 13:17

gambara написа:хилда пъти да ме питаш,хиляда пъти ще кажа ,ДА,морето откакто е водено от тандема Попов/Боянов подхожда към всеки мач с различен стил а по бърз и нападателен футбол скоро не се е играло на Тича.Тези треньори са млади с много желание за доказване и най-важното не робуват на тоз и ония,имат стил а и са създали колектив и нещо което не е за изпускане отбора се подмладии с 3-4 години а борбеноста и хъса и рутината си останаха,като привавим и все по честото включване на юноши.от това повече какво да искаме....я се огледайте и ми кажете имали слабо звено в обора......няма,затова си мисля че на този етап с млад отбор,треньри и собственици сме един от най-перспективния отбор в БГ и не забравяйте че единственото което е споменавано като дългосрочни цели е за 2013г. всички Моряци знаят защо ...

2012 прключва всичко ..

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 мар 2010 13:27

Чувал съм, че никой от отбора не го уважава :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
RumenShumaher
Контакти:

Мнениеот RumenShumaher » 16 мар 2010 14:30

Аз мисля че Велизар е що годе добър тренер но едно не мога да разбера защо не пуска Ратников един път го пусна срещу Локото и то накрая а се вижда че Ратников е много добър във всички контроли в които игра преди сезона а и сега срещу дублиращия тим на Локо прави голове даже последния мач прави 2-а.За мене е грашка че не пуска Ратников титуляр и по принцип въобще не го пуска в мачовете за първенството не можеш да държиш толкова добър играч на скамейката и вместо това да пускаш играчи които са по стари в отбора но не доказани например Лазаров Бачев това са слаби футболисти дори и Тошко е по слаб от Ратников.

Върни се в “Черно море”