ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот анто маина » 07 мар 2010 17:27

Cocaine написа:Дузпата беше срамна, но червените картони бяха 100%-ови и двата. За да твърдиш друго, трябва да си болен.

По интересно ми е защо Ушев, който нормално само дебне повод да почне да налага в сектор Б сега седеше и гледаше кротко пернишките зулуми?

Ще ме е яд Левски, ЦСКА или Литекс да станат шампиони, и трите отбора са мега зле. В ЕТ ще ни унищожат.

Е кой тогава ще играе?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 мар 2010 17:27

slavia_forever написа:
niki87 написа:Според мен футболистите на Миньор трябва да се замислят дали това което играха е футбол...То бива-бива,ама цял мач да се тЪркаляш по терена за щяло и нещяло,това на нищо не прилича.Левски игра изключително слабо,с такава игра нищо добро не ни чака.двамата нападатели постоянно си пречеха,много брак в центЪра на терена...само Жо беше на ниво...На Герена трябва много сериозно да се замислят...

Съгласен съм, даже казвам, че може би от двата отбора, Левски заслужаваше повече победата, въпреки не добрата си игра, но това което се случи към края е отвратително и няма да го коментирам.

Напълно съм съгласен с вас.
[offtopic]Коцето ще трябва да се самобанира ако си изкаже мнението за дуспата.. :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 мар 2010 17:27

delpi написа:
POPCORN написа:
stg333 написа:последно ако някой го настъпят докато атакува и го събуят не е дузпа така ли ?

за настъване да се дава дузпа е смешна работа

Вчера те разобличихме колко разбираш от волейбол.... толкова ти е и капацитета по футбол... по-добре се спри, да не ставаш повече за резил!!!

хахах ти като си левскар не ми коментирай ЦСКА дали разбирам или не разбирам.пък и всеки си има мнение.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 07 мар 2010 17:27

Cocaine написа:Ще ме е яд Левски, ЦСКА или Литекс да станат шампиони, и трите отбора са мега зле. В ЕТ ще ни унищожат.

Че кого няма да унищожат?!То националният го...;)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 17:28

Като гледам играта на водещите ни отбори не ми се мисли какво ни чака през есента... :roll:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 07 мар 2010 17:28

Вярно съдията се включи и тук, а не мислят ли всички, че трябва да е така...
Правила трябва да има!
Два пъти обясних точно и спокойно за картоните за дузпата и т.н., но всичко се удави в
"МЛЪКНИ!", "Спрете сини фенчета!" и редовната обида "Г....а!"
Ако ще спорим, да е по правила!
Мотивирайте се защо според Вас нямаше дузпа и да спорим, ако само ще се обиждаме е безсмислено!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 мар 2010 17:28

Не мога да разбера,защо е това реване от червените,нали имате мач с нас и ако сте по-добри,ще биете и проблема е решен,хайде малко по-спокойно...Първенството става по-интересно,което не може да се каже за качеството му,но и това е нещо.Не знам кой ви втълпява,че Левски непременно, ще трябва отново да става шампион...За нас този сезон ще е успех,ако се класираме за ЕКТ,още повече,че сме аут от турнира за Купата на България...А и играта ни не е много добра,особенно на по-разкаляни терени...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 мар 2010 17:29

POPCORN написа:
parvanoff написа:
POPCORN написа:Значи сега от всички левскари само един човек имаше смелост да си признае ,че няма дузпа и това е ники87 евала!другите са толкова пристрастни, че може да кажат ,че са направили най-добрия мач от доста време!Смешна работа!

Ти си лъжец и мога да го докажа!

и кво лъжа бе ?

Я напиши колко човека са казали, че сме направили най-добрият си мач от доста време-ако са повече от 3-ма ще ти се извиня!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 мар 2010 17:30

blue_ power1 написа:Не мога да разбера,защо е това реване от червените,нали имате мач с нас и ако сте по-добри,ще биете и проблема е решен,хайде малко по-спокойно...Първенството става по-интересно,което не може да се каже за качеството му,но и това е нещо.Не знам кой ви втълпява,че Левски непременно, ще трябва отново да става шампион...За нас този сезон ще е успех,ако се класираме за ЕКТ,още повече,че сме аут от турнира за Купата на България...А и играта ни не е много добра,особенно на по-разкаляни терени...

не е въпрсоса дали иамме мач с вас и дали нямаме.въпроса е да се свири като хората, а не така да се решава мача и то в края!ето нито протестираме за червените картони нито нищо.но дузпата е повече от смешна!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 07 мар 2010 17:31

POPCORN написа:...
хахах ти като си левскар не ми коментирай ЦСКА дали разбирам или не разбирам.пък и всеки си има мнение.

POPCORN, теб коментирам, не ЦСКА. Аз с последните в Европа не се занимавам...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”