ЦСКА София - Спортист Своге

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: ЦСКА София - Спортист Своге

Мнениеот crap » 14 мар 2010 11:13

Гранден беше страхотен снощи, малко мързелив, но доста полезен... не бива да забравяме, че и Спортист Своге не е някакво мерило, но все пак. Истинският тест ще е срещу Подуяне след по-малко от месец. Дано да е здрав. Само че онея ще го наритат здраво сигурен съм.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА София - Спортист Своге

Мнениеот cska_90 » 14 мар 2010 13:41

delqnski47 написа:
Porto написа:Така.Момчета ще ви кажа едно нищо понеже ми прави впечатление,че сте коментирали как може на мач на ЦСКА да има 800 зрители.Да ви кажа честно и аз си задавах същия въпрос,докато в компанията на още 799(вероятно ако се смятали точно...) фена зъзнех от студ на стадиона.На този митичен стадион,на който ако се беше играл този мач преди 20 години щеше да има 10 000 човека.Ами това е.Такава е нашата футболна действителност.Жалкото е,че ние,феновете на ЦСКА винаги ходим,но ето че вече взе да ни писва.Този човек,президента,заяви,че няма никакво намерение да свали безумните цени.Такива пари обикновено не отиват така.В криза сме,но въпреки това аз и още малко хора предпочохме да си загубим 2 часа и да гледаме нашия отбор.Но аз поне това не го приемам за губене на време.Защото да подкрепяш отбора,било то в студ или жега е чест и достойноство,а аз считам себе си за достоен човек,който може да се похвали,че обича отбора си и го подкрепя.Да,но дори и аз,болният фен,не можах да не хвърля едно око и да не забележа,че на редовете между седалките имаше 30 см сняг,а по седалките да не говорим.Никой не си беше направил труда да почисти нещо.Затова ви отговарям на въпроса,защо не ходят хора-защото малко хора са луди като нас и по това време ще отидат.Така сме българите,без значение Ботев или Локо или Левски или ЦСКА.Защото ако и вашите билети бяха по толкова пари,и в тоя студ да играете с последния в класирането,едва ли щяхте да сте повече.И макар да бяхме малко този мач,подкрепихме отбора добре.
За мача,какво да кажа.Честон казано,този път ми хареса.Има още неща,които да се изчистят,например Светльо Петров.Това го казвам малко на шега,разбира се,но според мен той не трябва да е титуляр,а Коста Янев.Надиграхме Спортист,вкарахме голове,получи се добър мач и най ми хареса Гронден,за който отпреди седмица бях писал,че го чакам с нетърпение,защото ми се струва,че е добър.Оказа се,че май е класен играч.Лично на мен ми хареса.Много хубав гол,отлична асистенция,прилично придвижване по терена и много добра техника.До едни-два мача ще е в топ кондиция.Така че получи се един позитивен мач,4:1 е добра победа.

Много неща трябва да се променят за да почнат да се пълнят стадионите!И не е правилно да се обвиняват хората,че не ходят на гледат мач на стадиона,защото ако този стадион беше в Англия или Франция,то и той нямаше да се пълни!Но ако един Олд Трафорд беше на мястото на ''Българска Армия'' дали нямаше да се пълни догоре!Е...не е нужно да е
баш Олд Трафорд,казвам го като пример!

Въобще не съм съгласен Деляне!!!

Това е просто оправдание-които го търси винаги ще го намери!!!
Ако си фен ще ходиш,дори и на нива да се играе-това е!!!Другото е чупки и стойки!!!

[center].....................за честта на родината,
за ЦСКА и дружинатаааа,
винаги ЩЕ БЪДЕМ ТУК,
винаги един до друг!!!!!
[/center]
Изображение

Върни се в “ЦСКА”