Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот soilwork » 15 юли 2025 13:21

djd написа:Просто агентът на евреина пуска разни примамки по медиите с цел привличане на внимание и евентуално да се вдигнат още офертите. Чак пък вече такива подробности да ми пишат - бил обмислял офертите, но предпочитал професионалното развитие пред заплатата.
Я нашите да пуснат материал, че се отказват от него, понеже получили информация, че често има проблеми с дисциплината. И да видим дали и той няма да вземе да звъни до клуба като оня бразилския бек. :lol:
Като цяло си мисля, че изнасянето на информация с кого ЦСКА преговаря, вреди страшно много. Ако наистина имаме оферта за него и това нещо се разнася по вестниците, аз бих се отказал от него на момента заради непрофесионално отношение (вероятно на мениджъра му). Ай па да им се не види и чифутските номера.
Тоя го гледах, не е нищо специално. Продължавам да твърдя че трябва да се насочим към пазара в Бразилия и Аржентина. За 10 млн.евро какъвто е бюджета за трансфери, ще намеря 7-8 човека с които ще се борим за титлата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 юли 2025 13:36

Една поправка - 10 млн. лева е бюджета :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юли 2025 13:45

MASTER_COOL написа:Една поправка - 10 млн. лева е бюджета :)
За 5 млн.съм намерил вече 5 качествени попълнения

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 юли 2025 13:49

soilwork написа:
MASTER_COOL написа:Една поправка - 10 млн. лева е бюджета :)
За 5 млн.съм намерил вече 5 качествени попълнения

Мето Томанов изгоря :)
И аз като теб съм си мислил колко е лесно да отидеш в Южна Америка и да ги раздадеш за нешлифовани диаманти.
Дали обаче в действителност е така ?!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2025 14:24

Повтарянето на едно и също мнение месец наред, с минимални козметични промени, не го прави по-убедително, нито по-вярно. Убедителността идва от аргументи, доказателства, способност да чуваш различни мнения и да ги адресираш, а не от инатливо повтаряне на вече казаното.

Разбираемо е човек да има позиция, но когато я върти в кръг, без развитие, без отговор на контрааргументи, това не води до диалог, а просто до монотонен шум.

Този Габи Каниховски е нисък, действително, но това няма как автоматично да води до извод дали ще е полезен или не, дали е класен или не, както бе казано вече много пъти. За да е национален състезател, титуляр в силния си отбор, където е играл до скоро, и само с високи оценки във флашскора за всичките му мачове тая година, няма как пък да е без никакви качества.

Мен изобщо не ме притеснява, че като дойде, може да се окаже слаб играч. Притеснява ме, че няма да дойде. Освен ако не стане малко чудо.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 юли 2025 14:31

Ясно е, че с помощта на "трансферната сила" на Златков се превърнахме в силни мечтатели и си запълваме времето със слухове. Буквално като удавници за тънка сламка :lol:

Вчера отделих малко внимание на въпросния "магьосник" - изгледах 6,7 клипчета и четох мнения на фенове за него.
За нивото на Ефбет Лига ще се откроява почти над всички ! Поне две нива над Шоповци, Линдсетовци и Кареасовци
И тук се подписвам под тези мои думи.
Халфова линия в състав Ето'О - Сегер - Каниховски звучи обнадеждаващо.

Лошото е, че Иво е прав и вероятността да го видим с червения екип с номер 10 е почти минимална !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 юли 2025 15:17

Според Спортал, Делова е отказал на Динамо Киев. Дано направи същото и с турците. Няма само на нас да ни отказват. Иначе може да му обещаят лентата ако преподпише, друг лидер така или иначе нямаме, според мен той и Бусато са най-достойните за капитани на тоя отбор.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 юли 2025 15:28

https://www.transfermarkt.com/cska-sofia/geruechte/verein/208

Актуален списък с потенциални входящи трансфери.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 15 юли 2025 15:40

MASTER_COOL написа:https://www.transfermarkt.com/cska-sofia/geruechte/verein/208

Актуален списък с потенциални входящи трансфери.

Да взимаме Каниховски, Чамили и Пауелс. Тъкмо ще останат пари са нападател и 1-2 бека. Ама Златан не може да работи по повече от 1 сделка наведнъж.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 15 юли 2025 15:47

Исека е казал, че ще се радва да се върне в Метц. Ние също много бихме се радвали да го направи, но ми се струва, че е толкова вероятно, колкото е и да го викнат в белгийския национален отбор.

Върни се в “ЦСКА”