damyanov1963 написа:Sens85 написа:realno написа:Sens85 написа:Раев е на път да си уреди сериозна сума за комар.
Ако е вярно това което чета, ще ви го набие зверски.
Проектант, строител и инвеститор-частна фирма.
Стадиона отделно дружество!
ФК Левски - ползвател.
Ако беше толкова умен щеше да знаеш, че подкрепяш Литекс, а не ЦСКА.
Понякога почвам да мисля, че сте мазохисти.
Достатъчно умен съм за да ви оборя упорките на няколко пъти вече, след което рязко спирате да пишете по темата.
Какво те кара да мислиш, че няма да се случи отново :D
А ти можеш ли да отговориш кога бяхте искренни - Когато писахте декларацията против Литекс, или когато го припознахте?
Сто пъти се опитах да водя някакви смислени дискусии с хора в този форум, без заяждане и без плюене..
Толкова ли не можете да вденете, че тези два клуба имат нужда един от друг, или Ганьовското не може да бъде изтръгнато. Казвам го като човек подкрепял отбора ви на стадиона поне няколко пъти.
Ще бъда много кратък, че не ми се занимава, ако те интересува каква ми е позицията по темата вече съм я писал тук.
Не съм от организираните фенове и аз декларации не съм писал.
Първо, спортен клуб не може да умре, не и докато има привърженици. Клубовете в един момент се преструктурираха като дружества по чисто организационни и административни причини, които нямат нищо общо с идеята и същността на този спорт. Ако смяташ, че защото едно дружество е закрито клуба е УМРЯЛ, си в сериозна заблуда и вече и вие го разбрахте просто не искате да го признаете, доказателства колкото искаш.
По тази логика и вие не сте Левски, доколкото знам дружеството което управлява клуба ви е регистрирано някъде след 95та.
Относно припознаването...
Тук въобще не ви разбирам логиката, как като ползваш лиценза на даден клуб се превръщаш в него?
Поправете ме ако бъркам но имаше сезон в който Ливърпул участва в шампионска лига с лиценза на някакъв източноевропейски клуб.
Това означава ли че вече няма Ливърпул?
А някакъв словенски или какъвто там беше отбор играе на Анфилд!