Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 01 сеп 2025 18:01

За това дали и кой да бъде треньор на ЦСКА има минимум 5-6 милиона различни мнения.

Специално за Любо Пенев едно е ясно обаче, като той самия го е казвал много пъти - той не може да бъде канен в ЦСКА, защото ЦСКА е неговия дом. Той може да кани някой на Армията, например нас за следващия мач.

Вече, дали ще му бъде предложен договор да е старши треньор е решение на хората с парите.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 сеп 2025 18:04

ugly bug написа:Аз пък съм за някой млад перспективен младеж чужденец.
Бих звъннал на някоя престижна треньорска школа и бих ги попитал кой им е най обещаващия кандидат.
Поне ще е пълен с енергия да прилага наученото.
Стига с тия стари претоплени манджи.

Някой от сорта на Илич - бивш капитан, лидер на отбор, който редовно печели титли. Идеята е футболистите да го гледат в очите и да играят и за него, да го боготворят едва ли не.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 01 сеп 2025 18:09

Има една тенденция , със всеки нов треньор ни изглежда , че предишният е бил по-добър. Това изобщо не е добре.

Докато не се оправят трудовите договори в клуба и работниците / футболисти, мениджъри , скаути , психолози и тн / не започне да им се плаща на свършена работа и резултати, а не на висока месечна заплата .. стимул и глад няма да има , а от там и резултати.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 сеп 2025 18:19

djd написа:
ugly bug написа:Аз пък съм за някой млад перспективен младеж чужденец.
Бих звъннал на някоя престижна треньорска школа и бих ги попитал кой им е най обещаващия кандидат.
Поне ще е пълен с енергия да прилага наученото.
Стига с тия стари претоплени манджи.

Някой от сорта на Илич - бивш капитан, лидер на отбор, който редовно печели титли. Идеята е футболистите да го гледат в очите и да играят и за него, да го боготворят едва ли не.

Може би..
Някой който знае цената и вкуса на победата и задължително много силен характер (дори и чепат)
За нашата джунгла ни е нужно нещо нетрадиционно.
Всички виждаме че що годе прилични треньори в чужбина идват при нас (в Ебем ти Лигата) и се провалят.
Някое абсолютно перде но и да има визия с поглед върху качествата на футболистите.
Тези треньори в БГ имам чувството че са направили абонамент за седмични треньорски уроци по Тубата . Гледат и преподават видяното през седмицата.
Може и да работи другаде но тук действителността е съвсем различна...
Та затова..
Мисля че ни трябва различен типаж треньор.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 01 сеп 2025 18:52

Абе хора, знам че е приятно да се фантазира, ама лятото гледаха не знам си колко десетки уж треньори на три континента и взеха треньора на съседите. А имаха време. Миналото лято пак имаха време и намериха баш Стипич. Не личи да са много добри в търсенето на треньор като имат време, па сега на всичкото отгоре и нямат. А и самият треньор няма да има време, значи никой сериозен човек, който си държи на CVто няма да се съгласи на нашите условия при вече започнал шампионат в отбор на 15то място с 10 изгонени и 10 нови играчи. Това е абсурд, на който може да се съгласи някой българин, който в момента никой друг не го иска, за няколко месеца и до там. Силно се надявам Тунчев или Янев да не са сред опциите и да не направят тая грешка да приемат.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 сеп 2025 18:53

Стана ясно че няма да има смяна на треньора засега.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 01 сеп 2025 18:55

Ясно- не са намерили желаещ за харакири :) :) :)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 сеп 2025 19:02

Много е вероятно определени ръководни служители (висш персонал) да са се борили срещу това назначение, бидейки против исканията на Пенев да има основната дума за играчите в първия състав - както за входящи, така и и за изходящи трансфери.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 сеп 2025 19:03

Като не бием Септември ще го махнат. Тъпото е, че с тази лесна програма следващите три кръга, нов треньор сега щеше да посглоби отбора до домакинството на Лудогорец.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 сеп 2025 19:25

Даваш шанс на някой, който заслужава. В случая кредита към Керкез е предизвестена смърт. През това време ще загубим абсолютно всички шансове за нещо през този сезон.
Винаги съм бил против смените на треньори, но този Керкезин доказа и показа, че не става за нас. Абсолютен цирей, който иска пари и нищо друго. Гнусен наглец!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”