Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 31 окт 2025 17:24

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:ЕС рязко ще си разреши проблема с бежанците веднага след като си разреши проблема с руската федерация и фюрера й.
Все още никой не е дал логично обяснение как хиляди се оказват на границата Беларус - Полша , както и стотици на Финландия - Русия.
Съвпадение ли е , че и ЕС и САЩ страдат от безпрецедентен проблем с нелегални бежанци , който експлоатира една от най-коментираните слабости на либералния свят - Отворените врати.

Хахахаха казваш Русия е виновна.....хахаха

Не е виновен този който яде баницата.
Участва ли Русия ? Разбира се , че участва. Всъщност ядреното джудже с наполеоннов комплекс им изнася мастърклас на западните лидери (колкото и нелепо да звучи лидери за повечето).

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2025 17:48

LoveAndPeace написа:Не е виновен този който яде баницата.
Участва ли Русия ? Разбира се , че участва. Всъщност ядреното джудже с наполеоннов комплекс им изнася мастърклас на западните лидери (колкото и нелепо да звучи лидери за повечето).

Може и да участва, но не тя каза - "елате, ще се справим". Не тя накара Швеция да каже същото. Не Русия дърпа ушите на държавите, когато отблъскват диваците, а ЕС, европейски комисии, съдилища, НЕруски нпо-та и т.н.

И не заради Русия, ЕС вместо да издаде заповед за екстрадиране на всички незаконни, създаде закон за "солидарност", според който, всички държави от ЕС трябва да приемат определен процент от тях.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 окт 2025 17:52

Eminem написа:

Може и да участва, но не тя каза - "елате, ще се справим". Не тя накара Швеция да каже същото. Не Русия дърпа ушите на държавите, като отблъскват диваците, а ЕС, комисии, съдилища, НЕруски нпо-та и т.н.

И не заради Русия, ЕС вместо да издаде заповед за екстрадиране на всички незаконни, създаде закон за "солидарност", според който, всички държави от ЕС трябва да приемат определен процент от тях.

Пропускаш частта с баницата и яденето.
Разбира се , че Европа и байдънова америка сами са си виновни.
Просто имаме враг , който по перфектен начин се възползва от слабостите и експлоатира всяка пукнатина. Брекзид , Пучдемон , Тръмп , все руски подвизи.

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 31 окт 2025 17:56

Български пощи продават ли билети за мача между Витоша и Средец?

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 31 окт 2025 18:50

Eminem написа:

Може и да участва, но не тя каза - "елате, ще се справим". Не тя накара Швеция да каже същото. Не Русия дърпа ушите на държавите, когато отблъскват диваците, а ЕС, европейски комисии, съдилища, НЕруски нпо-та и т.н.

Я да видим какво става междувременно в Руслямската федерация...
https://caspiannews.com/news-detail/mus ... 022-7-10-0
https://www.themoscowtimes.com/2024/04/ ... cow-a84801
(Форумът не ми позволява да дам повече линкове в едно съобщение, но се намират доста в нета)
Там също така няма лгбт+, както и престъпност. Е, чат-пат пият чайче и прозорците са им некачествени, че редовно падат от там, ама това е по-скоро евроатлантическа либерастка пропаганда. Направо се чудя как хората предпочитат и отиват да живеят в Швеция, вместо в Магучая.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2025 19:06

ElCochino написа:Я да видим какво става междувременно в Руслямската федерация...
(Форумът не ми позволява да дам повече линкове в едно съобщение, но се намират доста в нета)
Там също така няма лгбт+, както и престъпност. Е, чат-пат пият чайче и прозорците са им некачествени, че редовно падат от там, ама това е по-скоро евроатлантическа либерастка пропаганда. Направо се чудя как хората предпочитат и отиват да живеят в Швеция, вместо в Магучая.

Русия също е в демографска криза, но това не ме успокоява, че Европа умира демографски, социално и културно!

Каквито и либерасти и толерасти да сте, няма как да отречете, че Европа вече е мигрантска, престъпна кочина!

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 31 окт 2025 19:09

Eminem написа:
ElCochino написа:Я да видим какво става междувременно в Руслямската федерация...

Русия също е в демографска криза, но това не ме успокоява, че Европа умира демографски, социално и културно!

Каквито и либерасти и толерасти да сте, няма как да отречете, че Европа вече е мигрантска, престъпна кочина!

Не разбирам само с какво Европа се различава от любимата ти Русия в тази насока?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2025 19:13

Явно милиарди пъти да напиша, че НЕ съм русофил и Русия НЕ ме интересува, не стига. Трябва още няколко милиарда пъти да го напиша. Егати, досега и стената щеше да го е разбрала.

Коментирам Европа, защото сме в Европа и членуваме във всички западни организации. Така че, каквото е там, такова ще е и тук. Затова ме интересува Европа, а НЕ Русия.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 31 окт 2025 19:37

Тук припсовете пишат милиарди пъти, че тирето и Литекс нямат общо, обаче...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2025 19:52

Ами аз съм писал и срещу Русия през годините. И мразя да виждам българи да почитат чужда държава повече от родната и да веят чужди знамена, вкл. руски.

"Либералите", които пълнят Европа с мигранти, всъщност не са никакви либерали, а комуняги. Интернационализмът идва от комунягите, но някак си успяха да промият мозъка на европейците.

Върни се в “Левски”