Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот зеления » 12 мар 2010 19:11

Blue_AvalanchE написа:Когато нещо не е удобно на Черно Море, веднага всичко се прехвърля вината на Левски и той бива оплюван. Еми на мен ми писна от това нещо.

„От отбора на Левски се очаква всичко. Те са царе на скандалите, бруталните действия и симулациите. Това е нещо присъщо за този клуб”, заяви за Гонг наставникът на Литекс Ангел Червенков.

А на мен ми писна от Левски!!!
Последна промяна от зеления на 12 мар 2010 19:12, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 мар 2010 19:14

stg333 написа:L_Messi
:) :lol: точно ама след малко ще ти обяснят че не е така, и че собственика на Левски е в изпълкома а техния не

:lol: :lol: :lol:
Просто няма логика да се оплакват. Защо трябва да му пука на фенът на Черно море, че Левски ще има по-лека програма от ЦСКА, освен ако не е ортодоксален анти-левскар?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 19:24

Blue_AvalanchE написа:Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много.

Абе синия фен не слагай всички под един знаменател има си автор на темата претенциите може да само към него.И с това няма да ви търпя много какво трябва да означава? :shock:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 12 мар 2010 19:32

more написа:
Blue_AvalanchE написа:Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много.

Абе синия фен не слагай всички под един знаменател има си автор на темата претенциите може да само към него.И с това няма да ви търпя много какво трябва да означава? :shock:

Да бе... Да не вземе да дойде да ни набие :o :lol:
Иначе по темата, мисля, че е глупаво за всички отбори достигнали до тази фаза на турнира за купата с тези мачове... А някой беше казал по-нагоре, че намесваме "Левски" в мачове които няма да играят... Я вижте програмата на "Левски", и я свавнете с другите играещи за купата ;d Не виждам причината в това "наблъскване" на мачовете за купата, след като не виждам проблем финалат да речем да се играе след 15-ти :?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 19:33

evgenimilenov написа:Просто не се виждате колко жалки сте ..... И да се обединявате цесекари и моряци , файда просто няма . До колкото помня Черно море и ЦСКА се сбиха на един финал неотдавна . Това е то - да си мазохист . Такива сте , такива сте били , такива и ще си останете . Да , вярно е . Левски е трън в очите на всеки . Ами спрете да гледате чуждите отбори . Спрете да завиждате . Гледайте си отборите , треперете с тях , радвайте се с тях , и това е . Не виждам какво Левски ви е виновен , че от БФС са сменили датите за купата на България . А така и не разбрах ( ще ме извинявате , че се отмятам от темата ) защо днеска орките / миньорите от Перник нищо не казаха на съдията след като гола им беше от чиста засада ? Защо всички сега мълчат и не казват нищо ? Отговорът е прост и ясен ...... - защото съдията не греши в полза на Левски , а на провинциален отбор . Хах . Да не останете с грешно впечатление от мен . И аз сам от провинцията , не искам да обидя никого с това мое изказване . Имаше много коментари от типа на ..... бфс подкрепя левски и т.н. Ами мача свърши 3:1 за Левски , а не 2:1 ....... не знам просто какав е проблема . Като за финал : спрете да гледате в чуждата паница , обвинявате Левски дори за мачове , в които те няма да играят . Смешно е . Недейте ;)

А мача във Варна свърши 4:1,а не 2:1 и аз не знам,защо трябваше да се смени съдийската комисия след въпросния мач.По-лесно е да си има някакво оправдание?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 12 мар 2010 19:39

