MASTER_COOL написа:Аз съм абсолютен наивник и вярвам и съм убеден, че мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА не подлежи на обсъждане дори за договаряне.
В противен случай - Сгъвай Цирка!
Вашия цирк е сгънат преди 9 г. и никога няма да го разпънете отново.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Аз съм абсолютен наивник и вярвам и съм убеден, че мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА не подлежи на обсъждане дори за договаряне.
tmanolov написа:vvessel написа:Смешно е да се говори, че първенството вече е наредено и всички играят за нас. Особено ако сте гледали днешните мачове. Морето почти нямат удар във вратата. Гола им става от рикошет и се води автогол. 3-4 минути след това числото удря греда. Натискат до края на мача.
Лц пък с помощта на съдията се напъваха до последно, но са просто жалки. Даже вторият им гол стана след рикошет. Арда ги скъсаха на контри и изпуснаха поне още 2-3 чисти положения.
Ако всичко е толкова наредено, що не бихме вчера? Или уговорката е да дадем мача на Тирето и автоматично Числото и Лц правят шпалир на собствен терен за да запазим статуквото. Нали разбирате колко абсурдно е това.
Защо да е абсурдно? Колко пъти Левски е бил в сегашната ситуация на делиорманци - онези уж случайно се издънят и веднага у ние се дъним съшия кръг. Още веднъж за инфо - делиорманци останаха единствените, дето на са на 100% под властта на свинчо първи скутодържеца на мазните турски кафета. Прави им се показно
realno написа:MASTER_COOL написа:Аз съм абсолютен наивник и вярвам и съм убеден, че мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА не подлежи на обсъждане дори за договаряне.
TristaNNN написа:MASTER_COOL написа:Аз съм абсолютен наивник и вярвам и съм убеден, че мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА не подлежи на обсъждане дори за договаряне.
Мачове между Левски и ЦСКА няма от 09.09.2016.
На тази дата четирибуквието сгъна цирка. Самонастанилата се ловешка трупа-заместител не може да рестартира стореното като в някаква електронна игра, няма как.
MASTER_COOL написа:Нищо не казваш за слуховете за Г. Домусчиев?
Ще сменяш ли Чипа? :P :lol: 8-)
vvessel написа:MASTER_COOL написа:Нищо не казваш за слуховете за Г. Домусчиев?
Какви слухове? Аз нищо не съм чул. Някаква жълтина ще е.
MASTER_COOL написа:realno написа:MASTER_COOL написа:Аз съм абсолютен наивник и вярвам и съм убеден, че мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА не подлежи на обсъждане дори за договаряне.
УаУ, убеди ме. Респект за теб "реалист" :mrgreen: :lol:
Нищо не казваш за слуховете за Г. Домусчиев?
realno написа:MASTER_COOL написа:realno написа:MASTER_COOL написа:Аз съм абсолютен наивник и вярвам и съм убеден, че мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА не подлежи на обсъждане дори за договаряне.
УаУ, убеди ме. Респект за теб "реалист" :mrgreen: :lol:
Нищо не казваш за слуховете за Г. Домусчиев?
Със слухове не се занимавам, не съм припок. Лично съм против тия зализаните кръвопийци.
Потребители, разглеждащи този форум: honda и 15 госта