Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tiamat » 08 ное 2025 10:10

rhaegar написа:Якето е много топ, обмислям го.

Ама трябва и cornrows да си направиш :))

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2025 16:08

Абе, Сангарето да не припечелва допълнително като скаут?
Явно разузнава чорбари и катъри от трибуната в Бистрица. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 09 ное 2025 21:46

mikata написа:https://fanshop.levski.bg/category/levski-x-squad

Костадинов и джуджето Янев изглеждат малко дърти да се обличат като колежанчета. И якетата са ни в американски стил вече, бейзбол братче. Важното е да се доят левскарите. Как прогресардите в клуба изпуснаха да пуснат тикви за Хелоуин в шопа? Можеше Йовов да накара Боко да им сложи по един автограф. Напролет може да пуснат уиски за Сейнт Патрикс дей и специални лобеници за Блек хистори мант, рекламирани от Сангаре. След някоя друга година може да се помисли и за значки с дъга по повод парада, с любезното съдействие на Капитал. Директорчето Йончев да се заема и да ги привлича като спонсор.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 10 ное 2025 04:25

ananas написа:
mikata написа:https://fanshop.levski.bg/category/levski-x-squad

Костадинов и джуджето Янев изглеждат малко дърти да се обличат като колежанчета. И якетата са ни в американски стил вече, бейзбол братче. Важното е да се доят левскарите. Как прогресардите в клуба изпуснаха да пуснат тикви за Хелоуин в шопа? Можеше Йовов да накара Боко да им сложи по един автограф. Напролет може да пуснат уиски за Сейнт Патрикс дей и специални лобеници за Блек хистори мант, рекламирани от Сангаре. След някоя друга година може да се помисли и за значки с дъга по повод парада, с любезното съдействие на Капитал. Директорчето Йончев да се заема и да ги привлича като спонсор.

Според теб какво трябва да продава фен-магазина!??
Лимонови резанки, бонбони лукчета, парцаливи тениски, като тези, с които са играели през 70-те, маратонки Ромика, може би ще искаш и запалки с надпис "Стюардеса", и бутилки с безалкохолно Етър и Оранжада?

Хората на Запад и чаршафи ще пуснат, само печалба да има(Левски също имаше спално бельо).
Един клуб приема за сериозно перо от бюджета приходите от фен-шопа.
В такъв случай всичко, което би напълнило касата на клуба от артикули, е добре дошло.
Разберете, хора, живеем в свят на пари!
Футболът е бизнес, а бизнес се прави с пари!
Не можеш да издържаш клуб в Бг само с пари от билети и тв права + епизодично участие в ЕКТ.
Когато имаш фенска маса, трябва да печелиш от нея. А Левски я има.
Това яке, което критикуваш, май струва 120 лв.
Чукни ги дори само 1000 якета да продадат, каква печалба е(разбира се, не чиста, щото има и разходи, но все пак печалба).
А те 1000 ще се продадат само в Сф.
Ами в провинцията поръчките?
И да, ако трябва тикви ще продаваме, ако трябва знамето с дъгата, щото иначе пътят е разпродажба на играчи, заеми, дългове, просене от феновете и познатата до болка мизерия.
Пък и кое е по-тъпо? Да продаваш артикули на феновете или да просиш от тях дарения?
Глупостите, че футболът бил една игра отдавна са отживелица.
Човекът онзи ден обясни какви стадиони има в Будапеща, и че всъщност този на Фепенцварош е по-малкият, а имат и модерен национален стадион в близост. И обясни, че и около двата има хотелски комплекси, молове, всякакви търговски обекти и играчите на Ференцварош преди мач си спят в хотела до стадиона за по-добър ред и дисциплина.
Да де, ама това става с пари!
И затова Ференцварош е доста приличен отбор, а ние такъв нямаме.
Какъв бизнес модел и клуб ще издържа търбуха Венци и пияницата Крушарски?
Трябват нови хора, с модерно мислене, визионери!
А не прогнили пияндурници като Боби Михайлов, който за 20 год власт в БФС, заедно с Лечков и Костадинов какво постигнаха? Пълна разруха!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 ное 2025 13:46

Понеже се появиха слухове, че Пеевски е наредил да сме шампиони, попитах го лично, но отказа коментар:

https://i.imgur.com/rU2BYMg.mp4
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2025 15:41

rhaegar написа:Понеже се появиха слухове, че Пеевски е наредил да сме шампиони, попитах го лично, но отказа коментар:

Тая котка повече ми прилича на Павел Колев ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 ное 2025 15:54

boabbb написа:
rhaegar написа:Понеже се появиха слухове, че Пеевски е наредил да сме шампиони, попитах го лично, но отказа коментар:

Тая котка повече ми прилича на Павел Колев ...

Е не знам на кой прилича, ма действително се казва Делян Пеевски, щото отне двора от стария котарак както Шиши отне ДПС от Доган Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 ное 2025 16:26

Когато разкараме 4ма от сегашните ненужни след 2 месеца, които всички ги знаят кои са, Делян ще удари едно рамо скришум за по качествени нови попълнения и тогава ще има титла.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2025 21:04

Любопитно е, че след загубата от ментака, троловете никакви ги няма.
Ясно ми е, че почиват в събота и неделя, но е странно, че в първия работен ден не нахлуха на ножЬ.
Подозирам, че днешната оперативка е била тежка и господарката още не е изпипала последващата стеатегия. Трудна им стана задачата, предвид, че масовият почитател на творчеството им често е и син припок, който приема мача срещу пребоядисания Литекс за Вечно дерби и е искрено чувствителен по темата. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 10 ное 2025 21:49

Вълчан написа:Когато разкараме 4ма от сегашните ненужни след 2 месеца, които всички ги знаят кои са, Делян ще удари едно рамо скришум за по качествени нови попълнения и тогава ще има титла.

В грешка си.
Титлата ни вече е гарантирана.
Нито 1948, нито Лц се натискат за нея.
Очевидно е.
А защо е така, не знаем...

Върни се в “Левски”