Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 28 фев 2025 13:02

damyanov1963 написа:1984 Левски - Ботев в Хасково.
1992 Левски - Пирин в Пазарджик

1984 в Кърджали ;) бях на стадиона

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 фев 2025 13:05

Да не стане фал да има пак някой концерт на Васил Левски и финала да го играем лятото. :lol:
Финал във Варна нямало ли е!?
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 фев 2025 13:06

peliforewer написа:Важното е да напишеш нещо и то на въпреки :) .

Реалността не навъпреки, а ти ще си първия радетел при така стеклите се евентуални обстоятелства стадион да бъде сменен.
Както обичаш да казваш, познаваме се.

Терена на стадиона на Ботев не зная в какво състояние е, но терена на националния стадиона в мача ЦСКА - Арда изобщо не изглеждаше добре.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2025 13:07

miro_rz написа:Пели, първите ни два финала с Локо и Ботев бяха в Бургас и през седмицата (сряда). Другите 3 с Ботев на два пъти и ЦСКА 1948 пак бяха в сряда, но в София. Естествено, че бягаш или си вземаш отпуск.

Нали затова за енти път пиша, че проблемът е деня на финала, не мястото.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2025 13:14

Dust написа:
peliforewer написа:Важното е да напишеш нещо и то на въпреки :) .

Реалността не навъпреки, а ти ще си първия радетел при така стеклите се евентуални обстоятелства стадион да бъде сменен.
Както обичаш да казваш, познаваме се.

Терена на стадиона на Ботев не зная в какво състояние е, но терена на националния стадиона в мача ЦСКА - Арда изобщо не изглеждаше добре.

Интересно, доста хора го знаят какъв е терена на Христо Ботев, ти как не си поне чул за това.Иначе за В.Левски си запознат :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 фев 2025 13:24

honda написа:
damyanov1963 написа:1984 Левски - Ботев в Хасково.
1992 Левски - Пирин в Пазарджик

1984 в Кърджали ;) бях на стадиона

Пардон, отдавна беше, гледах го по тв.
Но 92-а бях на стадиона в Пазарджик, така че няма как да го сбъркам :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 фев 2025 13:43

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:Най-редно е според финалистите да се определя финала. Сядат двата отбора с БФС и МВР и определят една точка и колко ще е рискова тя.
На мен финала в София ми коства 2 дни отпуск и клатене в дупките и трафика до София.
Нека всеки да прецени на колко мача от годината ходи на 330км да гледа мач!?

Това е несериозно, навсякъде се правят графици с месеци наред, няма как от днес за утре да се решава къде да се играе финал.Ако финала се играе в събота или неделя следобед няма да се наложи да си вземаш отпуск, а какво са 300 км със сегашните автомобили.Има и опция с организиран превоз, взема те автобуса от Разград кара те на стадиона в София и след финала те връща обратно.

Има Наредба за турнира и в нея се пише кога и къде ще е финала, пак питам защо чак сега започна тази дискусия.До 50 годишен много често минавах по 300 и повече километри на ден, а около 100 км ми беше дневната норма и то с автомобили трепачи :) .Само ще спомена едно "бижу" българско производство Преслав с двигател Перкинс с фургон, двигателят е в кабината между двете седалки и ако навън е 35 градуса в кабината сигурно е 50 :) .От десетина години наистина почти не пътувам, но чат пат ги минавам тези 300 км като се наложи.Като говорим за събота и неделя за какво бягане от работа става дума.

Точно Вие припоците да говорите за спазване на Наредбата . Та като говорим за Наредба какво точно пише в Наредбата за шампионат 2015/16? И дали беше спазено и защо не беше спазено и от кого не беше спазено?
Би ли ми казал по какви показатели се определят къде ще се играе финала на Купата през Новия век?
Примерно по какви критерии беше определено :
2000 година Левски -Нефтохимик в Пловдив
2004 година ЦСКА-Литекс в София
2006 година ЦСКА- Черно море в София
2007 година Левски-Литекс в Стара Загора
2013 година Левски-Берое в Ловеч
2015 година Левски -Черно море в Бургас
2016 година ЦСКА- Монтана в София
2020 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Локо(Пд) в София
2021 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Арда в София
Аз ли нещо греша или когато Левски играе с отбор от провинцията на финала мача се играе на неутрален терен в провинцията .
Когато любимия ти отбор играе на финала с отбор от провинцията , мача винаги е в София.

