Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 28 фев 2025 20:57

DoSomethingDifferent написа:
dedko2022 написа:
vlong написа:
dedko2022 написа:
vlong написа:Много ясно,треньорът на Ч.море като национален такъв се е самозабравил и прави каквото си иска,което се вижда и на видеото.
Ако не беше национален ,едва ли щеше да си позволи това ,поне докато не е станал не го е правил.Типичен ,,бълхарин,,
Това е логиката

На видеото се вижда, че черничкият със син екип бави изпълнението на тъч за да печели време и Илиев му подава топката в ръцете. Картона за мургавия по прицип трябва да е за забавеното изпълнение на тъч. Това Хондата ще ви го разясни...

Ходи се шутъри,комедиен халтурист

Ако имаш някакви аргументи за ситуацията, ги сподели. Наистина не го разбирам вашето реване срещу Илиев, след като се били надиграни тотално на игрището.

Мразят го в червата защото ги шляпа, където ги хване. Те си живеят с идеята, че всеки който е минал през клуба им, трябва да им кляка.

Именно! Илиев е от най-добрите български треньори в момента, но това че ги пошибва често, а е бил техен идол, не могат да му го простят.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 28 фев 2025 21:01

DoSomethingDifferent написа:
Sstefanov написа:
DoSomethingDifferent написа:Отборите, които са в турнира, си пускат декларации и един клуб, който просто вече не е там и той взе, че пусна декларация по навик. Все пак, ако има нещо в което е номер едно, то това е пускането на декларации. Много се смях как не издържаха и те пуснаха!

Както винаги се неадекватен. Но това е нормално за припок :) Кажи сега за провокацията на нац. теньор. Кажи как нищо не е направил? Бъди мъж поне един път в живота си. На клипа на Левски, какво се вижда? Вижда ли се тотална провокация срешу играч на сините от страна на НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР? Не бъди мишка.

Голям си ми сладур, да знаеш! Тази декларация трябваше да я пуснете след мача, а не когато три отбора вече пуснаха и вие.... да не останете по-назад.

Колкото до Илиян, трябваше да му покажат жълт картон, но това нямаше да промени нищо. Въпросът обаче е принципен, а правилата трябва да се спазват.

Сега малко и за теб, забелязал съм, че много обичаш да обиждаш колегите и мен в случая, от което си правя извод, че или си някой тийнейджър или си на години, но не си от най-пъргавите с мозъчното устройство. Все пак вече имаме един такъв пример във форума.

Не го взимай навътре, прекалено малко време ми остава за живот и гледам да си запълвам времето до като съм на лечение :) Жив и здрав и дълголетие :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 фев 2025 21:01

Писна ми от това синьо БФС!
Боби, Гонзи, е стига вече….
Изображение

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 28 фев 2025 21:04

miro_rz написа:Писна ми от това синьо БФС!

Те си го избраха :)
Do Something Different!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 28 фев 2025 21:05

NOMER14 написа:Провокацията на Илиев докара картон само на синия бранител. В ответната атака той бе разконцентриран както и цялата защита и стана гол.
С други думи проявата на националния селекционер повлия на резултата от мача.

Наистина ли го мислиш? Човек не бива да се подчинява на това. Жалко е!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 28 фев 2025 21:05

miro_rz написа:Писна ми от това синьо БФС!

Издигайте Петричев и за слагаме черта на футбола! :mrgreen:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 фев 2025 21:09

Филипса е свободен,непредубеден,независим и още не си е получил заплатите,има нужда от пари.
Да помогнем на мигрантите
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 фев 2025 21:10

Така и така сме такава вълна...
Оплачете се на Конституционния съд да разпореди на ония двете кокошки-екскурзиантки-куртизанки от ЦИК да повторят жребия.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 28 фев 2025 21:11

Varnauser написа:
NOMER14 написа:Провокацията на Илиев докара картон само на синия бранител. В ответната атака той бе разконцентриран както и цялата защита и стана гол.
С други думи проявата на националния селекционер повлия на резултата от мача.

Наистина ли го мислиш? Човек не бива да се подчинява на това. Жалко е!

Така не се бях смял от години, въпреки че не е за смях. Наистина го мисли, убеден съм.
Do Something Different!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 фев 2025 21:15

А защо да не е така?
Някой си те удря с топка,унижава те ,изкарва те извън нерви,наказват те без да си виновен.
Колко време ти трябва да си върнеш концентрацията?
Сега за вас знаем.
Питам за обикновените хора,футболистите от Левски
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”