Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Е, Челситу и още 1млрд. да изсипе пак ще е около зона Лига Европа макс... :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
-
JustChelsea
- Контакти:
Втора победа за последните 5 мача във ВЛ голямо геройство. :lol: :mrgreen:
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Завърза се първенството. Много интересно как 7 отбора ще се набутат в 5 места :roll: накрая Нотингам да не гризне дървото с тази лоша форма последните мачове :roll:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:Завърза се първенството. Много интересно как 7 отбора ще се набутат в 5 места :roll: накрая Нотингам да не гризне дървото с тази лоша форма последните мачове :roll:
В последния кръг гостуваме там, има потенциал да е лудница.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Иначе след двете поредни издънки на Шефилд Юнайтед, Лийдс и Бърнли сякаш взеха решителна преднина. Пет точки и четири оставащи кръга. Но и директен мач между шефилдци и Бърнли в по-следващия кръг.
Бирмингам пък се завърна в Чемпиъншип след година изгнание и то с 6 оставащи (за тях) мача до края на сезона.
Бирмингам пък се завърна в Чемпиъншип след година изгнание и то с 6 оставащи (за тях) мача до края на сезона.

Лийдс намазва от това, че Бърнли и Шефийлд ще се трепят помежду си. С тия две победи може да кажем, че Илия Груев е вече с единия крак във ВЛ. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
locke написа:Завърза се първенството. Много интересно как 7 отбора ще се набутат в 5 места :roll: накрая Нотингам да не гризне дървото с тази лоша форма последните мачове :roll:
Спокойно,събраха много точки,дори такива, на които не са се надявали,срещу Ливърпул и Манч.С.Тези победи ще им гарантират Европа ;)
yulkata написа:locke написа:Завърза се първенството. Много интересно как 7 отбора ще се набутат в 5 места :roll: накрая Нотингам да не гризне дървото с тази лоша форма последните мачове :roll:
Спокойно,събраха много точки,дори такива, на които не са се надявали,срещу Ливърпул и Манч.С.Тези победи ще им гарантират Европа ;)
Eвропа да, то въпросът е в ШЛ да играят.

rhaegar написа:yulkata написа:locke написа:Завърза се първенството. Много интересно как 7 отбора ще се набутат в 5 места :roll: накрая Нотингам да не гризне дървото с тази лоша форма последните мачове :roll:
Eвропа да, то въпросът е в ШЛ да играят.
Само ако изхвърлят Манч.С от петицата :)