Можеше да извадиш статистика от 1980г. :) . Като един виден манипулатор пак заблуждаваш.Да се играят финалите на Васил Левски беше прието някъде 2015 г., каква е нашата вина, че Левски оттогава е играл само два финала и не може да играете в София.Доколкото си спомням къде ще се играе финала за купата се определя някъде август - септември, тези от ПФЛ и БФС явно още тогава са знаели, че на финала ще играят ЦСКА, а не Левски например :) .А с това ЦСКА бивш Литекс съвсем олекна :) .

Защо тогава Левски и Черно море през 2015г играха в Бургас. Веднага мога да ти посоча поне 2 пъти ( не ми се проверява много вероятно да има и повече случаи) , когато предварително обявеното място за провеждане на финала е било променяно за да бъдат 2-та отбора финалисти равнопоставени .
Успокой се ,след вчерашните мачове е ясно ,че победите ли Черно море , ще вземете Купата. Аз толкова странни игри като тези на Арда , Лудогорец и Ботев(Пд) не съм виждал. Въобще в 4-те четвъртфинала бяха вкарани 4 гола, 2 от които автоголове ,а единия от головете беше комичен - за първи път в живота си видях вратар да тръгва да спасява удар към вратата му с прибрани до тялото ръце. Нападател на единия отбор получава топката в обещаваща позиция и пространство пред себе си и вместо да тръгне към противниковата врата , тръгва успоредно на централната линия и демонстративно рита топката със силен удар в ....тъч. На вчерашния мач ами Ботев и Лудогорец определено не искаха да си вкарват голове. Колко мача на Лудогорец можеш да посочиш , когато започват със ...17 годишен ЦН.
Нещо не виждам отговор на въпроса дали беше спазена Наредбата за сезон 2015/16г ?
Това ,че ЦСКА е Литекс е записано в Търговския Регистър на Република България :mrgreen:
Та сега какво цялата ни държава ли съвсем олекна :mrgreen:
По въпроса има и решение решение на Правната Комисия на БФС.
Та последно на кого да вярваме на теб или на Търговския Регистър?- ако считаш ,че твоето мнение е по-меродавно, приятелски бих посъветвал близките ти да потърсят специализирана медицинска помощ, защото определено може да се окажеш опасен и за себе си и за околните . :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 фев 2025 13:55

Търся си гарант за заем, ще заложа на ЧМ. Явно сте наясно, че ще са те!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2025 14:09

honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:Най-редно е според финалистите да се определя финала. Сядат двата отбора с БФС и МВР и определят една точка и колко ще е рискова тя.
На мен финала в София ми коства 2 дни отпуск и клатене в дупките и трафика до София.
Нека всеки да прецени на колко мача от годината ходи на 330км да гледа мач!?

Това е несериозно, навсякъде се правят графици с месеци наред, няма как от днес за утре да се решава къде да се играе финал.Ако финала се играе в събота или неделя следобед няма да се наложи да си вземаш отпуск, а какво са 300 км със сегашните автомобили.Има и опция с организиран превоз, взема те автобуса от Разград кара те на стадиона в София и след финала те връща обратно.

Има Наредба за турнира и в нея се пише кога и къде ще е финала, пак питам защо чак сега започна тази дискусия.До 50 годишен много често минавах по 300 и повече километри на ден, а около 100 км ми беше дневната норма и то с автомобили трепачи :) .Само ще спомена едно "бижу" българско производство Преслав с двигател Перкинс с фургон, двигателят е в кабината между двете седалки и ако навън е 35 градуса в кабината сигурно е 50 :) .От десетина години наистина почти не пътувам, но чат пат ги минавам тези 300 км като се наложи.Като говорим за събота и неделя за какво бягане от работа става дума.

