Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 19:47
Специално за този мач .... Отидох , гледах мача на живо и естествено бях в агитката на Левски . Просто така ми се съвпаднаха дните , че бях на гости на едни мои роднини и Левски идваха да играят срещу вас за купата , и си казах , че няма да е зле да доида да гледам любимия си отбор . И така ..... ако ми казваш , че не бе отменен чист гол на Левски , с който резултатът ставаше 2:1 за Левски , което си е много важно като се има на в предвид , че левски бяха с 10 човека , и отменянето на този гол съкруши духа на играчите на Левски , че едва ли не Съдията се гаври с тях . И нека ви остане тази историческа победа над Левски . Пич ако се позамислиш малко - кога Левски са играли добре срещу вас във Варна ..... те ако бият във Варна ще е защото вие сте играли слабо и т.н. А мача преди това Левски си ви би в София с резултат 3:0 и никои не злобееше ( не че не ви бие винаги с по 3 гола в София ) , но вие откакто победихте този мач с 4:1 не ви е спряла устата , все едно сте били Манчестър Юнайтед .... и продължавате да злобеете . Ами давайте , щом това е цел номер 1 за вас . Продължавайте ! Явно никой не се е вслушал в това , което съм написал малко по-нагоре ! Късмет и здраве на всички.