Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 02 апр 2025 14:54

blue avalanche написа:
koisa написа:Има ли гаранции, че Рупанов щеше да вкара толкова голове, ако беше останал? Явно се забравя, че Колев дойде като голмайстор на първенството, а сега не може дори да си достигне квотата от 15 гола. И това при положение, че на хартия играе в по-силен отбор! За мен чужденците не са проблем, ако са качествени... Но от великата ни Експертиза не може да се очаква нищо различно от посредственост на всички нива!

Гаранции никой не може да даде. Но няма да взима толкова, колкото Сангаре. И няма да играе като наемник, който днес е тук, а утре го няма...

Нямам представа каква заплата взима Сангаре, но все си мисля, че за отбора е важно нападателите да вкарват, а не колко взимат... В този случай вината е изцяло в ръководството. Затова отдавна спрях да виня само футболистите и треньорите. Те не са дошли сами в отбора и на първо място вината да няма резултати е на тези, които са ги довели.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 апр 2025 15:30

Днес четох някъде ,че били предложили на общината да влязат с дял в дружеството за строежа на стадион.
Това дали е вярно?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 апр 2025 15:34

Като гледам какво се случва в Кърджали, точката там отива в графа "добри резултати".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 апр 2025 15:43

vlong написа:Днес четох някъде ,че били предложили на общината да влязат с дял в дружеството за строежа на стадион.
Това дали е вярно?

дори и да са предложили, това не е Чепръчене, където местното баро казва нещо и то се случва - следва да се гласува, да има обсъждания преди това, обществен натиск и т.н. - дълга и широка. Г.з. има много грехове пред нас, но отказът му от "безвъзмездно и безсрочно", за да се моли пак за "безвъзмездно и безсрочно" е не идиотия, а върховна идиотия!. Хубавото е, че вече изглежда доволно болен, така че едва ли ще е жив дълго! Амин!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 апр 2025 15:44

rhaegar написа:Като гледам какво се случва в Кърджали, точката там отива в графа "добри резултати".

как беше - мое ми е 10 санта, ама се усеща като 25, щото съм мельонерче :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 апр 2025 17:23

tmanolov написа:
blue avalanche написа:
koisa написа:Има ли гаранции, че Рупанов щеше да вкара толкова голове, ако беше останал? Явно се забравя, че Колев дойде като голмайстор на първенството, а сега не може дори да си достигне квотата от 15 гола. И това при положение, че на хартия играе в по-силен отбор! За мен чужденците не са проблем, ако са качествени... Но от великата ни Експертиза не може да се очаква нищо различно от посредственост на всички нива!

Гаранции никой не може да даде. Но няма да взима толкова, колкото Сангаре. И няма да играе като наемник, който днес е тук, а утре го няма...

А като какво ще играе, като Краев ли :) ИЛи като папагалчев и останалите млека?

В сравнение със Сангаре, Краев е направо Пирло. Краев и Сангаре изобщо не трябва да са в едно изречение.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 апр 2025 17:24

blue avalanche написа:
tmanolov написа:
blue avalanche написа:

А като какво ще играе, като Краев ли :) ИЛи като папагалчев и останалите млека?

В сравнение със Сангаре, Краев е направо Пирло. Краев и Сангаре изобщо не трябва да са в едно изречение.

Мисля, че не схвана иронията - за едно левскарско висене пред тв-то за 6 месеца иде реч - голяма игра беше тогава, ама нали е мляко, а не е продажна печка :geek:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 апр 2025 20:30

Гледам Папи Галчев и не ми се вярва как този човек е бил 5 години в Левски...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 апр 2025 00:01

W84me написа:Гледам Папи Галчев и не ми се вярва как този човек е бил 5 години в Левски...

Ивайло Найденов/Мики Орачев/Ал. Любенов/Ил. Юруркув номер 2

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 апр 2025 01:25

Serafim написа:
W84me написа:Гледам Папи Галчев и не ми се вярва как този човек е бил 5 години в Левски...

Ивайло Найденов/Мики Орачев/Ал. Любенов/Ил. Юруркув номер 2

Губили са си времето при нас...., по-скоро загубиха нашето.

Върни се в “Левски”