Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 15:28

vlong написа:
Bet_Expert написа:
vlong написа:Бет експерт, това с охлювите ме развесели.
Има и други такива примери, които ми дойдоха наум.

Ти се смееш, Владе, ама хора с по-скромни възможности в провинцията, си изкарват прилични пари от охлюви и така не само си изхранват семействата, но си имат и един безрисков допълнителен доход.
Ако човек не е алчен, парите, които се печелят на година никак не са лоши.

Знам, че се изкарват пари от охлюви, просто така си го обяснил, че е като,, Ори, мели, яж,,.
Нищо не е толкова просто, колкото изглежда.

Разбира се, прав си, ама, ако тръгна да обяснявам в детайли, ще е 10 страници.
Същественото е, че имаш смешни разходи, а в същото време постоянни приходи.
И не е като да гледаш телета или прасета, което си е доста труд, а доста по-лесно занимание, като хоби.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 15:34

При всички случаи е далеч по-полезно и приятно да обсъждаме финансови теми и да обменяме опит в материята, отколкото да говорим за доказани идиоти като Венци, Крушарски и т.н.

Футбол в Бг няма, но парите касаят всеки човек и няма нищо по-хубаво от това да сме си полезни с реални примери и личен опит.
Разбира се, ако някой очаква от инвестиции да се събуди за 1 нощ милионер, това няма да стане, но в дългосрочен план все нещо ще му "капе" в бюджета, вместо да си държи парите в банката или под дюшека, където гарантирано ги губи!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 ное 2025 17:52

Мой познат който се занимава с животни и от който си пазарувам млечни изделия над 10 години (от магазин млечни изделия не купувам), че и месо си има един лаф, това дето яде и сере от него файда няма. Гледането на животни е много трудоемко и там почивен ден няма.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 ное 2025 20:18

Bet_Expert написа:
DoSomethingDifferent написа:
miro_rz написа:
miro_rz написа:
W84me написа:Коча ли ще идва? Тогава вече ще им се стъжни...

Аз съм с две ръце за конкуренцията. Тука трябва да стане като в Португалия или Нидерландия. 3 коня е Ок!

И аз съм съгласен, дори няма да е лошо да има четирима претенденти за титлата в група от десет отбора и четирима, които да се борят да не изпаднат. Звучи много добре, но едва ли ще стане.

И да, и не.
Ако впрочем са 10 отбора и 5 са от София, 2 от Пловдив и ще спрем футбола в провинцията. Градове като Русе, ВТ, Враца ще страдат. Навярно ще вдигнем нивото, но това в Б ще е трагично както сега!

А какво пречи във Враца или Русе да се направи това, което стана в Разград, и да си играят в А група? Иначе да си живуркат, както сега, без стадиони, бази и т.н., в Б група, не виждам голям смисъл. Нищо че са, както казваш, „футболни центрове“.

П.П.
Аз не смятам, както неутралният колега, че нови стадиони и бази са без значение спрямо силен отбор. Напротив, мисля точно обратното. А фактът, че не се сещам за силен отбор без хубав стадион и модерна база, го доказва. В този ред на мисли, нека в А група играят само отбори, които имат модерни стадиони и бази, така според мен ще се вдигнат както качеството, така и посещаемостта.

Махаме ст.Славия, ст.Локомотив, махаме и Хр.Ботев във Враца, махаме и Тича, махаме и Коритото, махаме и ст.Огоста в Монтана, махаме и ст.Берое в СтЗ, ЦСКА и Септември пък въобще нямат собствени стадиони.
И по принципа КОЙТО ИМА МОДЕРЕН СТАДИОН И БАЗА, САМО ТОЙ ДА ИГРАЕ В ПЪРВА ЛИГА, се оказва, че в Първа Лига трябва да играят Ботев Пд, Локо Пд, Лудогорец и Левски. Като за стадиона на Лаута има доста условности.
Но според твоя критерий Първа Лига трябвя да се състои от точно 4 отбора.
Да, на ЦСКА им строят, но не е готов, а Васил Левски е всичко друго, но не и модерен стадион.
Даже на ЦСКА 1948 стадионът в Бистрица не покрива този критерий.
Такъв ни е футболът - 4 отбореца преко сили стават за Първа Лига, ако съдим по стадионите им.

