damyanov1963 написа:1984 Левски - Ботев в Хасково.
1992 Левски - Пирин в Пазарджик
1984 в Кърджали ;) бях на стадиона
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:1984 Левски - Ботев в Хасково.
peliforewer написа:Важното е да напишеш нещо и то на въпреки :) .
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
miro_rz написа:Пели, първите ни два финала с Локо и Ботев бяха в Бургас и през седмицата (сряда). Другите 3 с Ботев на два пъти и ЦСКА 1948 пак бяха в сряда, но в София. Естествено, че бягаш или си вземаш отпуск.
Dust написа:peliforewer написа:Важното е да напишеш нещо и то на въпреки :) .
Реалността не навъпреки, а ти ще си първия радетел при така стеклите се евентуални обстоятелства стадион да бъде сменен.
Както обичаш да казваш, познаваме се.
Терена на стадиона на Ботев не зная в какво състояние е, но терена на националния стадиона в мача ЦСКА - Арда изобщо не изглеждаше добре.
honda написа:damyanov1963 написа:1984 Левски - Ботев в Хасково.
1984 в Кърджали ;) бях на стадиона
peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Най-редно е според финалистите да се определя финала. Сядат двата отбора с БФС и МВР и определят една точка и колко ще е рискова тя.
На мен финала в София ми коства 2 дни отпуск и клатене в дупките и трафика до София.
Нека всеки да прецени на колко мача от годината ходи на 330км да гледа мач!?
Това е несериозно, навсякъде се правят графици с месеци наред, няма как от днес за утре да се решава къде да се играе финал.Ако финала се играе в събота или неделя следобед няма да се наложи да си вземаш отпуск, а какво са 300 км със сегашните автомобили.Има и опция с организиран превоз, взема те автобуса от Разград кара те на стадиона в София и след финала те връща обратно.
Има Наредба за турнира и в нея се пише кога и къде ще е финала, пак питам защо чак сега започна тази дискусия.До 50 годишен много често минавах по 300 и повече километри на ден, а около 100 км ми беше дневната норма и то с автомобили трепачи :) .Само ще спомена едно "бижу" българско производство Преслав с двигател Перкинс с фургон, двигателят е в кабината между двете седалки и ако навън е 35 градуса в кабината сигурно е 50 :) .От десетина години наистина почти не пътувам, но чат пат ги минавам тези 300 км като се наложи.Като говорим за събота и неделя за какво бягане от работа става дума.
Точно Вие припоците да говорите за спазване на Наредбата . Та като говорим за Наредба какво точно пише в Наредбата за шампионат 2015/16? И дали беше спазено и защо не беше спазено и от кого не беше спазено?
Би ли ми казал по какви показатели се определят къде ще се играе финала на Купата през Новия век?
Примерно по какви критерии беше определено :
2000 година Левски -Нефтохимик в Пловдив
2004 година ЦСКА-Литекс в София
2006 година ЦСКА- Черно море в София
2007 година Левски-Литекс в Стара Загора
2013 година Левски-Берое в Ловеч
2015 година Левски -Черно море в Бургас
2016 година ЦСКА- Монтана в София
2020 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Локо(Пд) в София
2021 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Арда в София
Аз ли нещо греша или когато Левски играе с отбор от провинцията на финала мача се играе на неутрален терен в провинцията .
Когато любимия ти отбор играе на финала с отбор от провинцията , мача винаги е в София.
Можеше да извадиш статистика от 1980г. :) . Като един виден манипулатор пак заблуждаваш.Да се играят финалите на Васил Левски беше прието някъде 2015 г., каква е нашата вина, че Левски оттогава е играл само два финала и не може да играете в София.Доколкото си спомням къде ще се играе финала за купата се определя някъде август - септември, тези от ПФЛ и БФС явно още тогава са знаели, че на финала ще играят ЦСКА, а не Левски например :) .А с това ЦСКА бивш Литекс съвсем олекна :) .
honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Най-редно е според финалистите да се определя финала. Сядат двата отбора с БФС и МВР и определят една точка и колко ще е рискова тя.
На мен финала в София ми коства 2 дни отпуск и клатене в дупките и трафика до София.
Нека всеки да прецени на колко мача от годината ходи на 330км да гледа мач!?