more написа:
evgenimilenov написа:Просто не се виждате колко жалки сте ..... И да се обединявате цесекари и моряци , файда просто няма . До колкото помня Черно море и ЦСКА се сбиха на един финал неотдавна . Това е то - да си мазохист . Такива сте , такива сте били , такива и ще си останете . Да , вярно е . Левски е трън в очите на всеки . Ами спрете да гледате чуждите отбори . Спрете да завиждате . Гледайте си отборите , треперете с тях , радвайте се с тях , и това е . Не виждам какво Левски ви е виновен , че от БФС са сменили датите за купата на България . А така и не разбрах ( ще ме извинявате , че се отмятам от темата ) защо днеска орките / миньорите от Перник нищо не казаха на съдията след като гола им беше от чиста засада ? Защо всички сега мълчат и не казват нищо ? Отговорът е прост и ясен ...... - защото съдията не греши в полза на Левски , а на провинциален отбор . Хах . Да не останете с грешно впечатление от мен . И аз сам от провинцията , не искам да обидя никого с това мое изказване . Имаше много коментари от типа на ..... бфс подкрепя левски и т.н. Ами мача свърши 3:1 за Левски , а не 2:1 ....... не знам просто какав е проблема . Като за финал : спрете да гледате в чуждата паница , обвинявате Левски дори за мачове , в които те няма да играят . Смешно е . Недейте ;)

А мача във Варна свърши 4:1,а не 2:1 и аз не знам,защо трябваше да се смени съдийската комисия след въпросния мач.По-лесно е да си има някакво оправдание?

Пхахахаххахах... БРАВО! Много добре му го каза! ;)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 19:47

Специално за този мач .... Отидох , гледах мача на живо и естествено бях в агитката на Левски . Просто така ми се съвпаднаха дните , че бях на гости на едни мои роднини и Левски идваха да играят срещу вас за купата , и си казах , че няма да е зле да доида да гледам любимия си отбор . И така ..... ако ми казваш , че не бе отменен чист гол на Левски , с който резултатът ставаше 2:1 за Левски , което си е много важно като се има на в предвид , че левски бяха с 10 човека , и отменянето на този гол съкруши духа на играчите на Левски , че едва ли не Съдията се гаври с тях . И нека ви остане тази историческа победа над Левски . Пич ако се позамислиш малко - кога Левски са играли добре срещу вас във Варна ..... те ако бият във Варна ще е защото вие сте играли слабо и т.н. А мача преди това Левски си ви би в София с резултат 3:0 и никои не злобееше ( не че не ви бие винаги с по 3 гола в София ) , но вие откакто победихте този мач с 4:1 не ви е спряла устата , все едно сте били Манчестър Юнайтед .... и продължавате да злобеете . Ами давайте , щом това е цел номер 1 за вас . Продължавайте ! Явно никой не се е вслушал в това , което съм написал малко по-нагоре ! Късмет и здраве на всички.

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 12 мар 2010 19:50

evgenimilenov написа:И така ..... ако ми казваш , че не бе отменен чист гол на Левски , с който резултатът ставаше 2:1 за Левски , което си е много важно като се има на в предвид , че левски бяха с 10 човека , и отменянето на този гол съкруши духа на играчите на Левски , че едва ли не Съдията се гаври с тях .

А след като е бил отменен този чистия гол, защо не беше отменен първия, който си беше от чиста засда... Ако беше отменен, резултата щеше да си остане 1:0, а вие с човек по-малко, сеш' ли се ;)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 19:54

Ros3n4o написа:
evgenimilenov написа:И така ..... ако ми казваш , че не бе отменен чист гол на Левски , с който резултатът ставаше 2:1 за Левски , което си е много важно като се има на в предвид , че левски бяха с 10 човека , и отменянето на този гол съкруши духа на играчите на Левски , че едва ли не Съдията се гаври с тях .

А след като е бил отменен този чистия гол, защо не беше отменен първия, който си беше от чиста засда... Ако беше отменен, резултата щеше да си остане 1:0, а вие с човек по-малко, сеш' ли се ;)

Имало е засада ? Е тука сме вече на различни мнение . ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 мар 2010 19:55

Леле,уплашихме се. :roll: Да не си Брус Уилис и да ни изкъртиш всичките? :lol: Или си главен модератор на сайта и ще ни изтриеш акаунтите на всички? :roll: Като не ти понасяме,не влизай във форума ни,да ни дразниш с глупостите си.Елементарно е.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”