Мажоритаря спасител ще ни закопае още веднъж и мисля за финален вече път.
Нов треньор , нова схема , нови играчи , респективно освобождаване на ненужни с договори от по година плюс........
Неустойки , дела.
Каквото изкарахме от селекцията на рибаря дезерьор , Вълка с експертизата ще го унищожи.
Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
THE G.A.M.E написа:В Сеул е Изключението.NOMER14 написа:Игра,
голяма глупост си написал.
В Сеул ни откраднаха руснаците 4 златни медала. С полвината от тях(вече спечелени) ставахме Четвърта държава в света - след СССР, САЩ и ГДР. Дори без отнетите злата бяхме Четвърта нация в света по брой медали.
За Ицата и Четвъртите в света няма да пиша.
И то НЕ В ОТБОРНИТЕ СПОРТОВЕ.
Нема смисъл от грандоманщини.
За 4-тите, както писАх - Има изключения, които само потвърждават Правилото.
Например една Швеция, дето не се хвалят особено със спортните си успехи, ни унижиха в мача за 3-тото място, ама ако ги питаш - Т'ва не е нещо, с което се гордеят.
Я пак, шведците ни правеха криви където ни Фанат, отделно преди този мач с нас имат финал на СП (58) и още два полуфинала на СП, общо взето отбор с традиции, да не говорим какви играчи са имали.
Същата тази Швеция, през 92 игра полуфинал на домашното си Евро и накрая условията за футбол като масов спорт в Скандинавия са такива ,че може само да мечтаем и непрекъснато се подобряват.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- Странджата
- Контакти:
В спорта днес, за да сме по-добри в сравнението, ни е нужно Косово. За футбола обаче не съм сигурен. Само дето Косово все още си е територия за мнозина ...
Докато не се отръскаме от колониалното си мислене и мислим само към коя империя да се присламчим, за да оцелеем, нищо друго не можем да очакваме освен някое ново Възраждане, но с идеите на Левски и на тези, които са радеели за свобода и справедливост.
Докато не се отръскаме от колониалното си мислене и мислим само към коя империя да се присламчим, за да оцелеем, нищо друго не можем да очакваме освен някое ново Възраждане, но с идеите на Левски и на тези, които са радеели за свобода и справедливост.
- metodito
- Контакти:
ikar написа:В момента сме в период на подготовка и трансферите са темата на дневен ред. Това е основната тема, това и определящото ще има ли надграждане или както обекновенно се случва 90% от новопривлечените се оказват в последствие фира?
Най споменаваното на последък име е това на анголеца Бени от отбора на Анди Краев.
https://www.youtube.com/watch?v=y0wAe-C ... TQuA%3D%3D
https://www.youtube.com/watch?v=vVft7yj ... TQuA%3D%3D
На първо четене от малкото което маже да се запознаем - много смело влиза в единоборствата /характерно за дефан.халфове/ не се страхувада търсидълги подавания, неизчерпаема енергия.
Като минус може да забележим - почти не използва левият крака и дори и да се позиционира в близост до вратата не шутира..
Интересно е че според трансфермарк. цената е 650х.Е. Струва ли си 2/3 от заделените от спонсора 1мил.Е за селекция да се реализират само за един футболист?
Изглежда добре на клипче. Макар и малко хилав. Откъде е информацията за €1 000 000 само за селекция? Ако успеят да продадат Майкон и Мустафа ще има кинти. И Хулио, ако намери нещо като нов Бедоя от долните испански дивизии - супер. Остава вратар, десен защитник, дясно крило и ако продадат Сангаре - таран. Нищо работа. :mrgreen: :mrgreen:
- metodito
- Контакти:
Странджата написа:В спорта днес, за да сме по-добри в сравнението, ни е нужно Косово. За футбола обаче не съм сигурен. Само дето Косово все още си е територия за мнозина ...
Офтопик: Не съм чул някой около нас да има успехите ни в художествената гимназия, скорошните такива в щангите, борбата, бокса, таекуондото, плуването. Интересно ми е някой косоварски тенисист знаеш ли? Той "играта" неслучайно написа за колективните спортове. В индивидуалните, въпреки неангажираността на държавата, все още сме си добре. Ако пък имахме нормална държава, представяш ли си къде можеше да сме?
metodito написа:Странджата написа:В спорта днес, за да сме по-добри в сравнението, ни е нужно Косово. За футбола обаче не съм сигурен. Само дето Косово все още си е територия за мнозина ...