Точно Вие припоците да говорите за спазване на Наредбата . Та като говорим за Наредба какво точно пише в Наредбата за шампионат 2015/16? И дали беше спазено и защо не беше спазено и от кого не беше спазено?
Би ли ми казал по какви показатели се определят къде ще се играе финала на Купата през Новия век?
Примерно по какви критерии беше определено :
2000 година Левски -Нефтохимик в Пловдив
2004 година ЦСКА-Литекс в София
2006 година ЦСКА- Черно море в София
2007 година Левски-Литекс в Стара Загора
2013 година Левски-Берое в Ловеч
2015 година Левски -Черно море в Бургас
2016 година ЦСКА- Монтана в София
2020 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Локо(Пд) в София
2021 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Арда в София
Аз ли нещо греша или когато Левски играе с отбор от провинцията на финала мача се играе на неутрален терен в провинцията .
Когато любимия ти отбор играе на финала с отбор от провинцията , мача винаги е в София.

Можеше да извадиш статистика от 1980г. :) . Като един виден манипулатор пак заблуждаваш.Да се играят финалите на Васил Левски беше прието някъде 2015 г., каква е нашата вина, че Левски оттогава е играл само два финала и не може да играете в София.Доколкото си спомням къде ще се играе финала за купата се определя някъде август - септември, тези от ПФЛ и БФС явно още тогава са знаели, че на финала ще играят ЦСКА, а не Левски например :) .А с това ЦСКА бивш Литекс съвсем олекна :) .

Защо тогава Левски и Черно море през 2015г играха в Бургас. Веднага мога да ти посоча поне 2 пъти ( не ми се проверява много вероятно да има и повече случаи) , когато предварително обявеното място за провеждане на финала е било променяно за да бъдат 2-та отбора финалисти равнопоставени .
Успокой се ,след вчерашните мачове е ясно ,че победите ли Черно море , ще вземете Купата. Аз толкова странни игри като тези на Арда , Лудогорец и Ботев(Пд) не съм виждал. Въобще в 4-те четвъртфинала бяха вкарани 4 гола, 2 от които автоголове ,а единия от головете беше комичен - за първи път в живота си видях вратар да тръгва да спасява удар към вратата му с прибрани до тялото ръце. Нападател на единия отбор получава топката в обещаваща позиция и пространство пред себе си и вместо да тръгне към противниковата врата , тръгва успоредно на централната линия и демонстративно рита топката със силен удар в ....тъч. На вчерашния мач ами Ботев и Лудогорец определено не искаха да си вкарват голове. Колко мача на Лудогорец можеш да посочиш , когато започват със ...17 годишен ЦН.
Нещо не виждам отговор на въпроса дали беше спазена Наредбата за сезон 2015/16г ?
Това ,че ЦСКА е Литекс е записано в Търговския Регистър на Република България :mrgreen:
Та сега какво цялата ни държава ли съвсем олекна :mrgreen:
По въпроса има и решение решение на Правната Комисия на БФС.
Та последно на кого да вярваме на теб или на Търговския Регистър?- ако считаш ,че твоето мнение е по-меродавно, приятелски бих посъветвал близките ти да потърсят специализирана медицинска помощ, защото определено може да се окажеш опасен и за себе си и за околните . :mrgreen:

За мен не се притеснявай, забелязвам, че след срещата Ви с Черно море има рязка промяна в начина ти на писане.Станал си много мнителен, навсякъде ти се виждат уйдурми.Лудогорец не продадоха мача с Левски, но искали да дадат този с Ботев, интересно защо не паднаха ами трябваше да стигнат до дузпи.Представям си в какво състояние ще си ако вземете да изпуснете и второто място (нали забелязваш, че съм достатъчно възпитан и не казвам калъфка :) ). Защо бил играл 17 годишен младеж в Лудогорец, а не питаш защо Левски играха с юношите срещу Лудогорец водени от Топчо.
Последна промяна от peliforewer на 28 фев 2025 14:18, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2025 14:13

miro_rz написа:Търся си гарант за заем, ще заложа на ЧМ. Явно сте наясно, че ще са те!

Предполагам, че вече си намерил,
братовчедите са винаги готови да Ви ударят едно рамо.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”