skarab написа:Кашчей написа:Кой експерт е разглеждал оригинала, въз основа на който е направено факсимилето?Що ме караш да се смея на гласКъде са му държавните символи на този НотариаленЪ актЪ?Или тогава са издавани без Държавния герб и печати
![]()
Сега го няма гербът отгоре, но печатите .....
Пак ли ти бе ... ?![]()
Пак ли започна да се вземаш насериозно ? Експерти да ти показват,оригинали на документи,държавни символи... Ти си точно никой. Когото касаят тези работи ще търси документи,ще доказва и.т.н. пред съответните хора и институции , а не пред бай Парцал който имал интернет в тях. Колкото ти ми показа готовите проекти, толкова ще искаш нотариални актове , име на нотариус и официални документи.
Я се съвземи малко!
Кой приказваше, че има работни проекти, а?Аз нотариални актове не искам, но и не искам да ми пробутват евтини фалшификати за истина.Нали си специалист в областта, що не кажеш къде е държавният герб и печата с входящ номер и дата, на първата страница на Нотариалният акт?Защо във факсимилето липсва име на нотариус и дата на издаване?
Чак пък толкова да не сме виждали нотариален акт и ние ли?
Колкото ми обясни, как как фирмата проектант и изпълнител не е чувала, че е такава, толкова ще ми обясниш и тези неща!
Специалист!
Аман от пристрастни "специалисти"!И ти казах веднъж, че с писанията си доказваш, че образование и култура на общуване не вървят ръка за ръка.Сега ти го повтарям.