Изразявам мнение как според мен може да се вдигне нивото. Това е моят критерий, и като гледам колко е под него всичко около нас, изобщо не се чудя защо сме на това дередже. Интересно ми е да чуя твоят, ако въобще имаш такъв, а не си от онези вечните мрънкачи, дето все знаят какво не става, ама никога не казват какво трябва да се направи. Точно като един друг „експерт“ тук, дето не гласува, но е пръв да философства за политиката.
Do Something Different!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 ное 2025 20:57

Редя едни пасианси да минава времето и се чудя, това май е AI. Ако е така леле Мале какви фалшиви времена ни чакат

Изображение
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 ное 2025 21:03

Готов си за "Private party" на Експерта :mrgreen: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 ное 2025 21:21

vlong написа:Редя едни пасианси да минава времето и се чудя, това май е AI. Ако е така леле Мале какви фалшиви времена ни чакат

Изображение

Спокойно, ако руснаците ни завладеят, AI-то само ще ни презавладее след двеста години. Дотогава имаме време да си изпием ракията и да поспорим във форума. В този ред на мисли, Дамянка, наздраве!
Изображение
Изображение
Do Something Different!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 21:57

Bet_Expert написа:
miro_rz написа:
miro_rz написа:Аз съм с две ръце за конкуренцията. Тука трябва да стане като в Португалия или Нидерландия. 3 коня е Ок!

И аз съм съгласен, дори няма да е лошо да има четирима претенденти за титлата в група от десет отбора и четирима, които да се борят да не изпаднат. Звучи много добре, но едва ли ще стане.

И да, и не.
Ако впрочем са 10 отбора и 5 са от София, 2 от Пловдив и ще спрем футбола в провинцията. Градове като Русе, ВТ, Враца ще страдат. Навярно ще вдигнем нивото, но това в Б ще е трагично както сега!

А какво пречи във Враца или Русе да се направи това, което стана в Разград, и да си играят в А група? Иначе да си живуркат, както сега, без стадиони, бази и т.н., в Б група, не виждам голям смисъл. Нищо че са, както казваш, „футболни центрове“.

П.П.
Аз не смятам, както неутралният колега, че нови стадиони и бази са без значение спрямо силен отбор. Напротив, мисля точно обратното. А фактът, че не се сещам за силен отбор без хубав стадион и модерна база, го доказва. В този ред на мисли, нека в А група играят само отбори, които имат модерни стадиони и бази, така според мен ще се вдигнат както качеството, така и посещаемостта.

Махаме ст.Славия, ст.Локомотив, махаме и Хр.Ботев във Враца, махаме и Тича, махаме и Коритото, махаме и ст.Огоста в Монтана, махаме и ст.Берое в СтЗ, ЦСКА и Септември пък въобще нямат собствени стадиони.
И по принципа КОЙТО ИМА МОДЕРЕН СТАДИОН И БАЗА, САМО ТОЙ ДА ИГРАЕ В ПЪРВА ЛИГА, се оказва, че в Първа Лига трябва да играят Ботев Пд, Локо Пд, Лудогорец и Левски. Като за стадиона на Лаута има доста условности.
Но според твоя критерий Първа Лига трябвя да се състои от точно 4 отбора.
Да, на ЦСКА им строят, но не е готов, а Васил Левски е всичко друго, но не и модерен стадион.
Даже на ЦСКА 1948 стадионът в Бистрица не покрива този критерий.
Такъв ни е футболът - 4 отбореца преко сили стават за Първа Лига, ако съдим по стадионите им.

Изразявам мнение как според мен може да се вдигне нивото. Това е моят критерий, и като гледам колко е под него всичко около нас, изобщо не се чудя защо сме на това дередже. Интересно ми е да чуя твоят, ако въобще имаш такъв, а не си от онези вечните мрънкачи, дето все знаят какво не става, ама никога не казват какво трябва да се направи. Точно като един друг „експерт“ тук, дето не гласува, но е пръв да философства за политиката.

Ами аз ти казах мнението си.
Само 4 отбора отговарят на условието за модерен стадион в момента в Ефбет Лига.
А първенство с 4 тима няма.
Затова сме принудени да гледаме мачове на стадиони от времето на БКП, щото след това 36 години се краде и се правят молове и хотели, където да си водят к*рвите.
Първенството ни е аматьорско и селско.
Не си струва дори коментарите.
Затова аз предпочитам да науча нещо по темата с инвестиции и финанси.
Далеч по-интересно е от спорове на футболни теми.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 21:59

MASTER_COOL написа:Готов си за "Private party" на Експерта :mrgreen: :lol:

Утре вечер.
Не бързай :)
Рано е още.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти: