Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
И аз предвиждам, че Форест накрая ще духат супата, както бяха уж сигурни за зона ШЛ. 
Рашка капут, Буданов салют ! 
Не само,те дори бяха претенденти за шампион :) :)
Е, това са глупости. Никой не ги е слагал в сметките дори когато бяха най горе в класирането. До нова година пък Ливърпул почти не грешеше, така че няма как Форест да са били претендент в която и да е част от сезона.
Арсенал определено не я искат тая титла или Артета мисли само за ШЛ
- slash1912
- Контакти:
Като си победил Реал 3:0 и имаш реванш на Бернабеу няма как да те вълнува някакъв мач с Брентфорд.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Още като паднаха от Уест Хям вкъщи я отписаха титлата. Пък сега им предстои един от най-важните мачове може би в последното десетилетие.
Повечето отбори твърдят,че спечелването на първенството е по-престижно от европейските турнири,едва ли Артета мисли другояче.Едно е сигурно,Арсенал скоро няма да пропусне сезон без да участва в ШЛ. :?
Това го твърди/твърдеше Борю Прасюнгера (Разбирача), който вече не работи в Диема. Но сега като го гледам как коментира мача Арсенал - Реал, и ако вземе че Арсенал направи невъобразимото, ще обърне палачинката и ще изкара ШЛ най-великия трофей в историята. 
Bog_Puyol написа:Това го твърди/твърдеше Борю Прасюнгера (Разбирача), който вече не работи в Диема. Но сега като го гледам как коментира мача Арсенал - Реал, и ако вземе че Арсенал направи невъобразимото, ще обърне палачинката и ще изкара ШЛ най-великия трофей в историята.
Това ще ти го кажат масата английски фенове. Но и ние сме с 6 ШЛ а те не са я печелили никога така че мисля че би играла по-важна роля точно в момента
Тва за ВЛ>ШЛ вече не е актуално, поне от 15 години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага