Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!
В Англия се играха мачове и по Коледа и Нова година, отборите им, които участват в ЕКТ играят за 4 турнира всеки сезон и всички са доволни. Но нашите журналя трябва да измислят простотии и световни конспирации срещу някой наш отбор, за да може някой да им чете глупостите. И ако простотиите на журналята говорят за световни конспирации срещу нашия отбор, ние задължително им вярваме, но ако пишат глупости против нашия отбор (тоест, че има световни конспирации срещу друг отбор), не спираме да псуваме седмици наред
КАКВИ БЯХМЕ И КАКВИ СТАНАХМЕ...
Fridtjof Nansen написа:garfild8 написа:Nansen,ако е така,да ти кажа че,още не сме отлагали мач от шампионата,заради Европа.Нищо че,нашите мачове,още са малко на брой.
Разбрах, на този етап отговорът ме задоволява, благодаря.Е, може би и вашите мачове в Европа като станат някога 12-14 мача на полусезон и на вас ще се наложи да поотложите някоя среща.
Ххахахаа вие имахте само един сезон с толкова мачове и като гледам той няма да се повтори в близките хммм 100 години!
И това е имено защото сменяте и назначавате комисии както ви е удобно и сте нахални, че чак не го осъзнавате...
Какво можеш да искаш от феновете на комунистическия отбор ПФК Левски , собственост на агента от ДС Тодор Батков и пълен с комунисти и агенти в управителния си съвет , а тези хора не случайно заемат тези длъжности в клуба. Та какво можем да искаме от тези фенове ? Да изкажат обективно мнение може би ? Да застанат на страната на истината , при положение , че цялата им история говори за многобройни лъжи и доноси ? Те слушат , ама не чуват ... Гледат , но не виждат ... Техния собственик е изгонен от България , поради заплаха за националната сигурност. Неговият слуга Тодор Батков обаче още работи в името на тази заплаха и си изпълнява "много добре" мисията , като унищожител на българския футбол и на българския фен , а защо да не кажем и на българина въобще. С футболния инструмент той унищожава българина , като човек. Убива всяка положително настроена клетка в човешкия мозък. Убива единствената за голяма част от хората радост - футбола. Това е идеята на слугата на Чорни - агент Тодор Костадинов Батков. Това всъщност е и синята идея. Това е и идеята на синия фен , ако не беше така , то този човек нямаше да изкара повече и минута в отбора им. На тях обаче им харесва техният тим да печели титли , без значение как... Дори и на гърба на феновете на другите български отбори. За тях те не съществуват... А защо тогава трябва ПФК Левски да съществува за тези фенове. Излезте колеги фенове и покажете на мачовете на отборите си колко много "обичате" този ДС отбор , който всяка година ви ограбва чрез БФС и подставените в него агенти Боби Михайлов и Наско Сираков. Напишете плакати , за да ги види света по телевизията , ако разбира се Борис Касабов ги покаже. На мача Левски - Литекс имаше побоища в ложата на гостите , но никой от тази телевизия не обърна камерите , за да покаже истината. Трябва ли да търпим повече тази измет , все пак живеем в условията на демокрация и всеки трябва да се съобразява с мнението на феновете. Дори Боби Михайлов , Наско Сираков и Тодор Батков ... 
- DrAvalanche
- Контакти:
MORSKI написа:DrAvalanche написа:
Да, а БФС има изпълком с членове ТИМ, Гриша Ганчев, Лечков, Емил Костадинов, Николай Гигов, все отявлени фенове на Левски с членски карти от фенклуба, и Наско Сираков - пръв приятел на Батков.
Същия Сираков който боготворяхте- ти откъде знаеш какви са му отношенията с Батков? Данеби да си му светил?... С президент Боби, ама не Турбото....Никога не играл в Левски и не от школата на същия.....
Не знам за теб, но аз съм православен християнин и не мога да боготворя жив човек. Мнението си за Сираков съм го изказвал многократно, но специално за теб ще повторя - изключителен егоцентрик, готов да застане срещу родният си клуб в името на собственият си интерес и его. А Перукан е също толкова меркантилен, само че той е по-подмолен и мазен. В името на синекурната службица в БФС и съдийската комисия на УЕФА е готов на компромиси с всичко и всички. Дори и хипотетично да приема, че те двамата защитават Левски, срещу тях остават Лечков, Костадинов, Ганчев, Гигов, Тим. Нещо май не излиза бройката.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- DrAvalanche
- Контакти:
MORSKI написа:Fridtjof Nansen написа:garfild8 написа:Nansen,ако е така,да ти кажа че,още не сме отлагали мач от шампионата,заради Европа.Нищо че,нашите мачове,още са малко на брой.
