Това е нищо, по-горе съм цитирал дебил от вашите, който твърди, че еврото ще направи България по-велика отколкото е била при Цар Симеон дори .....
Дебили има сред всички.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
pomiqrat написа:Брагодаря, че има цигани да бият тези нещастници
Разбира се, че Майчин дом няма да признаят как „многоуважаван лекар“ е отвъртял шамар на раждаща жена. Няма как просто.
На приятел жена му роди там преди месец някъде, абсолютно съм склонен да вярвам. Отвратително отношение към пациентите, колко му е и да са ошамарили някоя родилка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ReBorn1982 написа:Това е нищо, по-горе съм цитирал дебил от вашите, който твърди, че еврото ще направи България по-велика отколкото е била при Цар Симеон дори .....
Дебили има сред всички.
Разбира се, че има сред всички, само че разликата е в пъти по-голяма като проценти като тези на снимката. Дори на живо се сблъсквам редовно с тях и се повтарят небивали глупости чути някъде из групите. Наскоро се въртеше един клип от магазините Пепко, където има написани цени на много валути и смятат лева с евро, само че това в евро не е превалутираната сума. И отдолу под това видео имаше стотици вързани шарани и през ум не им минава, че това е стар етикет и цената от лева в евро не е обърната понеже все още по-закон не е задължително. Това беше седмици преди 8 юли.
Щом е опрял до анкети тип лексикон, Копейкин сериозно е изплискал легена.
https://www.facebook.com/kostadin.eu/po ... xUgGrSrqsl
Като е такъв голям родолюбец, защо личният му сайт/блок не е с разширение .BG, a е с разширение .EU https://kostadin.eu/
https://www.facebook.com/kostadin.eu/po ... xUgGrSrqsl
Като е такъв голям родолюбец, защо личният му сайт/блок не е с разширение .BG, a е с разширение .EU https://kostadin.eu/
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
rhaegar написа:pomiqrat написа:Брагодаря, че има цигани да бият тези нещастници
Разбира се, че Майчин дом няма да признаят как „многоуважаван лекар“ е отвъртял шамар на раждаща жена. Няма как просто.
На приятел жена му роди там преди месец някъде, абсолютно съм склонен да вярвам. Отвратително отношение към пациентите, колко му е и да са ошамарили някоя родилка.
Тази докторка не съм я чувал но за едно друго име което се завъртя че е бил също в родилното тогава
има само похвали и познавам лично 3/4 жени които си платиха екип да раждат при него- д-р Ибрям Ибрям.
М/у другото аз пък си мисля че няма как пациент да казва кога и колко упойка да му се слага. Това първо!
Второ може и да е яла родилката шамари щом го казва. Дали се е налаголо не се знае, има и вариант да е ДА!
Питам се само ако някой колабира и му се притече на помощ обикновен човек някой дори и да не е лекар и му
отвърти няколко шамара после какво ще съдят човека оказал първа помощ ли? Нали не става дума да го бушонира!
Доста странен ми е този случай и според мен телевизиите не са го отразили много ОК.
Моето мнение специално е че е ужасно малък процента на българки които раждат без да са направили никакво проучване
за болницата в която ще раждат- колни към 0. За лекарите които работят там. И един огормен процент дори си избират и
заплащат за лекар. Много по-малък е процента който само е избрал болница и разчита на който е на смяна.
Pichichi написа:
Тази докторка не съм я чувал но за едно друго име което се завъртя че е бил също в родилното тогава
има само похвали и познавам лично 3/4 жени които си платиха екип да раждат при него- д-р Ибрям Ибрям.
М/у другото аз пък си мисля че няма как пациент да казва кога и колко упойка да му се слага. Това първо!
Второ може и да е яла родилката шамари щом го казва. Дали се е налаголо не се знае, има и вариант да е ДА!
Питам се само ако някой колабира и му се притече на помощ обикновен човек някой дори и да не е лекар и му
отвърти няколко шамара после какво ще съдят човека оказал първа помощ ли? Нали не става дума да го бушонира!
Доста странен ми е този случай и според мен телевизиите не са го отразили много ОК.
Моето мнение специално е че е ужасно малък процента на българки които раждат без да са направили никакво проучване
за болницата в която ще раждат- колни към 0. За лекарите които работят там. И един огормен процент дори си избират и
заплащат за лекар. Много по-малък е процента който само е избрал болница и разчита на който е на смяна.
Ами то явно е на каквото попаднеш. От докторите в отделението по реанимация не можеше да се нахвали, от тези в родилно-погром. Доколкото разбирам в неговия случай не са имали избор за това дали да раждат там-жената е на 40 и с диабет, задължително е било да е в Майчин дом.
Не претендирам да съм напълно запознат със случката, която се върти по медиите. Просто изказвам мнение от гледната точка на човек с близки приятели, които се видяха в приключение с тази болница.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Pichichi написа:rhaegar написа:pomiqrat написа:Брагодаря, че има цигани да бият тези нещастници
Абсолютно - изпаднал в истерия човек, който застрашава и новороденото, как се оправя? Сигурно не е хуманно, вероятно има и начин с инжекция, знам ли, но това е част от живия живот - да не разказвам какви истории съм слушал от всякакви такива заведения. Но на медиите им трябва нещо за шум, за да не се вижда какво става с инфлацията и еврозоната
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Понеже сме минали по тези пътища, никой без проблеми не отива да ражда в "Майчин Дом"
Каквато и техника и специалисти да имат, отношението към родилките и близките е потресаващо.
Склонен съм по скоро да вярвам за този случай.
Каквато и техника и специалисти да имат, отношението към родилките и близките е потресаващо.
Склонен съм по скоро да вярвам за този случай.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
rhaegar написа:pomiqrat написа:Брагодаря, че има цигани да бият тези нещастници
Само че циганите не бият тези, а бият хорицата от спешна помощ .... и ги бият за тотални глупости.
А помияра само доказва какъв боклук е. Искрено му пожелавам да го набарат малко индийци от Селеметя и да го потрошат.
-
След окончателното "да" за еврозоната България взе 3.2 млрд. евро нов външен дълг
Веднага след зелената светлина за еврозоната и повишените кредитни рейтинги от двете големи агенции "Фич" и "Стандарт енд Пуърс" България пласира две емисии еврови облигации за общо 3.2 млрд. евро, съобщава "Капитал".
Пласирани са 10-годишни облигации за 2 млрд. евро и 20-годишни за 1.2 млрд. евро.
Ударно теглим дългове .... влизаме в еврозоната, уж страшни инвестиции ще ни залеят съвсем скоро, а ние продължаваме да затъваме в заеми .....