Eminem написа:Майната му на футбола, да живеят волейболистите ни!!! Българи Юнаци!
Полудявааааам!
Защо майната му на футбола ни, точно когато Лудогорец бие Малмьо като гост, и то в групите?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Майната му на футбола, да живеят волейболистите ни!!! Българи Юнаци!
Полудявааааам!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Браво на момчетата. Върнаха ми спомените от САЩ 1994.
Успех срещу Чехия
Очаквам политиците да започнат да се снимат с отбора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
teerr написа:Мале,как отнесоха краварите....
Aronaks написа:Играят в групите защото благодарение на ежегодно закупената си титла имат сигурно участие в групи. Трябва да са напълно трагични откъм игра, за да не могат да влязат в групите на един от двата по-слаби турнира, откакто скапаната УЕФА измисли тия мафиотски правила за жребиите.
vlong написа:А кой ще играе фотаджията, дето яде шамари в един ресторант в Барселона?
А сестра му дето крещеше на журналистите - Яжте ми гъзът, ще бъде ли спомената, кой ще играе Тюфлека.
,, България на мен нищо не ми е дала,,
да бъде рекламен слоган за филма.
Бай Ганьо продължение
tiamat написа:Бате, срещу шведски отбори сме три от три отстранявания :)
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, blue avalanche, cskarcheto92, Dobri, glarus_ds, Google [Bot], Highlander, icemanbg33, JACKO, kempesmario, kingofpop, kubik, miro_rz, nikiobicata, Plamen_i00, ReBorn1982, sokoleto46, ugly bug, veni__85, vvessel, W84me и 93 госта