Общината към ЦСКА: Откажете се от Армията, идете в Зона Б-5

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Общината към ЦСКА: Откажете се от Армията, идете в Зона Б-5

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 21:28

skarab написа:
Кашчей написа:Кой експерт е разглеждал оригинала, въз основа на който е направено факсимилето?Що ме караш да се смея на глас :mrgreen: Къде са му държавните символи на този НотариаленЪ актЪ?Или тогава са издавани без Държавния герб и печати :mrgreen: :mrgreen: Сега го няма гербът отгоре, но печатите ..... ;)

Пак ли ти бе ... ? 8-)
Пак ли започна да се вземаш насериозно ? Експерти да ти показват,оригинали на документи,държавни символи... Ти си точно никой. Когото касаят тези работи ще търси документи,ще доказва и.т.н. пред съответните хора и институции , а не пред бай Парцал който имал интернет в тях. Колкото ти ми показа готовите проекти, толкова ще искаш нотариални актове , име на нотариус и официални документи.

Я се съвземи малко!
Кой приказваше, че има работни проекти, а?Аз нотариални актове не искам, но и не искам да ми пробутват евтини фалшификати за истина.Нали си специалист в областта, що не кажеш къде е държавният герб и печата с входящ номер и дата, на първата страница на Нотариалният акт?Защо във факсимилето липсва име на нотариус и дата на издаване?
Чак пък толкова да не сме виждали нотариален акт и ние ли?
Колкото ми обясни, как как фирмата проектант и изпълнител не е чувала, че е такава, толкова ще ми обясниш и тези неща!
Специалист!
Аман от пристрастни "специалисти"!И ти казах веднъж, че с писанията си доказваш, че образование и култура на общуване не вървят ръка за ръка.Сега ти го повтарям.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 мар 2010 21:34

от Кашчей на 12 Мар 2010 19:28

Олд, ти като четеш нещо, което не е в полза на ЦСКА, вникваш ли в същината на материала?
"Атлетик" е изразходвал 4000 златни лева за разчистване на терена, който после се е превърнал в сметище.Къде го видя това игрище, построено от "Атлетик"?Пък и какво общо имате вие с този отбор

А за фалшификата на Нотариаленъ Актъ просто нямам думи.

Зададоха ти въпроса:"Пак ли ти бе!"Аз на твое място щях да се засрамя,но явно това чувство ти е било ампутирано като малък.Аман от такива всезнаещи и всестранноразвити дървени философи!Направо съм възхитен от енциклопедичните ти знания,даващи ти възможност "компетентно" да се изказваш по всички въпроси и да плюеш най-вече срещу ЦСКА и всичко,свързано с тоя клуб.За разлика от тебе аз чета всичко,но подминавам малоумните "умозаключения",защото ме е срам заради твореца им.Прочете ли молбата ми да намериш нотариален акт за собствеността на игрище Левски на името на сините?Защо прескочи това,а се спря на липсата на подпис и печат на нотариалния акт за стадион Българска армия!До вчера,когато ти изнасяше Уикипедия бе надежден източник за сведения,но сега вече не е!Как да го разбирам това?За съжаление всички искания за сведение за миналото на Националния стадион те препращат към тая енциклопедия,колкото и да ти е мъка или да я отричаш ;) Това се отнася и до стадион Георги Аспарухов,стадион Юнак и всички места,на които са играли сините.Сега ще те лекувам и тебе до три пъти,с надеждата най-после да прочетеш написаното във всички постове,ще те сложа в списъка на враговете,където съм сложил и други дървени философи,а когато намериш нотариален,крепостен или дървен акт,та макар и върху тоалетна хартия,за собствеността на Левски върху старото игрище на клуб Атлетик,ми напиши на личен за да те извадя от там и да продължим дискусията!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 мар 2010 21:35

