Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Към момента като гледам избора ни се ограничава до Ицо или Любо. Мисля, че и двамата ще свършат работата, но нека да не гледаме на тях като временни варианти. Любо е в златната възраст за един тренер, мисля вече е доста по улегнал. Янев вече натрупа опит, ерудиран, винаги сглобява симпатични отбори. И двамата ,ще работят по-добре с младите БГ момчета. Така ,че ми се иска ако говорим за временни варианти по-добре да е някой чужденец, а Янев или Пенев е кощунство да ги ангажираме с идеята да попълват дупки. Ето нали тука често давате за пример Разград, Имаха резултати при Херо, Петев колко чужденци се изредиха и накрая пак стигат до чичо Гошо Шубата ,вече три или 4 пъти го връщат да им спасява положението и човека го прави.
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/cska/prvo-v-blits-tsska-reshava-utre-v-1000-ch-sdbata-na-trenora-eto-variantite_572864.html
Отново форума уволнява :twisted: :lol:
Отново форума уволнява :twisted: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Силни слухове за Любов Пенев!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Колкото и идиотски да звучи интуитивно съм за това Керкез да остане. Ако ме питат за доводи обаче, не мога много логично да си защитя мнението ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Колкото и идиотски да звучи интуитивно съм за това Керкез да остане. Ако ме питат за доводи обаче, не мога много логично да си защитя мнението ;)
Данко, извинявай, не целя да се заяждам, ама твоето мнение рядко е едно и също вечерта спрямо сутринта, камо ли в два поредни дни.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Журналистите добре ни осведомиха, че освен Златков вече и Ангел Борисов може да подписва всичко , но са забравили да ни кажат или поне аз не съм прочел ,че само този месец капитала ни е вдиган два пъти
на 1.08 с около 3 млн и на 21.08 с още 9 млн. лева.
Миналия месец на 16.07 с още 5млн . лева.
На "АРЕНА ЦСКА" ЕООД също с 6 млн. лева на 21.08
на 1.08 с около 3 млн и на 21.08 с още 9 млн. лева.
Миналия месец на 16.07 с още 5млн . лева.
На "АРЕНА ЦСКА" ЕООД също с 6 млн. лева на 21.08
- redhooligan
- Контакти:
danko_sot написа:Моуриньо нали бил свободен уж вече???
Сега е моментът Валтер да изригне и да покаже финансова мощ. :) :mrgreen: :twisted:
Както казват бабите: Мани не думай, че ако дойде Мауриньо не стига, че ще трябва да го изгоним на края на сезона, но и не ми се мисли за неустойката която трябва да му платим :D
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Керкеза още ли е треньор на ЦСКА? Обед стана....
soilwork написа:Керкеза още ли е треньор на ЦСКА? Обед стана....
Надявам се в момента да си уреждат условията по раздялата с него. Доста слабо се представи.
-
- Контакти:
soilwork написа:Керкеза още ли е треньор на ЦСКА? Обед стана....
Незнам още ръководството какво се мотае а не са уволнили Керкез , треньора на Леверкузен Ден Хаг само след два кръга са го уволнили ( равен и загуба