Играта на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот levskioleole » 09 мар 2010 22:19

видяхте ли за какво отсудиха нарушение на абу диаби преди малко(28 мин,на границата на наказателното поле)нарушение идентично с дузпата на Левски
мач:Арсенал -Порто

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 10 мар 2010 02:11

levskioleole написа:видяхте ли за какво отсудиха нарушение на абу диаби преди малко(28 мин,на границата на наказателното поле)нарушение идентично с дузпата на Левски
мач:Арсенал -Порто

Дузпа си имаше

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 10 мар 2010 11:32

То пък все едно има български отбор, който да играе добре. С тоя правилен футбол, който се налага напоследък, отборите не могат да вържат два паса, страх ги е да опитват пробиви по крилата, страх ги е да бият отдалече, да не говорим, че скоростта е като за игра на кърлинг, а не на футбол. Няма какво да си изливат всички злобата върху "Левски". Да си гледат техните отбори и да видят и че при тях положението никак не е розово.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 10 мар 2010 12:31

Играта на Левски и миналата година не струваше кой знае колко.Но това не попречи да е шампион!Доста слаби 1-2 години се извъртяха и ние затова недоволстваме.Но пак можем да сме шампиони колкото и да не им се вярва на някои хора.Голямо оплюване тече по адрес на Левски но да питам привържениците на други отбори:
Твоят тим като играе по- добре, защо не е шампион? :roll:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 10 мар 2010 18:47

Играта според мен е отчайваща. Толкова бавни, тромави, безидейни не си бех представял левскарите.Еднотипна игра, няма никаква импровизация, безброй центрирания... Чувства се липствата на Зе Соарес отдясно, не знам защо Кривия трябваше да играе като крило. Нищо добро не чака Левски с тази игра. Но с Батков и Гонзо ще е така. Като няма никакво развитие и мислене за бъдещето в почти всички български отбори ще ни бият в евротурнирите като тъпан, националния ще става за резил и т.н. :!:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 мар 2010 15:12

ilsengard написа:Слаби сме и съдията ни подпря, това е истината и нашата съдба винаги сме били галеници на всички власти и бием със съдийски аванти

:lol: ... :lol: ... :lol: ..."Приятел", тук не става въпрос за ЦСКА....объркал си форума.. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 14 мар 2010 01:55

Охх много ядове,ще берем тоя полусезон,надявам се да греша,но като гледах мача с Миньор,не съм голям оптимист,но се надявам "синята лавина" да ме опровергае още днес вечерта в мача срещу Литекс! ;)
Левски завинаги в моето сърце!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2010 10:29

ilsengard написа:Трагични сме, за нищо не ставаме и миналия път бихме със съдийска аванта за дузпа срещу Пепеляшката с едната обувка, ама този път ни разкриха и Дока прати честитка за ЧРД на Жоро вратарчето от 30 метра

[offtopic]Дай да се разберем....за ЦСКА ли говориш, или за Левски ? .... :lol:[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 15 мар 2010 12:52

ilsengard написа:Слаби сме и съдията ни подпря, това е истината и нашата съдба винаги сме били галеници на всички власти и бием със съдийски аванти

Айде още един театрал и болен мозък. Абе това да не е заразно. Какво става тука? Ей, тъпан, ако ми паднеш в ръчичките, знаеш ли каква съдба ще ти дам, а? Ще се наложи да проклинаш своята съдба. Аман от олигофрени.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 15 мар 2010 15:26

Играта на Левски без Зе Соареш и Тасевски е кръгла нула. Бардон и Жоазиньо се опитват, но след като играят редом с банда некадърници, не успяват да направят нищо.

Върни се в “Левски”