Зададоха ти въпроса:"Пак ли ти бе!"Аз на твое място щях да се засрамя,но явно това чувство ти е било ампутирано като малък.Аман от такива всезнаещи и всестранноразвити дървени философи!Направо съм възхитен от енциклопедичните ти знания,даващи ти възможност "компетентно" да се изказваш по всички въпроси и да плюеш най-вече срещу ЦСКА и всичко,свързано с тоя клуб.За разлика от тебе аз чета всичко,но подминавам малоумните "умозаключения",защото ме е срам заради твореца им.Прочете ли молбата ми да намериш нотариален акт за собствеността на игрище Левски на името на сините?Защо прескочи това,а се спря на липсата на подпис и печат на нотариалния акт за стадион Българска армия!До вчера,когато ти изнасяше Уикипедия бе надежден източник за сведения,но сега вече не е!Как да го разбирам това?За съжаление всички искания за сведение за миналото на Националния стадион те препращат към тая енциклопедия,колкото и да ти е мъка или да я отричаш Това се отнася и до стадион Георги Аспарухов,стадион Юнак и всички места,на които са играли сините.Сега ще те лекувам и тебе до три пъти,с надеждата най-после да прочетеш написаното във всички постове,ще те сложа в списъка на враговете,където съм сложил и други дървени философи,а когато намериш нотариален,крепостен или дървен акт,та макар и върху тоалетна хартия,за собствеността на Левски върху старото игрище на клуб Атлетик,ми напиши на личен за да те извадя от там и да продължим дискусията!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 мар 2010 21:36

Зададоха ти въпроса:"Пак ли ти бе!"Аз на твое място щях да се засрамя,но явно това чувство ти е било ампутирано като малък.Аман от такива всезнаещи и всестранноразвити дървени философи!Направо съм възхитен от енциклопедичните ти знания,даващи ти възможност "компетентно" да се изказваш по всички въпроси и да плюеш най-вече срещу ЦСКА и всичко,свързано с тоя клуб.За разлика от тебе аз чета всичко,но подминавам малоумните "умозаключения",защото ме е срам заради твореца им.Прочете ли молбата ми да намериш нотариален акт за собствеността на игрище Левски на името на сините?Защо прескочи това,а се спря на липсата на подпис и печат на нотариалния акт за стадион Българска армия!До вчера,когато ти изнасяше Уикипедия бе надежден източник за сведения,но сега вече не е!Как да го разбирам това?За съжаление всички искания за сведение за миналото на Националния стадион те препращат към тая енциклопедия,колкото и да ти е мъка или да я отричаш Това се отнася и до стадион Георги Аспарухов,стадион Юнак и всички места,на които са играли сините.Сега ще те лекувам и тебе до три пъти,с надеждата най-после да прочетеш написаното във всички постове,ще те сложа в списъка на враговете,където съм сложил и други дървени философи,а когато намериш нотариален,крепостен или дървен акт,та макар и върху тоалетна хартия,за собствеността на Левски върху старото игрище на клуб Атлетик,ми напиши на личен за да те извадя от там и да продължим дискусията!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 22:08

Кашчей написа:
Ако и ти четеше не през ред ( а аз не пиша дълги постове) щеше да усетиш, че тогава този документ се е казвал Крепостен акт, а не Нотариален акт.Та е евсе едно да ми говориш за Осло, преди 1923-а, или за 2-и април 1916-а-неща, които не са съществували като термини тогава.

То и "проектът" за стадион беше приет на ура от вашите фенове, без да се замислят изобщо.Защо и този фалшификат да не е приет добре :mrgreen:

Кой експерт е разглеждал оригинала, въз основа на който е направено факсимилето?Що ме караш да се смея на глас :mrgreen: Къде са му държавните символи на този НотариаленЪ актЪ?Или тогава са издавани без Държавния герб и печати :mrgreen: :mrgreen: Сега го няма гербът отгоре, но печатите ..... ;)

Май си в много голяма заблуда, която сам си създаваш. Както ти писах, ти си ми показал Крепостен акт от 1898г. , а през 30-те годин вече се е наричало Наториален акт.И за това съм ти обяснил, че ми предлагаш сравнение за различни във времето документи. Поредното ти неадекватно изказване по адрес на това за което съм ти отговорил вече. Даже в някой статии намирам, че Нотариални актове е имало още през 1913г.
И, не ми изопачавай думите, защото никъде не съм казвал, че някой експерт е разглеждал оригинала, а че никой не се е усъмнил в истинноста и съществуването на такъв акт. Ще ти го напиша отново: публикувания Нотариален акт, не е в пълния си текст, както е видно от снимката, за което може да се предположи , че изискваните от теб печати и гербове не са заснимани, т.е. възможно е да са най-отдолу на страницата.
А що се отнася до проектите за стадиона, вече няколко пъти ти казаха, че проктите са 6, и тепърва ще се рзглежда казуса , кой ще бъде. Ама нали трябва да се зачепкаш за нещо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 22:13

