Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Щом си рекъл! Значи са интересни! :lol: В контролите - това са контроли все пак, ако в контролите не вкараш или допускаш детински грешки, тогава кой нормален треньор ще ти гласува доверие?! Тези контроли са за обиграване на състава, за по-високо самочувствие, ако се вкарат повечко голове и има няколко победи! И за доказване на тези, които се смятат за резерви! Та само един гол по случайност имаме в тези 4-ри срещи, и той е от защитник! Питас не успя да вкара голове срещу изпадащите отбори през миналия сезон и затова имахме толкова равни мачове, даже и доста загуби от подобни отбори! Та какво остава да вкара срещу чуждестранни отбори, играещи в ЕКТ, пък макар и в контроли! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
MASTER_COOL написа:Края на света е, че е направил две грешки в безмислени контроли ?! :oops:
Делова е много класен футболист
Да го продаваме! Така ще останат много футболисти, никакво качество, но доволно количество. Да се забрани класен футболист да се задържа при нас, така всичко ще бъде точно.
CSKA 78 написа:Той си ги прави същите грешки и в официалните мачове! Само че при Томаш разигравахме с къси пасове до откат и имаше двама-трима наши близо до Делова, които да му поправят грешките! Керкез иска по-директен футбол и се видя, че Делова не може да изнася топката, и ако няма къси пасчета, ще му е доста трудно! Та Делова е толкова класен, колкото Питас! Ако ги продадем и двамата сега въобще няма да ми липсват! ;) :)
Кордоба да бъде твърд титуляр! Какво ми го размотават още тоя неможач Делова? Да го подарят даже, само ни тези заплатата му!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Присъединявам се ! Скъпоплатените неможачи - Делова, Лапеня, Ето'О и Питас - веднага на тезгяха. Без Лапеня моя грешка - 78 го харесва
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Янис Зику написа:Според трансфермаркет, Кристиян Стоянов е свободен агент от днес. Лъчо Танев му е агент, уж много иска да помага за селекцията, да го взимаме, без това по-добра опция на тоя етап няма да намерим явно.
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/prvo-v ... 68989.html
Явно някой си мисли, че ще намерим.
Ако има клауза рано или късно ще си отиде Делова. По-добре е да се отвори малко повече място и време и за Иванов.
Делова, колкото и да го хвалите има и минуси. Той наистина почти всеки мач правеше по една груба грешка. И другото по-важно е, че в много ситуации избухва и не може да се контролира. Повярвайте ми, занимавал съм се със спорт и аз. И това е огромен проблем, особено в професионалния спорт. Вероятно ако беше по-стабилен психически Делова сега щеше да играе в по-квалитетно първенство от Ефбет.
Делова се видя, че не може да го ползваме като дефанзивен халф. Той не се справя, когато трябва да изнася и е с гръб към противниците, а това е една от основните задачи за опорния халф. Когато е с лице към тях и трябва да изнася и да превземе празно пространство е много по-добър, но това е характерно за ЦЗ.
Аз съм за продажба на Делова, ако има добра оферта за клуба. Същото мога да кажа и за Купър.
При Кордоба ситуацията е друга. Той бе взет за сериозна сума, а сега е на кота 0. Нека му дадем още един сезон шанс, да поиграе, да видим как ще е при Керкез, да си вдигне малко цената и той.
Делова, колкото и да го хвалите има и минуси. Той наистина почти всеки мач правеше по една груба грешка. И другото по-важно е, че в много ситуации избухва и не може да се контролира. Повярвайте ми, занимавал съм се със спорт и аз. И това е огромен проблем, особено в професионалния спорт. Вероятно ако беше по-стабилен психически Делова сега щеше да играе в по-квалитетно първенство от Ефбет.
Делова се видя, че не може да го ползваме като дефанзивен халф. Той не се справя, когато трябва да изнася и е с гръб към противниците, а това е една от основните задачи за опорния халф. Когато е с лице към тях и трябва да изнася и да превземе празно пространство е много по-добър, но това е характерно за ЦЗ.
Аз съм за продажба на Делова, ако има добра оферта за клуба. Същото мога да кажа и за Купър.
При Кордоба ситуацията е друга. Той бе взет за сериозна сума, а сега е на кота 0. Нека му дадем още един сезон шанс, да поиграе, да видим как ще е при Керкез, да си вдигне малко цената и той.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Сещам се не за един или два случая, в които трагични футболисти са се превръщали във водещи такива за отборите си само от смяна на тактика/треньор или като не са обременени психически. И аз имам надежда, че Кордоба може да се окаже такъв случай - първите му мачове не бяха никак слаби впрочем. Голям минус при него и Санянг е, че нямат паспорти от ЕС и не виждам особена логика да си "гърмим патроните" за чужденци извън ЕС със защитници от средно (да не кажа ниско) ниво за България. Пастора например е съвсем друга бира, може би...
- MASTER_COOL
- Контакти:
При такъв недостиг на класа в състава, искате да се разделяме с водещи футболисти ! Наистина не ви разбирам ! Теди Иванов , ако е титуляр още сега - ще бъде смачкан от напрежение и фенове, колкото и да е мъжкар и да е качествен ! В момента ни трябват лидери във всяка зона !
CSKA 78 написа:Tony_CSKA написа:Ако напусне Делова проблемът в защитата е огромен. Дай сега като имаме двама некадърници да се отървем от един читав... няма логика, ама никаква логика.
E, колко да е добър Делова, след като в две последователни контроли прави безумни грешки и ни вкарват голове?! Кордоба например не направи такива грешки!
И не ми казвай, че грешките на Делова са от това, че бил поставен да играе като ДХ! :)
Всички от ерата ГГ са добри и всички от ерата Папазки са слаби. Разбрахме.
- MASTER_COOL
- Контакти:
По мое мнение, списък с футболисти за раздяла :
Купър, Кордоба, Турицов, Тасев, Локило, Фаетон и Исека
Освен, че не допринасят с нищо и са само бройка по мои сметки ще освободим около 180 000 евро на месечна база за заплати !
:oops:
Купър, Кордоба, Турицов, Тасев, Локило, Фаетон и Исека
Освен, че не допринасят с нищо и са само бройка по мои сметки ще освободим около 180 000 евро на месечна база за заплати !
:oops: