ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2025 21:24

Вълчан написа:Те просто искат да се харесат на феновете с тези въпроси и отговори. Видиш ли и те са едни като нас и споделят нашето мнение. Което е така обаче.

Не! Просто искат да опростачат привържениците на Левски и да принизят светогледа им до интригантство, простащина и тъпота като тяхната. Няма да успеят, кажи им да не се напъват, защото единственото, което постигат, е да правят клуба-институция за срам, докато те самите отдавна са се опозорили.
По примера на Тиквата - аз съм прост, и вие сте прости, затова се разбираме.
Гриша Ганчев, Стойкас Стоилас и Величко Дихонов успяха да постигнат това в ментака в Тирето, но тука няма да стане! Цивилизационните различия с оранжевите примати и висините на левскарския интелект няма да го позволят.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2025 23:44

Раздвоен съм. Тези бяха много по-слаби от нас в този мач. Имахме ли един Гара и един Дарко зад него ги качвахме на разлика. В същото време, както на тях им се е отразил пътя от Азербайджан до България (Дамбраускас се опитал с това да се оправдае), така и ще е при нас. Но предполагам, че времето ще е още по-тегаво. Дано не съжаляваме в края на другата седмица, че не ги бихме по-изразително. Победата беше задължителна. Там ще е много сложна.

А за Клуж - Брага, явно си ни е отстранил доста силен отбор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2025 00:43

Томето какъв жален (не бих го нарекъл никога "жалък") пак в "бутонките". Чуждопоклонник, неразбирач. Какво стадионче имали Сабах, пък как бил Герена. Оф, Томе... И "Левски" може да построи стадио за 8-9000 души. Друг е въпросът, че няма бг фирма, която да го направи без да окраде от бетона, от арматурата и тъ нт. Вика: "Що бизнеса..."? Къв бизнес, ве? На мутро-турбофолк-поколението кражбите, "бизнес" ли му се казвало. И отново Дамбраускас. По стар обичай отколе, като видим някой с цайси и задължително го считаме за ехеееей... Този беше един от многото слаби чужденци начело на Разград. Винаги ми е било интересно какво би станало, ако Джеймс или Вили хванат Разград.
П.С. И какво му е лошото на "Георги Аспарухов". Трибунката, не съм ходил на много други бг стадиони, но това е за мен най-добрата перспектива за гледане на мач. Мечтата ми е всички трибуни да са такива, да ги слеят и обединят с козирка. Примерно. Или като аржентинските стадиони - голяма трибуна и един полукръг около нея. Комуникационно Герена е на половин час от центъра, има спирка за метро. Не съм шофьор, предполагам, че това е тегаво.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 авг 2025 11:23

Aronaks написа:
MASTER_COOL написа:Ако не го харесвате Веласкес :P , дайте го към нас :mrgreen:

Може само ако го вземете в комплект с Мажото и ни дадете вашият милионер :)

Надявам се,че си правиш майтап.
Обратното би било възможно най-голямото дъно-начело на Левски да застане човек осъждан за поръчково убийство.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 09 авг 2025 14:37

tmanolov написа:
mrw8 написа:И един друг треньор седя без работа сума ти време, докато не се върна в Левски и след това отиде в Турция на бял кон. Такъв талант, а седя без работа толкова дълго.
Никиту поне направи добро представяне в ЕКТ. И не падна от анонимници от град държава. Ама това сигурно е било заради инерцията и наследения отбор само, той зорлем ги саботираше.

така като кажете, все едно е дошъл на някакъв златен дъжд в Левски, с пълен комфорт, включващ състезатели с големи заплати, сериозен спонсор, още по-сериозен собственик и единни привърженици, изкупуващи всеки път стадиона на редовен чуастник в групите на ЕКТ - айде малко по-сериозно, може ли? Ако не беше Мъри, бяхме фалирали -добър, лош, наркос, рибар, гюзтепар, какъвто искаш го наречи, но лично той пое един тим в зоната на изпадащите, спечели купа с него и смачка ПАОК и в двата мача, без да "клати" тип Хулио или да е мега калитко като колЮ (и Хулио). Да, падна от Хамрун (коя ли пък ще да е тази град-държава, но нейсе), заради игричките на едно шкембе и един набеден собственик, уплашен от силата на Мъри и, още по-лошото, опцията за скъсване на зависмостите от БХ и хранилката на Палмите. Като се говорят неща, нека са поне малко реални - Мъри си има много трески за дялане (например замълча си като футка за БХ и г.з., освен това е гербераст), но да представяме идването му в Левски като някакъв реверанс към него, е меко казано обидно. Май наистина си заслужаваме съдбата и славизацията с подобна ужасяваща неблагодарност!

Ама ти си мислиш, че Левски е паднал от Хамрун, заради всичко друго, само не и заради страхливостта на Мъри, че не ги видехме 3:0 на полувремето, а клатеше мача а 0:0????