Три май ти е любимото число.. затова си постнал три пъти един и същи текст :mrgreen:

Посочи ми случай, когато съм се позовавал на Уикипедия, в противен случай ще те нарека лъжец!
Аз посочих, защо някои обяснения на левскари са несъстоятелни, относно собствеността и наема на "Г. Аспарухов", но това явно ти е убягнало от зоркия поглед.За нотариален акт не мога нищо да кажа, а и не ме интересува, докато и от "Левски" не размахат фалшификат.Да, хванах се за печат, подпис и държавен герб, защото това са неща, които са на "главата" на един такъв документ от онова време.Сега само гербът липсва, но печат, с подпис и входящ номер и дата си стоят чинно.Когато във факсимиле липсват тези задължителни "подробности", за мен е фалшификат.Когато се публикува фалшификат, като се твърди, че това е реален и легален документ.. какво да си мисля за публикуващият го?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 22:20

msm написа:Май си в много голяма заблуда, която сам си създаваш. Както ти писах, ти си ми показал Крепостен акт от 1898г. , а през 30-те годин вече се е наричало Наториален акт.И за това съм ти обяснил, че ми предлагаш сравнение за различни във времето документи. Поредното ти неадекватно изказване по адрес на това за което съм ти отговорил вече. Даже в някой статии намирам, че Нотариални актове е имало още през 1913г.
И, не ми изопачавай думите, защото никъде не съм казвал, че някой експерт е разглеждал оригинала, а че никой не се е усъмнил в истинноста и съществуването на такъв акт. Ще ти го напиша отново: публикувания Нотариален акт, не е в пълния си текст, както е видно от снимката, за което може да се предположи , че изискваните от теб печати и гербове не са заснимани, т.е. възможно е да са най-отдолу на страницата.
А що се отнася до проектите за стадиона, вече няколко пъти ти казаха, че проктите са 6, и тепърва ще се рзглежда казуса , кой ще бъде. Ама нали трябва да се зачепкаш за нещо.

Интерсно, как може да се усъмни, или не, експерт, ако не е видял оригинала ;)

Виж... аз понякога не съм запознат с някои неща, но когато ми покажеш официален документ, на който входящият номер не е най-отгоре на първата страница, ще те призная за експерт по деловодство!

За проектите.....Бъди сигурен, че не 6, но дори и един няма.Вече споменах, че в ТИТАН надали работят идиоти.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 мар 2010 23:29

Кашчей написа:Интерсно, как може да се усъмни, или не, експерт, ако не е видял оригинала ;)

Виж... аз понякога не съм запознат с някои неща, но когато ми покажеш официален документ, на който входящият номер не е най-отгоре на първата страница, ще те призная за експерт по деловодство!

За проектите.....Бъди сигурен, че не 6, но дори и един няма.Вече споменах, че в ТИТАН надали работят идиоти.

Ти май, изобщо не загравяш. Че, то ако експерт е видял оригинала, как ще се усъмни? Говориш пълни глупости. Аз ти казвам, че даже от изнесената снимка в публичното пространтво, т.е. това което съм показал и на теб, до сега никой не се е усъмнил в истинноста му. Разбираш ли или и аз да пиша три пъти?
А, пък аз входящите номера и печатите май ще ти го пиша трети път. Снимката не показва цялото описание на акта. В момента пред мен стои Наториален акт от 1963г. на който входящият номер изобщо го няма, а в същност трябва да се напише 5-6см. над надписа Нотариален акт. Марките и печатите също са високо над надписа. Случайно да виждаш нещо над надписа Нотариален акт в показания от мен? Възможно е нарочно да е прикрито , както и коректирана датата и името (много добре си личи, че е зачеркнато - нямам представа поради каква причина), което в никакъв случай не означава , че изобщо ги няма. И изобщо , незнам как си представяш, някой собственик да си публикува официалния Натурален акт, ей така в пространството със всичките му номера ,печати , имена и др. подробности.
А за проектите, аз не твърдя , че ги има. Просто казвам какво пишат хората. Но пък не мога да се съглася и с теб, че знаеш със сигурност , какво има на бюрото на Борисов и какво не.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 мар 2010 23:54

msm написа:
Кашчей написа:Интерсно, как може да се усъмни, или не, експерт, ако не е видял оригинала ;)

