Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот more » 12 мар 2010 21:11

Dobri написа:
зелено-бяло написа:Абе най-справедливо сините май все пак се кефите на сгъстената програма на конкурентите!
Ако някой поиска отлагане на мач(както много пъти е правил "един син футболен тим")вероятно ще подкрепите желанието му?

Има

Изобщо не ми пука. Чесно казано не ми пука и за целия шампионт - дали ще сме 1, 3 или 10 все ми е тая.
Имаме си готин собственик, велик треньор (пардон мениджър) и играем страхотен футбол.
Бих предпочел да сме 2-3 години на 8-10 място, но след това да имаме хубам лицензиран стадион и боеспособен атрактивно играещ отбор.
Просто ми писна да ставаме шампиони с демодиран футбол и на есен да ни бият като маче у дирек.

Пожелавам на "Левски" повече такива фенове.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 12 мар 2010 21:17

Veso1913 написа:Благодарение на някои странични фактори,независещи от ФК Черно море и феновете на отбора,мачовете в Европа са доста малко.Но въпреки факта,че играехме с доста по-силни отбори,ние не отложихме нито един мач и даже не сме искали смяна на дати.За разлика от сините.Нямам спомени колко мача са отложили и колко са искали да отложат ,но на любителя на статистиката да кажа,че при всяко положение ни водите убедително.така че ако нямаш доводи-замълчи!

Не смятам, че това да не искаш отлагане е особен повод за гордост. В крайна сметка всеки отбор сам преценява дали му е нужно отлагане. Не съм чул от ръководството на вашия отбор официално някой да е поискал отлагане. Друг въпрос е, ако поискате, а да ви откажат. Вие само се жалвате по форумите колко сте ощетени, но не се оказва, че футболистите ви са на друго мнение.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 мар 2010 21:18

more написа:
Blue_AvalanchE написа:Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много.

Абе синия фен не слагай всички под един знаменател има си автор на темата претенциите може да само към него.И с това няма да ви търпя много какво трябва да означава? :shock:

Че ще ни напсува и ще ми даде повод най-накрая да му дам почивка и да ни отърве с непрестанното си нахално присъствие....

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 12 мар 2010 21:19

blue magic написа:
Veso1913 написа:Благодарение на някои странични фактори,независещи от ФК Черно море и феновете на отбора,мачовете в Европа са доста малко.Но въпреки факта,че играехме с доста по-силни отбори,ние не отложихме нито един мач и даже не сме искали смяна на дати.За разлика от сините.Нямам спомени колко мача са отложили и колко са искали да отложат ,но на любителя на статистиката да кажа,че при всяко положение ни водите убедително.така че ако нямаш доводи-замълчи!

Не смятам, че това да не искаш отлагане е особен повод за гордост. В крайна сметка всеки отбор сам преценява дали му е нужно отлагане. Не съм чул от ръководството на вашия отбор официално някой да е поискал отлагане. Друг въпрос е, ако поискате, а да ви откажат. Вие само се жалвате по форумите колко сте ощетени, но не се оказва, че футболистите ви са на друго мнение.

Май че си прав-ние предимно по форумите!
Вие -в БФС,Съдийската комисия,УЕФА,ООН и так далие!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 12 мар 2010 21:23

Извинявай,забравих!
И в комисията по досиетата! :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 мар 2010 21:23

Ros3n4o написа:Изгледай ситуацията след 1:45 на този клип, и се вгледай как един от ваще дори и от този ъгъл е видимо в засада ;)

П.С. Просто не мога да намеря клип със камерата от която показаха ситуацията по телевизията на повторение :)

От тоя клип се вижда, че Живко е зад защитата, само че топката вече е във въздуха, когато е стоп-кадъра. А всички знаем, че по-важно е разположението на играчите в момента, в който се нанесе удара по топката при изпълнението на свободния удар. От повторенията по телевизията се видя достатъчно ясно, че засада няма, въобще ситуацията беше доста тънка, за да се твърди че има тенденция. Докато при отмененият гол не виждам какво има да се спори - вратар и защитник от Морето се сблъскаха, а съдията даде нарушение :lol:

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 12 мар 2010 21:24

Със сигурност решението на ГФС е идиотско , както и днешното решение да има мач в Перник.
Да набута финала между сгъстената програма в решителната част на шампионата е тъпо ,няма обяснение.
Никакъв проблем не е да се направи финалът 3 дни след края на шампионата.
Сигурно ако Левски не бяха отпаднали нямаше да има такова решение.
Нищо ,след няколко месеца България ще ликува след поредния резил на "отбора на народа".
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 мар 2010 21:24

зеления написа:Аз пък имам претенции мъм МОРСКИ. За няколко думи в защита на отбора ни от такива п**** като тези които ще цитирам е готов да банне Стрелеца, а тези??????:

Мнениеот blue magic на 12 Мар 2010 18:47
Този странен сайт явно е сборище на малоумниците на Варна. Как така решиха, че Черно море ще е финалист? А защо твърдят, че Ваташка е на щат в ЛЕВСКИ? И по какви причини смятат, че промените се правят еднолично от нея? По какви критерии решиха че 3 дни е недостатъчно време между два мача?
Може би трябва специално заради Черно море да се пренареди цялата програма, като има поне 6 дни за почивка между всеки мач, а понеже никой няма да играе на световното дай финала да го направим края на юни, че Ч.море да си починат.

и

Мнениеот Blue_AvalanchE на 12 Мар 2010 19:54
Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много

Тях, приятелю, какво ще ги правиш?????????????????

П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.

Всеки има претенции към мен заради това си обичам работата :mrgreen: Така първо стрелеца не се е спрял сумати време и перманентно го прав....За мен този сайт в който е публикуван материала е списван от един ......, който свързваше нашия отбор с гълъбица и други животни, той налага омраза и др... За мен рекацията на сините фенове в случая е правилна- друг е въпроса, че има такива които прекаляват и ще си получат наказанието...
А и зелен, трудно ще модерирам при все, че пътувах от София по това време.... Нашето БДЖ все още не предлага екстрата wifi....

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 12 мар 2010 21:24

Аз предпочитам пак да бием Левски на 02.05. на Тича от колкото да вдигнем купата три дена по-късно в София.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 мар 2010 21:25

Според мен взеха да пишат глупости някои хора и да обвиняват за всичко Левски,тъпо е честно казано...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Черно море”