Разбрах, на този етап отговорът ме задоволява, благодаря.Е, може би и вашите мачове в Европа като станат някога 12-14 мача на полусезон и на вас ще се наложи да поотложите някоя среща.
Ххахахаа вие имахте само един сезон с толкова мачове и като гледам той няма да се повтори в близките хммм 100 години!
И това е имено защото сменяте и назначавате комисии както ви е удобно и сте нахални, че чак не го осъзнавате...
Ти на колко години си? Откога гледаш футбол? Май от 2, максимум 3, защото тази година ние имахме 12 мача в Европа, преди 4 години 14.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
DrAvalanche написа:MORSKI написа:DrAvalanche написа:
Да, а БФС има изпълком с членове ТИМ, Гриша Ганчев, Лечков, Емил Костадинов, Николай Гигов, все отявлени фенове на Левски с членски карти от фенклуба, и Наско Сираков - пръв приятел на Батков.
Същия Сираков който боготворяхте- ти откъде знаеш какви са му отношенията с Батков? Данеби да си му светил?... С президент Боби, ама не Турбото....Никога не играл в Левски и не от школата на същия.....
Не знам за теб, но аз съм православен християнин и не мога да боготворя жив човек. Мнението си за Сираков съм го изказвал многократно, но специално за теб ще повторя - изключителен егоцентрик, готов да застане срещу родният си клуб в името на собственият си интерес и его. А Перукан е също толкова меркантилен, само че той е по-подмолен и мазен. В името на синекурната службица в БФС и съдийската комисия на УЕФА е готов на компромиси с всичко и всички. Дори и хипотетично да приема, че те двамата защитават Левски, срещу тях остават Лечков, Костадинов, Ганчев, Гигов, Тим. Нещо май не излиза бройката.
Първо членовете на изпълкома не са само тези които изброи нали? Има и още, които далеч не са от Черно Море, Литекс и Локо София... Второ аз също съм православен и също не боготворя жив човек, но много ваши фенове го правят....
Трето аз също не понасям ТИМ,ок?
Имам един въпрос към феновете на Черно море. Представете си, че вашият отбор е на мястото на Литекс от есента. Тоест - в третият кръг гостувате на Левски на Герена, по програма мачът се играе в събота, а преди това в четвъртък имате мач от Европа. От Левски отказват да пренасрочат мача за неделя, защото във вторник също имат мач в Европа. Дали от вашият клуб ще поискат отлагане на мача и вие бихте ли се съгласили с такова искане?
DrAvalanche написа:
Ти на колко години си? Откога гледаш футбол? Май от 2, максимум 3, защото тази година ние имахме 12 мача в Европа, преди 4 години 14.
Гледам футбол от достатъчно дълго време не се безпокой.... Ако се гордеете с тъези 12 мача, по-добре да спрете да съществуавате като отбор.... Да те бият като брашнян чувал - на това само вие може да се ардвате... Да не говоря как се клаисрахте- бихте с мъки титана Баку.... Брей, че успех.... Дебрецен ви направи на нищо, оттам чак не ми стига времето да изброя какво се случи.... Не ме разбирай погрешно- бих се радвал да запишете победи, но това няма да се случи, докаот не разберете, че докато ви подпират редовно, докато сте нагли и безочливи тези ви загуби ще са най-малкото...
L_Messi написа:Имам един въпрос към феновете на Черно море. Представете си, че вашият отбор е на мястото на Литекс от есента. Тоест - в третият кръг гостувате на Левски на Герена, по програма мачът се играе в събота, а преди това в четвъртък имате мач от Европа. От Левски отказват да пренасрочат мача за неделя, защото във вторник също имат мач в Европа. Дали от вашият клуб ще поискат отлагане на мача и вие бихте ли се съгласили с такова искане?
Абе чакай да те питам,знаеш ли колко мача отложиха в Англия по тази причина която изтъкваш?
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
-
зелено-бяло
- Контакти:
L_Messi написа:Имам един въпрос към феновете на Черно море. Представете си, че вашият отбор е на мястото на Литекс от есента. Тоест - в третият кръг гостувате на Левски на Герена, по програма мачът се играе в събота, а преди това в четвъртък имате мач от Европа. От Левски отказват да пренасрочат мача за неделя, защото във вторник също имат мач в Европа. Дали от вашият клуб ще поискат отлагане на мача и вие бихте ли се съгласили с такова искане?
Само от събота за неделя ли може да се отлага?
Ами Левски -Литекс с колко МЕСЕЦА го отложиха?