Ти май, изобщо не загравяш. Че, то ако експерт е видял оригинала, как ще се усъмни? Говориш пълни глупости. Аз ти казвам, че даже от изнесената снимка в публичното пространтво, т.е. това което съм показал и на теб, до сега никой не се е усъмнил в истинноста му. Разбираш ли или и аз да пиша три пъти?
А, пък аз входящите номера и печатите май ще ти го пиша трети път. Снимката не показва цялото описание на акта. В момента пред мен стои Наториален акт от 1963г. на който входящият номер изобщо го няма, а в същност трябва да се напише 5-6см. над надписа Нотариален акт. Марките и печатите също са високо над надписа. Случайно да виждаш нещо над надписа Нотариален акт в показания от мен? Възможно е нарочно да е прикрито , както и коректирана датата и името (много добре си личи, че е зачеркнато - нямам представа поради каква причина), което в никакъв случай не означава , че изобщо ги няма. И изобщо , незнам как си представяш, някой собственик да си публикува официалния Натурален акт, ей така в пространството със всичките му номера ,печати , имена и др. подробности.
А за проектите, аз не твърдя , че ги има. Просто казвам какво пишат хората. Но пък не мога да се съглася и с теб, че знаеш със сигурност , какво има на бюрото на Борисов и какво не.

Хайде пак отново:
Какво тайно има в името на нотариуса, изповядал сделката и датата на изповядването, та да се крие?

Нотариален акт, без входящ номер.....и как е заведен в нотариата, без входящ номер?

Просто казвам какво пишат хората.
Не вярвай на всичко написано от "журналистите" в нета, а мисли с главата си и се постави на мястото на Борисов и Иванов.Помисли, дали ще платиш луди пари за нещо, което не може да бъде реализирано.Поне няма индикация, че ще стане реалност засега.Съпостави "проекта", за който се казва, че е единствен и информацията от колегата Бобониколов, че има 6 проекта-все едно от тези неща е невярно, а за мен са невярни и двете.Не знам какъв си по професия, но и двамата специалисти, които ме плюха тук, нищо не казаха за обема документация на един работен проект на такъв мащабен строеж колко страници заема-дали 20 или в пъти повече от 20.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 мар 2010 00:30

Кашчей написа:Хайде пак отново:
Какво тайно има в името на нотариуса, изповядал сделката и датата на изповядването, та да се крие?

Отново ме питаш за неща на които вече съм отговорил. Не знам, а и не ме интересува, какво е тайното. След като е задраскано, значи си има причина. Едва ли, този който го е направил, ще дойде при мен или при теб да ни каже защо. Пак казвам, че е снимано само част, която да покаже , че такова "животно" съществува, без да се показват допълнителни подробности. Все пак хората си имат някакви тайни, които не може всеки да ги разбере.

Нотариален акт, без входящ номер.....и как е заведен в нотариата, без входящ номер?

Заведен е с номера на делото, том и дата. Мястото за входящия номер е празно.

Не вярвай на всичко написано от "журналистите" в нета, а мисли с главата си и се постави на мястото на Борисов и Иванов.Помисли, дали ще платиш луди пари за нещо, което не може да бъде реализирано.Поне няма индикация, че ще стане реалност засега.Съпостави "проекта", за който се казва, че е единствен и информацията от колегата Бобониколов, че има 6 проекта-все едно от тези неща е невярно, а за мен са невярни и двете.Не знам какъв си по професия, но и двамата специалисти, които ме плюха тук, нищо не казаха за обема документация на един работен проект на такъв мащабен строеж колко страници заема-дали 20 или в пъти повече от 20.

Виж сега , според мен, ако има нещо по проектите, възможно е да са само предварителни мостри, като направени макети на компютър за визуален изглед. Нещо като търг за одобрение. Естествено , че чак когато всичко опре до започване на строеж, тогава ще се спрат на едно от предложенията и ще хвърлят пари по евентуални документации за работни проекти. А индикации има и то доста добри, след като министъра сам призна, че разговори са се водили, и когато ЦСКА си погаси задълженията, няма да има никакви пречки, да се даде стадион Българска Армия на концесия с разрешение за построяване на нов стадион.

Върни се в “ЦСКА”