Ако бяхме били Берое, щяхме ли да се вайкаме
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ако бяхме били Берое, щяхме ли да се вайкаме
Дано това ни е последната загуба на точки. А иначе като гледах днес съперниците ни за титлата съм по-спокоен, че дори с тази игра в момента ще станем шампиони.
Голям праз като не сме били -не само не изостанахме,ами съкратихме преднината на Литекс!!
Само,които не е играл футбол може да твърди,че на този терен може да се играе!!! Как според вас нашия отбор,които е техничен и най-важното нисък на ръст можеше да направи нещо.Видя се първите 20 мин,когато все още терена ставаше,че играхме добре,после....................нямахме шанс срещу високите и доста по здрави играчи на Берое.петре нямаше никаква възможност-прии всеки финт топката се забавяше от калта!!!Просто на такъв терен-ТОЛКОВА!!!
Само,които не е играл футбол може да твърди,че на този терен може да се играе!!! Как според вас нашия отбор,които е техничен и най-важното нисък на ръст можеше да направи нещо.Видя се първите 20 мин,когато все още терена ставаше,че играхме добре,после....................нямахме шанс срещу високите и доста по здрави играчи на Берое.петре нямаше никаква възможност-прии всеки финт топката се забавяше от калта!!!Просто на такъв терен-ТОЛКОВА!!!

Каквото и да говориме, бяхме зле! По-едно време се притесних да не ни вкарат гол с 10 човека и да паднеме. Дано това да е последния такъв мач на отбора и да се събудят. От друга страна Андоне сгреши състава и то много. Гледам ЦСКА от 20 години и никога не съм виждал такова нещо освен при Гошо Василев срещу Стяула: трима дефанзивни халфове, едно крило/Петре/ и двама офанзивни/Панко и Мигел/. Как да вкараме гол-трудно. Дано треньора да си е взел поуки от мача и кои играчи му трябват. Коста Янев изобщо да не реве, беше най-слаб, Мигел-бавен, Петре затъна в калта, Панку също,, Галчев се изгуби на тази позиция. Само Тошко игра като лъв, но не може хем да брани, хем да вкарва-най-добрия на терена. В следващия мач със Своге дано да видим нови хора, кото Делев, Маркиньос и Гронден и повече голове. Първото място ни чака!
Лично на мен ми липсваше усмивката в играта от есента.