Боже… хахахахахах

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 09 авг 2025 22:40

През миналата седмица бях баннат и не можех да ви сипвам подобаващо. Мача със Сабах го познах на точен резултат, втората по вероятност прогноза ми беше за 0:0. Познах също, че ще е по-остър мач с повече положения в двете посоки, отколкото с Апоел и Брага. За щастие се измъкнахме в тежките моменти. Веласкачо много закъсня със смените, на стадиона бях полудял още от 65-та минута и виках да пусне Рупанов, трябваше поне 10-15 минути да е на терена заедно със Сангаре. Като извади черния и го смени с Рилдо, а не с Рупанов, направо щеше да ми гръмне главата. Физическата подготовка заслужава похвала, особено сравение с тая на противника.
Снощи изгледах и записа и си вдигнах оценките за Митков и Алдаир. Митков направо си игра добре, въпреки плюнките на празноглавците. Майкон, Бала и едното връщане на Димитров създадоха всичките опасности пред вратата ни. Сангаре започна добре, но после беше ужасен, Бала е един от най-безличните и безсмислени играчи, само губи топката и нищо не прави.
Преди мачовете ни давах 60% шанс за продължаване и още съм на това мнение, даже бих го дигнал на 65. Ако Костадинов, Търдин, Макун и Димитров са на линия, би трябвало да запазим суха мрежа и там, още повече, че няма да ни се налага да нападаме, което е по вкуса на Веласкачо.
Важно е да стигнем поне плейофа, това е минимум за добро представяне в ЕКТ, предвид малките ни ресурси.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 авг 2025 10:02

honda написа:
Aronaks написа:

Обратното би било възможно най-голямото дъно-начело на Левски да застане човек осъждан за поръчково убийство.

Каква е разликата в момента? Левски е на Борисов и Пеевски. Най-голямото зло, което има в България след падането на комунизма.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 авг 2025 16:23

Aronaks написа:
honda написа:
Aronaks написа:

Каква е разликата в момента? Левски е на Борисов и Пеевски. Най-голямото зло, което има в България след падането на комунизма.

Едно е да въртиш далавери с комисионни и "да си оближеш пръстите" , съвсем друго е да поръчаш и да платиш друг човек да бъде убит.
Разликата в тежестта между двете престъпления -злоупотреба със служебно положение от една страна и поръчково убийство от друга, е огромна. И то за едното са само обвинения, а другото е доказано и признато от извършителя, който ти искаш за собственик на Левски.
Би ли посочил някакви доводи ,че Левски е на Борисов( предполагам имаш предвид бившия МП на България -Бойко Борисов, а не съсобственика на генералния спонсор на Левски - М.Борисов) или на Пеевски той си има отбор,който ще играе в четвъртък мач от ЕКТ като домакин.
С изключение на "Лакрима" ,който бяха един от малките спонсори в един момент , други фирми свързани с Пеевски или Б.Борисов не са свързани с Левски.
Ако имаш някакви доказателства за връзка между генералния ни спонсор и Д.Пеевски , чувствай се свободен да ги споделиш с нас, аз бих те посъветвал веднага да ги предадеш на МФ на САЩ и казината на генералния ни спонсор в САЩ ще бъдат конфискувани , а ти ще получиш до 35% от пазарната им стойност. Офертата въобще не е за изпускане ,ако имаш доказателства .

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2025 17:18

А ти колко неща в държавата би посочил, които се случват при нежелание или неодобрение на Бойко Борисов и/или Пеевски

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 13 авг 2025 22:43

honda написа:
Aronaks написа:
honda написа:
Aronaks написа:

Едно е да въртиш далавери с комисионни и "да си оближеш пръстите" , съвсем друго е да поръчаш и да платиш друг човек да бъде убит.
Разликата в тежестта между двете престъпления -злоупотреба със служебно положение от една страна и поръчково убийство от друга, е огромна. И то за едното са само обвинения, а другото е доказано и признато от извършителя, който ти искаш за собственик на Левски.
Би ли посочил някакви доводи ,че Левски е на Борисов( предполагам имаш предвид бившия МП на България -Бойко Борисов, а не съсобственика на генералния спонсор на Левски - М.Борисов) или на Пеевски той си има отбор,който ще играе в четвъртък мач от ЕКТ като домакин.
С изключение на "Лакрима" ,който бяха един от малките спонсори в един момент , други фирми свързани с Пеевски или Б.Борисов не са свързани с Левски.
Ако имаш някакви доказателства за връзка между генералния ни спонсор и Д.Пеевски , чувствай се свободен да ги споделиш с нас, аз бих те посъветвал веднага да ги предадеш на МФ на САЩ и казината на генералния ни спонсор в САЩ ще бъдат конфискувани , а ти ще получиш до 35% от пазарната им стойност. Офертата въобще не е за изпускане ,ако имаш доказателства .

Първоначално бях решил да не си губя времето да отговарям на дървен философ като теб. На ти си адски нагъл в изказването си и това ме подразни. За какъв се смяташ? За супер умен? За вечно прав? На мен ми мязаш на 40 годишен девственик, но нямам доказателства, както ти обичаш да се изразяваш. Само едно нещо ще ти напиша и повече не мисля да си губя времето с такъв като теб. Двамата цитирани от мен са погубили толкова животи, че благодетеля на тирето е като ангелче пред тях. И не, няма да ти дам доказателства. Знаеш ли колко бизнеси и съдби са унищожили тия боклуци. Аз го знам от доста близко. Когато и да изчезнат в дън земя, все ще е късно. Но Кармата не прощава на никой, може да се забави но няма да пропусне. Въпросите си относно Кой държи Левски може да зададеш на Черепа. Той мисля, че добре го заяви, когато изпрати акциите по куриер до един боклук, който пък е куче на каишка на друг още по-голям боклук.

Върни се в “Левски”