efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), 26.05.2025 г. от 17:45 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), 26.05.2025 г. от 17:45 ч.
Ковфицента за нас е скочил почти до 4.50 Нещата са ясни тук. Същото е и в Разград, от 6.50 за Арда, в момента победата им е оценена на 1.75 Явно няма да има изненади
Пълен срам. Мачът ли ще се пуска, за да е подобен коефициента в някои сайтове? И друго - кой от нашите се е навил да дава три точки на Илиан Илиев след непрекъснатите декларации срещу него и Черно море през този сезон, а и от едни други кампании? Да не говорим колко пъти им позволяват свободно да играят с ръце в мачовете им срещу Левски.
Но да видим какво ще стане все пак на футболното игрище.
Но да видим какво ще стане все пак на футболното игрище.
Коефициентите в миризливата ни тото лига не значат абсолютно нищо, като вчера беше поредният пример за това, поредната храчка в лицето на великата игра.
Ще споделя все пак аз какво захлебих от порнаците, пък нека всеки, който е гледал "драмите" вчера да си прецени кое и доколко беше реално на практика.
- След като малката зелена папазка кур*а поведе във Враца: Славия голове над 0.5, коефициент 3.1
- При коефициент за победа на тото трупата от Крумовград около 1.6 преди началото на мача, след 10-20 минута двоен шанс 1.52 Х/2. Достраша ме да скоча за 2 на 4-5 коефициент.
- При 0-0 на полувремето на Локо Сф. - Хрбър в мач без никакво значение - над 1 гол (азиатски) на 2.2. Мачът свърши 3-0. :)))
Не съм голям любител на случайните залози или на такива без добавена стойност, та не се барам за невероятен спец, но вчера беше грехота само да се гледа отстрани. :mrgreen: Съветвам ви да не се водите от ефекта на масовия бунак, който приема за фаворит най-ниския коефициент и пука на него, не и в Ебем ти и лигата!
Ще споделя все пак аз какво захлебих от порнаците, пък нека всеки, който е гледал "драмите" вчера да си прецени кое и доколко беше реално на практика.
- След като малката зелена папазка кур*а поведе във Враца: Славия голове над 0.5, коефициент 3.1
- При коефициент за победа на тото трупата от Крумовград около 1.6 преди началото на мача, след 10-20 минута двоен шанс 1.52 Х/2. Достраша ме да скоча за 2 на 4-5 коефициент.
- При 0-0 на полувремето на Локо Сф. - Хрбър в мач без никакво значение - над 1 гол (азиатски) на 2.2. Мачът свърши 3-0. :)))
Не съм голям любител на случайните залози или на такива без добавена стойност, та не се барам за невероятен спец, но вчера беше грехота само да се гледа отстрани. :mrgreen: Съветвам ви да не се водите от ефекта на масовия бунак, който приема за фаворит най-ниския коефициент и пука на него, не и в Ебем ти и лигата!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Като гледам с какъв състав излиза Хулю, мача е ясен. Освен ако не клати първото полувреме за 0:0 и второто да пуска 3-4 резерви да мачкат. Ама с Митков в центъра, Лима и Мислович по крилата , още повече в тоя дъжд, на полувремето ще е 0:2 и второто ща се доиграва в калта.
С Митков и Лима този мач е предварително загубен.
Дано да се отърват от Лима
САМО ЛЕВСКИ!
Колев е невероятен бездарник. Няма вярно отиграване за 15 минути, за една топка не се пребори, опропасти 2-3 добри атаки. Да не говорим, че не може да вкара сам от 6-7 метра.
Колев такова дърво, такова дърво....
Първо от засада не можа да вкара.
После, пдават му на границата на наказателното поле и той вместо да овладее и да се опита да стреля или поне да влезе навътре пуска супер спорен пас към Стефанов и му изкара жълт картон.
Или вече е на ниво Б група, или има уговорка да не бием към вратата докато не ни поведат достатъчно убедително. Първият ни корнер ме наведе на тая мисъл. А и вече няколкото непредизвикани грешки в средата които направихме. Ама с тези изпълнители - толкова.
Първо от засада не можа да вкара.
После, пдават му на границата на наказателното поле и той вместо да овладее и да се опита да стреля или поне да влезе навътре пуска супер спорен пас към Стефанов и му изкара жълт картон.
Или вече е на ниво Б група, или има уговорка да не бием към вратата докато не ни поведат достатъчно убедително. Първият ни корнер ме наведе на тая мисъл. А и вече няколкото непредизвикани грешки в средата които направихме. Ама с тези изпълнители - толкова.
Уж разбран мач, а домакините не престават със симулациите и съдийчето им уйдисва. Некрасиво е.