efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Мнениеот vlong » 11 ное 2025 14:21

Даа, всичко се купува с пари, стадион, плебс, дружество, но Лили пее - Не всичко е пари, приятелю
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 ное 2025 17:05

Вчера гледах "пред стадиона" и чорбарчетата си бяха подготвили някакви видеа с които да "доказват", че Гиджена ги бил ощетил, но само станаха за смях. Та на едно от видеата Бала нахлува отляво, беше в явна засада, но не това е важното, а това че вместо да стреля към вратата, той отиде до аутлинията и се самозатвори, като от цялата работа се стигна до корнер. От такава позиция Златев от Морето би директно към вратата и отбитата топка беше довкарана. Ако Бала беше бил и беше вкарал гол или някой друг беше довкарал, гола щеше да бъде отменен, но защо Бала изобщо не се опита, там е въпросът. Засада не беше вдигната и той не знаеше че е в засада. Все едно не иска да вкара гол. (Той целия мач игра така все едно не играе, де.) Тоя и още няколко епизода от мача ме карат да се замисля още по-сериозно, дали е имало указание да не бием. Като се вземе предвид и калпавия удар на Марин както и удара на Димитров, който след корнер необезпокояван би на метър покрай вратата и като цяло пасивната ни игра целия мач, нещата сериозно намирисват. Аз вече писах, че Тирето ако не бяха вкарали, щях да бъда убеден, че мача е уговорен за 0:0, но сега се чудя дали пък е имало друга уговорка. Не мисля да си причинявам това да седна пак да изгледам целия мач, защото е крайно неприятен за гледане, но всичко, дори и странното избухване на Костадинов някак си ме водят към мисълта за нещо нередно което се случи преди два дни. Цялостното усещане е, че нито треньора нито отбора искаха да победят, което е твърде странно и необичайно на фона на миналите мачове.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 ное 2025 17:13

vlong написа:Даа, всичко се купува с пари, стадион, плебс, дружество, но Лили пее - Не всичко е пари, приятелю

Великата Лили е Левскарка!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 11 ное 2025 17:16

Нашите са толкова некадърни, че могат уговорен мач само на цирк да го превърнат. Това е положението. Ако можеха да вкарват, поне щяха да си разменят по 2-3 гола, ама като хич ги няма, по-добре да не шутират, че припоците може и да не върнат вкараното.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 ное 2025 17:30

NOMER14 написа:
vlong написа:Даа, всичко се купува с пари, стадион, плебс, дружество, но Лили пее - Не всичко е пари, приятелю

Затова Иван и Андрей ѝ правят филма. Докато припоците правят филм за кюрдЪ :mrgreen: И двата са излишни, ако питаш мен - филми за живи личности не е редно да се правят, но това си е мое мнение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 ное 2025 19:14

tmanolov написа:
NOMER14 написа:

Затова Иван и Андрей ѝ правят филма. Докато припоците правят филм за кюрдЪ :mrgreen: И двата са излишни, ако питаш мен - филми за живи личности не е редно да се правят, но това си е мое мнение

Делиормана е дала на България най-влиятелната и обичана певица. Ех този лош район!
Изображение

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 11 ное 2025 22:16

Аз не съм и почитател. Все ми е тая откъде е баба Лили. Що се отнася до мача, очаквам Вуцов да се извини за левашката си изява при гола.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 11 ное 2025 22:22

Halo написа:Аз не съм и почитател. Все ми е тая откъде е баба Лили. Що се отнася до мача, очаквам Вуцов да се извини за левашката си изява при гола.

Интересно. А дали очакваш Майкон да се извини за безбройните подаръци за Тирето или Бала, че не покри Ето'о?
А Сираков да се извини за милионите, прахосани за безсмислени мангали? Това очакваш ли го?

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 11 ное 2025 23:00

Топката удари Вуцов по рамото, той е вратар. И срещу Грузия му вкараха левашки голове. Аз нямам сантименти към нито един играч в Левски. За мен всеки един от тях е евентуален източник на пари за клуба, с които да се покриват дълговете и да се постигне независимост. Това трябва да е основната цел. Левски да не зависи нито от Боко, нито от Прасчо, нито от Насо. Не правя разлика между играчите - българи и чужденци. Ако се раздават за клуба, ще започна да ги харесвам.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 ное 2025 01:25

Не правя разлика между играчите - българи и чужденци.

С 11 африканци на терена, например, ще си е все нашият си Левски, да...няма да се загуби идентичността.

Върни се в “Левски”