Това е несериозно, навсякъде се правят графици с месеци наред, няма как от днес за утре да се решава къде да се играе финал.Ако финала се играе в събота или неделя следобед няма да се наложи да си вземаш отпуск, а какво са 300 км със сегашните автомобили.Има и опция с организиран превоз, взема те автобуса от Разград кара те на стадиона в София и след финала те връща обратно.
Има Наредба за турнира и в нея се пише кога и къде ще е финала, пак питам защо чак сега започна тази дискусия.До 50 годишен много често минавах по 300 и повече километри на ден, а около 100 км ми беше дневната норма и то с автомобили трепачи :) .Само ще спомена едно "бижу" българско производство Преслав с двигател Перкинс с фургон, двигателят е в кабината между двете седалки и ако навън е 35 градуса в кабината сигурно е 50 :) .От десетина години наистина почти не пътувам, но чат пат ги минавам тези 300 км като се наложи.Като говорим за събота и неделя за какво бягане от работа става дума.
Точно Вие припоците да говорите за спазване на Наредбата . Та като говорим за Наредба какво точно пише в Наредбата за шампионат 2015/16? И дали беше спазено и защо не беше спазено и от кого не беше спазено?
Би ли ми казал по какви показатели се определят къде ще се играе финала на Купата през Новия век?
Примерно по какви критерии беше определено :
2000 година Левски -Нефтохимик в Пловдив
2004 година ЦСКА-Литекс в София
2006 година ЦСКА- Черно море в София
2007 година Левски-Литекс в Стара Загора
2013 година Левски-Берое в Ловеч
2015 година Левски -Черно море в Бургас
2016 година ЦСКА- Монтана в София
2020 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Локо(Пд) в София
2021 година ЦСКА-София(бивш Литекс) -Арда в София
Аз ли нещо греша или когато Левски играе с отбор от провинцията на финала мача се играе на неутрален терен в провинцията .
Когато любимия ти отбор играе на финала с отбор от провинцията , мача винаги е в София.
Можеше да извадиш статистика от 1980г. :) . Като един виден манипулатор пак заблуждаваш.Да се играят финалите на Васил Левски беше прието някъде 2015 г., каква е нашата вина, че Левски оттогава е играл само два финала и не може да играете в София.Доколкото си спомням къде ще се играе финала за купата се определя някъде август - септември, тези от ПФЛ и БФС явно още тогава са знаели, че на финала ще играят ЦСКА, а не Левски например :) .А с това ЦСКА бивш Литекс съвсем олекна :) .
Защо тогава Левски и Черно море през 2015г играха в Бургас. Веднага мога да ти посоча поне 2 пъти ( не ми се проверява много вероятно да има и повече случаи) , когато предварително обявеното място за провеждане на финала е било променяно за да бъдат 2-та отбора финалисти равнопоставени .
Успокой се ,след вчерашните мачове е ясно ,че победите ли Черно море , ще вземете Купата. Аз толкова странни игри като тези на Арда , Лудогорец и Ботев(Пд) не съм виждал. Въобще в 4-те четвъртфинала бяха вкарани 4 гола, 2 от които автоголове ,а единия от головете беше комичен - за първи път в живота си видях вратар да тръгва да спасява удар към вратата му с прибрани до тялото ръце. Нападател на единия отбор получава топката в обещаваща позиция и пространство пред себе си и вместо да тръгне към противниковата врата , тръгва успоредно на централната линия и демонстративно рита топката със силен удар в ....тъч. На вчерашния мач ами Ботев и Лудогорец определено не искаха да си вкарват голове. Колко мача на Лудогорец можеш да посочиш , когато започват със ...17 годишен ЦН.
Нещо не виждам отговор на въпроса дали беше спазена Наредбата за сезон 2015/16г ?
Това ,че ЦСКА е Литекс е записано в Търговския Регистър на Република България :mrgreen:
Та сега какво цялата ни държава ли съвсем олекна :mrgreen:
По въпроса има и решение решение на Правната Комисия на БФС.
Та последно на кого да вярваме на теб или на Търговския Регистър?- ако считаш ,че твоето мнение е по-меродавно, приятелски бих посъветвал близките ти да потърсят специализирана медицинска помощ, защото определено може да се окажеш опасен и за себе си и за околните . :mrgreen:
miro_rz написа:Търся си гарант за заем, ще заложа на ЧМ. Явно сте наясно, че ще са те!
Потребители, разглеждащи този форум: Halo и 13 госта