Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 17 юли 2025 20:45

Аз не мога да разбера това правило - 40 000 за играч извън ЕС. Първо, тази глоба е изключително жалка. И второ, премахваш сегашното ограничение и така за един ден могат да докарат 20 такива.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 юли 2025 21:24

ananas написа:
honda написа:...

Серкан е най-близък до Митков или Р. Цонев, не до Костадинов или Охене, а и няма никакво значение. Казах ти, че бие добре статични, ти пак се правиш на интересен. Генчев знаеше как да си го ползва.
Както казах-за Роналдо, Бала и други чужденци все се намират пари- за българите не.
За заплатите на Иванов и Миланов не е вярно твърдението ти, а ние даваме много повече дори от това, като сметнеш трансферните суми.
Не знам в каква връзка споменаваш Сако и Офор? - добри за нашето първенство и за средняци в Русия и Турция. Нищо особено за Домусчивец и дори Тирето имат няколко като тях или по-добри. Те са взети от Арда за подобни суми като Алдаир, Бала, Сангаре и т.н.
За Ботев ти казах, че са горе-долу на едно ниво с нас по харчене за последните 3 години. Ти ми пишеш за заплатите им от 23-та. Нищо не казваш за последние 2 години и за по-големите трансферни суми, които ние сме плащали.
Арда са много под нас. Възможно е топ играчите им да са с подобни на нашите заплати, а останалите да са с много по-ниски, но това е въпрос на разпределение и всеки си решава. Ние имаме по-висок фонд заплати, а с трансферните суми разликата става гигантска. Само за последния сезон сме дали 2,5-3,5 млн. лева. Имаме и по-скъп треньорски щаб.
За Вуцов, беше се скарал с Венци, не искаше да подписва и имаше контузии и "контузии", та не игра в много мачове. Формата му също беше паднала.
Българските играчи разбраха, че в Левски не са уважавани и това е една от основните причини за отказите, а не толкова парите. Другата е самото чуждопоклонничество и предпочитането на чужденците от ръководството.

Този Серкан Юсейн за който толкова плачеш е резерва .... в Арда . В кой от отборите в които той игра беше щатния изпълнител на статични положения? Посочи колко голови асистенции от статични положения има от над 300 мача?
"Те са подобни по класа на Уелтън и Сонко" - ние в момента няма играчи от такава класа и не можем да си позволим .
Написах ти ,че имат играч на 27 години с 2 сезона като титуляр Лига 1 на Франция , ние нямаме такъв играч. Повярвай ми този не е дошъл в България за 15 000 евро на месец.
След като Арда са много под нас ,как ще коментираш ,че твоя любимец Серкан е резерва там.
Никога не см твърдял ,че всички в Арда получават по-високи заплати отколкото нашите . Става дума за няколко от водещите им играчи -имат 4-5 играча ,които получават повече от най-скъпо платените наши играчи.
За Ботев - има си ГФО , за всяка една от последните 3 години заплатите в Ботев са по-високи отколкото при нас. Не сме плащали по-високи трансферни суми от тях - на няколко пъти ни "надцакаха" .
За Св.Вуцов - не игра 3 мача за Славия , беше изваден от отбора ,защото искаше да дойде при нас.
Кои са тези български играчи ,които можем да вземем и да ни свършат работа?

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 17 юли 2025 22:00

honda написа:...

Хонда ли си, Тойота ли си, омръзна ми от тебе. Само фантазираш, лъжеш и спамиш. Едни и същи неща по 100 пъти. Точно днеска ли трябваше да изпишеш тоя роман?
Кажи нещо за историческия срам с глобата? Радваш ли се, добре ли? Ти хубаво скри мненията на предната страница с тъпотиите си.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2025 22:06

honda написа:.
Мога да ти посоча безброй подобни примери с клубове ,които са много по-големи от нас - отидоха в миманса за сметка на други клубове ,които не са толкова традиционни , но имат много по-големи бюджети

Посочвай каквото си пожелаеш, развивай каквито искаш теории... Мен и всеки трезвомислещ Левскар няма как да убедиш, че главната причина Левски да не стига до борба за титлата и успехи като цяло е само в липсата на по-голям или поне равен бюджет с този на Лудогорец. Смятам, че дадох достатъчно примери оборващи тази теория.
Ще се повторя за пореден път: С правилна работа на ръководството и правилна трансферна политика може да бъде компенсирана разликата в бюджетите на Левски и отборите разполагащи с повече средства в България.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2025 22:46

blue avalanche написа:
Serafim написа:
blue avalanche написа:
koisa написа:Без да съм проверявал, но съм сигурен, че Ливърпул няма бюджета на Сити, но станаха шампион. Едва ли Байер Л и Щутгарт имаха бюджета на Байерн М, но завършиха пред тях в сезон 2023/24г. Преди няколко години Лестър също взе титлата - щом търсиш пример с такъв тип отбор.

Ливърпул заплати 2025:
£140,537,800 per year
Ман Сити:
£180,500,320 per year
-----------------------------------------------------------------------
Байерн:
£184,717,572 per year
Байер:
£67,273,960 per year
Щутгарт:
£36,126,688 per year

Пак неприложими сравнения.
Първо Ливърпул не са беден отбор спрямо Сити. Факта, че могат да се позволят световни звезди казва всичко.
Второ и Леверкузен и Щутгарт имат финансовите възможности да привличат добри играчи. И въпреки това е изключение да завършат пред Байерн.
И трето - все са несъпоставими с българските отбори

1. Ливърпул няма ли бюджета на Сити? Няма!
2. Байер и Щутгарт нямат ли бюджета на Байерн? Нямат!
3. През 2023/24 завършиха ли пред Байерн? Завършиха.
Което и трябваше да се докаже.

Манчестър Ю имат ли по-голям бюджет от Брайтън? Имат. Завършиха ли преди тях?
Ето ти стъкмистика, която да си нагаждаш както искаш.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2025 07:55

Понеделник (21 юли)

14:00 Жребий за третия квалификационен кръг на Лига Европа
15:00 Жребий за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юли 2025 08:13

Има преодолими отбори, ма да не слагаме каруцата пред коня.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2025 10:57

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2025 11:40

Левски не трябва ли да бъде с коефициента на Беер Шева?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 юли 2025 12:19

Честито! Отборът с най-продуктивната школа в България и преди години попаднала в топ 20 на Европа :lol: :lol: :lol: :lol: ще си плаща за да играе с чужденци.
Би трябвало парите да дойдат от заплатата на шефа на ДЮШ

Върни се в “Левски”