Офтопик: Не съм чул някой около нас да има успехите ни в художествената гимназия, скорошните такива в щангите, борбата, бокса, таекуондото, плуването. Интересно ми е някой косоварски тенисист знаеш ли? Той "играта" неслучайно написа за колективните спортове. В индивидуалните, въпреки неангажираността на държавата, все още сме си добре. Ако пък имахме нормална държава, представяш ли си къде можеше да сме?
Ба, Мето, ама понякога избиваш рибата - а за Дуа Липа и Рита Ора чувал ли си, че са световно известни, дори над нивото на наш Григорий, ок в друг развлекателен "жанр". Измислиците с бронзовите добичета с купени медали не ми се коментират, а в щангите и борбата отдавна вече не сме сила - просто късмет, че отрязаха руснаците, макар че те нашите в борбата не са точно българи. Та за какво си говорим изобщо - край на офтопика?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
tmanolov написа:metodito написа:Странджата написа:В спорта днес, за да сме по-добри в сравнението, ни е нужно Косово. За футбола обаче не съм сигурен. Само дето Косово все още си е територия за мнозина ...
Ба, Мето, ама понякога избиваш рибата - а за Дуа Липа и Рита Ора чувал ли си, че са световно известни, дори над нивото на наш Григорий, ок в друг развлекателен "жанр". Измислиците с бронзовите добичета с купени медали не ми се коментират, а в щангите и борбата отдавна вече не сме сила - просто късмет, че отрязаха руснаците, макар че те нашите в борбата не са точно българи. Та за какво си говорим изобщо - край на офтопика?
Дуа Липа, в кой спорт участваше. Да, по-добре да спрем с офтопика. Ти наистина ли написа Дуа Липа в разговор за спорт? :)
Till.Lindemann написа:blue avalanche написа:Явно нови играчи няма да се взимат.
Сангаре играе като за трансфер.
На вратата - беше направено и невъзможното да бъде унищожен Андонов. Каквито и качества да е притежавал. И ще се молим Маркович да не се счупи. Не че той е "върха на сладоледа"...
В защита - хвани единия, удари другия. С преместването на Цунами в средата, нито "средата" оправихме, нито левият фланг цъфна и върза.
В средата ще се гърчим с Охенета, Чандъровци, Икени, Фадиги... Все отбор юнаци.
Плеймейкър - йок.
Ще продължаваме да "търсим позицията на Петков". Това е въпрос за 1 милион долара.
Отпред очаквам мощна конкуренция между Колев и Рупанов. Отсега виждам как треперят вратарите.
Пейката ни е абсолютна дантела...
+1.
Обективно и честно мнение, без сини очила.
От самозаблуди нямаме полза.
Да сини очила. Тези играчи от кого бяха привлечени.
- blue avalanche
- Контакти:
Вълчан написа:Да сини очила. Тези играчи от кого бяха привлечени.
Фадига - Костов
Охене - Генчев
Икена - Генчев
Маркович - Генчев
Друго?
-
THE G.A.M.E
Е, точно това имам на предвид.olimpi написа:THE G.A.M.E написа:
Нема смисъл от грандоманщини.
За 4-тите, както писАх - Има изключения, които само потвърждават Правилото.
Например една Швеция, дето не се хвалят особено със спортните си успехи, ни унижиха в мача за 3-тото място, ама ако ги питаш - Т'ва не е нещо, с което се гордеят.
Я пак, шведците ни правеха криви където ни Фанат, отделно преди този мач с нас имат финал на СП (58) и още два полуфинала на СП, общо взето отбор с традиции, да не говорим какви играчи са имали.
Същата тази Швеция, през 92 игра полуфинал на домашното си Евро и накрая условията за футбол като масов спорт в Скандинавия са такива ,че може само да мечтаем и непрекъснато се подобряват.
Виждаме успехите на отборно ниво на едни шведи... Да не отварям дума за зимните спортове, но хората не се имат за "спортна нация".
А ние действително се превъзнасяме и следват драми, ама направо индийски такива, когато българи не мачкат в даден спорт.
На какво отгоре ?